Business Mastery Membership

Jajaja ineens klikte het en was dit programma geboren! Dit is HET membership waarin jij live gecoacht gaat worden om een vet succesvolle business op te bouwen op een manier die vollédig bij jou past!

Elke week zal ik via ZOOM 4 a 5 ondernemers live coachen! Dit is hoe ik ondernemers het ALLERbeste kan helpen om mega stappen te zetten én het is tevens wat ik het allerliefste doe.

Als je al langer door mij gecoacht wil worden, voor langere tijd, mij alles wil vragen over all things LOA, business, strategie, moneymindset, investeren enz.

EN je vind het tof om een groep likeminded ondernemers om je heen te verzamelen waarmee je kunt sparren, samenwerken, connecten en een groep die als accountability partner gaat dienen…

Dan is dít membership the place to be voor jou.

Het is volledig online en maandelijks ontvang je maar liefst 4 a 5 uur aan live coaching van mij voor maar 97 euro per maand (dit is wel een starttarief en het kan zijn dat de prijs na verloop van tijd omhoog gaat. Doe je echter meteen vanaf het begin mee dan zul jij nooit meer dan 97 euro per maand betalen).

Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden en een plekje kunnen bemachtigen meld je dan hieronder snel aan voor de wachtlijst. We starten namelijk al heel snel!