UITVERKOCHT!

Op 6 juni komt er weer een nieuw Live Event aan met meer dan 175 Manifestation Junkies, dat nóg véél magischer zal zijn en dieper zal gaan dan de 1e keer! 

‘WORD EEN MASTER IN GELD MANIFESTEREN XL’

Voor slechts 149 euro voor een héle dag inclusief hapjes, drankjes én super lekkere lunch (ja I know, VET goedkoop ;)) ga jij deel uitmaken van hét Law of Attraction en Moneymindset Event dat jouw leven en Business compleet gaat transformeren!

Via onderstaande link koop je direct je kaartje en verzeker je je vandaag nog van een plek! 

 

Je gaat…

Kim Munnecom | Inner Circle | star een dikke doorbraak realiseren in je Moneymindset!

Kim Munnecom | Inner Circle | star jouw héle geld verhaal herschrijven, zodat geld daarna je beste vriend is en je ook precies weet HOE je er meer van moet manifesteren in je leven!

Kim Munnecom | Inner Circle | star Daarnaast gaan we deep diven in de Law of Attraction en ga jij leren hoe je deze krachtige wet in je voordeel kunt laten werken, zodat Life én Business veel makkelijker én leuker wordt!

Wie, wat, waar?

 

Het event wordt op 6 juni 2019 van 9.30 uur tot 16.30 uur (jaja dit keer lekker een héle dag) gehouden in Hotel Carlton President in Maarssen (nabij Utrecht). Een heerlijk inspirerende locatie met veel licht.

Er is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig en ook met het openbaar vervoer is deze locatie makkelijk te bereiken (er gaat namelijk een gratis shuttle service van en naar het hotel vanaf station Maarssen)

Vanaf 9.00 uur kun je in de lobby terecht voor een lekker drankje en gezonde snack en na afloop is er uiteraard nog de mogelijkheid om heerlijk na te kletsen en te connecten met Likeminded People.

Uiteraard zal er ook een heerlijke lunch worden verzorgd en zul je eveneens tijdens de pauzes niks tekort komen!

 

Via onderstaande link koop je direct je kaartje en verzeker je je van een plek op het Moneymindset Event dat Life Changing voor jou én je Business gaat worden:

En ik moet je waarschuwen…

HIGH VIBES en directe manifestaties zijn gegarandeerd!!

Ik heb super veel zin om jou de 6e Live te ontmoeten en samen dikke doorbraken te realiseren!

Tot dan?!

xx Kim

Heb je een vraag? Neem contact op.

2 + 10 =

Let’s connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast

 

Let’s connect

Instagram

Facebook

Youtube

LinkedIn

Pinterest

Podcast