De 1e editie was in no time uitverkocht, maar in mei  (datum wordt snel definitief bekend gemaakt) komt er een nieuw Live Event aan 😀

‘WORD EEN MASTER IN GELD MANIFESTEREN XL’

Dit keer gaan we niet een middag, maar een héle dag deepdiven in Moneymindset en de Wet van Aantrekking en ga je nóg grotere doorbraken realiseren!

Heb je de vorige keer geen ticket kunnen bemachtigen, maar had je er wel súper graag bij willen zijn OF wil je er absoluut weer bij zijn de volgende keer, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en je wordt als eerste op de hoogte gehouden!


‘WORD EEN MASTER IN GELD MANIFESTEREN XL’

Je gaat…

Kim Munnecom | Inner Circle | star een dikke doorbraak realiseren in je Moneymindset!

Kim Munnecom | Inner Circle | star jouw héle geld verhaal herschrijven, zodat geld daarna je beste vriend is en je ook precies weet HOE je er meer van moet manifesteren in je leven!

Kim Munnecom | Inner Circle | star Daarnaast gaan we deep diven in de Law of Attraction en ga jij leren hoe je deze krachtige wet in je voordeel kunt laten werken, zodat ondernemen veel makkelijker én leuker wordt!

Wie, wat, waar?

Binnenkort lees je hier ALLES over het nieuwe Live Event!

 Onderstaande is nog oude informatie van het vorige Event van 24 januari:

Het event wordt van 13.30 uur tot 17.00 uur gehouden in Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder (nabij Utrecht). Een heerlijk inspirerende locatie in de natuur.

Er is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig en ook met het openbaar vervoer is deze locatie makkelijk te bereiken (er gaat namelijk een gratis shuttle service van en naar het hotel vanaf station Den Dolder)

Vanaf 13.00 uur kun je in de lobby terecht voor een lekker drankje en gezonde snack en na afloop is er uiteraard nog de mogelijkheid om heerlijk na te kletsen en te connecten met Likeminded People.

Omdat ik het graag intiem wil houden, is er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Dus wie het eerst komt wie het eerst maalt.

 

Via onderstaande link koop je direct je kaartje en verzeker je je van een plek op het Moneymindset Event dat Life Changing voor jou én je Business gaat worden:

En ik moet je waarschuwen…

HIGH VIBES en directe manifestaties zijn gegarandeerd!!

Ik heb super veel zin om jou de 24e Live te ontmoeten en samen dikke doorbraken te realiseren!

Tot dan?!

xx Kim

Heb je een vraag? Neem contact op.

14 + 5 =

Let's connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast

 

Let's connect

Instagram

Facebook

Youtube

LinkedIn

Pinterest

Podcast