wacht niet te lang, want vol=vol!

Jaaaaa het gaat eindelijk gebeuren! Op vrijdag 27 september zal ik de eerste LIVE Law of Attraction workshop verzorgen in Utrecht.

Er zijn slechts een beperkt aantal kaartjes beschikbaar, dus wil je er Live bij zijn, wacht dan niet te lang, want vol = vol …

Scoor hieronder direct je kaartje en verzeker je vandaag nog van een plek! 

P.s. koop je meteen een ticket voor 2 Live workshops, dan krijg je een dikke korting!

Je gaat…

Kim Munnecom | Inner Circle | star de héle middag deepdiven met likeminded people in de Wet van Aantrekking en precies leren hoe je deze krachtige wet in je voordeel kunt laten werken, zodat Life én Business veel makkelijker en leuker wordt!

Kim Munnecom | Inner Circle | star vragen kunnen stellen aan Kim in de Hotseat en daarnaast ga je ook super veel leren van de vragen van anderen.

Kim Munnecom | Inner Circle | star een super hoge energie ervaren en tot in je core voelen dat ook jij álles kunt bereiken wat je wilt!

wie,wat, wanneer, waar en kosten?

De Wet van Aantrekking workshops zijn geschikt voor iedereen die alles wilt leren over de Wet van Aantrekking en vooral hoe je deze krachtige wet praktisch kunt toepassen in je dagelijks leven

Veel ondernemers komen op deze workshops af, maar je hoeft geen ondernemer te zijn om hier aan deel te nemen.

De Law of Attraction workshops worden gegeven in hotseat vorm. Dat betekent dat er steeds een nieuw iemand bij me in de hotseat mag komen zitten en zijn/haar vraag mag stellen. Vanuit daar ga ik teachen over de Wet van Aantrekking op zó’n manier dat iedereen in de zaal er wat aan heeft en flinke doorbraken ervaart!

Omdat ik bewust niks standaards voorbereid en alles wat geteacht wordt samen gecreëerd wordt met degenen die de vraag stellen, zal geen enkele workshop hetzelfde zijn.

In 2019 staan er nog 2 workshops gepland: 

  • vrijdag 27 september
  • vrijdag 29 november

De workshops starten om 13.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Ze vinden plaats op een heerlijk inspirerende locatie met veel licht. Alle details m.b.t. de locatie worden ook zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Er is sowieso volop gratis parkeergelegenheid aanwezig en ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed te bereiken.

Vanaf 12.00 uur kun je er al terecht voor een lekker drankje (koffie, thee en water zijn de hele middag gratis) en na afloop is er uiteraard nog de mogelijkheid om heerlijk na te kletsen en te connecten met likeminded people.

Je kunt hieronder (klik op een datum) een kaartje kopen voor 1 losse workshop en dan kost een ticket 197 euro, maar wil je sowieso bij beide workshops aanwezig zijn, dan betaal je slechts 149 euro per ticket.

Als aanmelden niet lukt, mail me dan even: info@kimmunnecom.nl

Ik moet je wel waarschuwen…

HIGH VIBES en directe manifestaties zijn gegarandeerd!!

Ik heb super veel zin om jou Live te ontmoeten en samen dikke doorbraken te realiseren!

Tot dan?!

 

Heb je een vraag? Neem contact op.

12 + 6 =

Let's connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast