Business Mastery Membership

Het Business Mastery membership is hét membership waar jij wekelijks live gecoacht gaat worden door Kim om een vet succesvolle business op te bouwen op een manier die vollédig bij joú past.

 

Als jij een leven én business volledig op jouw voorwaarden wil creëren vol overvloed en financiële vrijheid en je wilt dit doen door de Law of Attraction te leren masteren in combinatie met concrete businessstrategieën die bij joú passen als persoon dan is dit hét membership voor jou.

 

Voor slechts 97 euro per maand (ja zó weinig én het is gewoon maandelijks opzegbaar) ontvang jij maandelijks maar liefst 4 a 5 uur aan live online coaching met een groep likeminded ondernemers.

(Let op: dit bedrag is het starttarief en de kans is groot dat dit bedrag na verloop van tijd omhoog gaat. Meld je je echter aan als deze prijs nog geldt dan zul jij nóóit meer dan 97 euro per maand betalen! J)

 

Elke week zal ik via ZOOM 4 a 5 ondernemers live coachen via hotseatsessies. Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat die manier van coachen voor de állergrootste doorbraken zorgt bij de deelnemers én het is hetgene dat ik het liefste doe.

 

Als je al langer door mij gecoacht wil worden, voor langere tijd, mij alles wil vragen over de Wet van Aantrekking, moneymindset, een succesvol bedrijf opbouwen, financiële vrijheid creëren, investeren enz. én je vindt het tof om je te omringen met een groep likeminded people, waarmee je kunt sparren, samenwerken, connecten én die als accountability partner kunnen dienen… dan is dit membership the place to be voor jou!

Let op: Wil je liever door Kim gecoacht worden in een exclusievere setting, een kleinere groep met livedagen? Dan past het High Level Mastermind traject wellicht beter bij je.

Kijk echt eerst de video voor je verder leest!

 

Praktisch

Wanneer: elke vrijdag van 9.30 uur t/m 10.30 uur via ZOOM

Start: als er plek is kun je meteen starten (de 1e sessie zal plaatsvinden op vrijdag 3 juni)

Waar: volledig online via ZOOM

Wie: ondernemers die een vet succesvolle business vol vrijheid en overvloed willen opbouwen door de LOA te combineren met concrete business strategieën

Investering: 97 euro per maand (ja zo weinig!!?!). Het membership is gewoon maandelijks opzegbaar.

 

Extra: de wekelijkse coachingsessies zijn via ZOOM en daarvoor ontvang je een aparte link. Daarnaast krijg je als extraatje toegang tot een besloten Facebookgroep waarin je kunt connecten met likeminded people.

voor wie is het geschikt?

 

Super mooie resultaten van coaching van Kim!

Hoe ga je om met copycats

Jouw investering

slechts € 97,- per maand

 

Nu is het moment om in te stappen! Zo’n goede deal krijg je niet meer!

 

Als je ook maar enigszins kriebels in je buik voelt, dan weet je wat je moet doen 😉 Dat is jouw Inner Being die je gidst.

Misschien is nu wel de perfecte tijd om te starten met luisteren?!

Zie ik je zo?

FAQ Business Mastery Membership

Maakt het iets uit hoelang ik al ondernemer ben?

Nee dit maakt niets uit. Het is vooral belangrijk dat je super graag wilt groeien en voelt dat dit membership perfect voor jou is.

Ik wil graag gaan ondernemen, maar heb nog geen business, kan ik dan evengoed meedoen?

Yes, als jij voelt dat je super graag een eigen business wilt starten, je een groeimindset hebt én je weet dat je heel veel waarde uit deze coaching gaat halen dan mag je absoluut meedoen.

Hoe vaak word ik persoonlijk live gecoacht?

Het aantal coachingsmomenten voor jou persoonlijk hangt af van het aantal mensen dat gecoacht wil worden. Niet iedereen zal wekelijks een vraag hebben. Wekelijks zal ik sowieso 4 a 5 mensen live coachen en vergeet daarnaast niet hoe ontzettend veel waarde en inzichten je haalt uit de coaching van andere likeminded ondernemers en dat voor zó’n laag bedrag. Ik raad je dan ook echt aan om zoveel mogelijk wekelijks bij de live sessies aanwezig te zijn.

Kan ik op elk moment instromen?

Yes dit membership is zo ingericht dat je op elk moment kunt starten. Je mist niks, omdat ik wekelijks coach op basis van iemand dán specifiek nodig heeft.

Hoe groot wordt de groep?

Er is voor dit traject geen maximaal aantal deelnemers. Ik geloof enorm in overvloed en dat je juist ontzettend veel kan leren ook van de coaching van anderen. Ik vind het ook echt heel belangrijk dat je er met deze overvloedmindset inzit en dat je als waarheid aanneemt: “ik ontvang altijd precies wat ik op dat moment nodig heb”, want dan is dát precies wat er zal gebeuren.

Wat als ik toch merk dat het niet bij me past?

Het Business Mastery Membership mag je gewoon maandelijks opzeggen door even een mailtje te sturen support@kimmunncom.nl.

Let er wel op dat de kans bestaat dat het lidmaatschap qua prijs omhoog gaat. Mocht je op een later moment je weer willen aanmelden dan zal wel de hogere prijs gelden. Dit is niet het geval als je lid blijft.

Wat als je er een keer niet bij kunt zijn?

De opname van de coachingsessies zullen na afloop per mail naar je worden toegestuurd en je kunt ze terugkijken in de besloten Facebookgroep.

Heb ik persé Facebook nodig?

Nee dit heb je niet, maar ik raad je wel heel erg aan om hieraan deel te nemen, omdat je op die manier ultiem alles uit het traject haalt en kunt connecten met likeminded people, wat ook echt een meerwaarde is van dit traject.

Is dit traject zakelijk aftrekbaar?

Yes dit is een zakelijke investering (Businesscoaching), dus dit is zakelijk aftrekbaar.

De BTW mag je (voor ondernemers) sowieso aftrekken.

Hoe gaat het in zijn werk tijdens Kim’s verlof?

Als je je nu aanmeldt en je blijkt een match te zijn dan verzeker je je alvast van een plek. Vanaf juni begint het traject officieel te lopen en op 3 juni zal de 1e coachingsessie zijn. De 2 betalingstermijn zal automatisch worden opgeschort, dus je betaalt niet een maand extra voor coaching die je nog niet ontvangt.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Mocht je een vraag hebben die hier niet bij staat dan mag je even een mail sturen naar support@kimmunnecom.nl en dan zorgen we dat die zo snel mogelijk beantwoord wordt.