High Level Mastermind

Wil je super graag voor langere tijd door Kim gecoacht worden in een exclusieve setting met een kleinere groep én livedagen dan is de High Level Mastermind hét coachingstraject voor jou.

Dit is het meest exclusieve traject dat ik aanbied en dit is hét traject waarin we het meest close samenwerken en je de állerbeste begeleiding krijgt!

Met een selecte groep likeminded ondernemers (voor dit traject vindt een selectie plaats) ontvang je 1 jaar lang wekelijks! live coaching middels hotseatsessies via ZOOM, elke maand een persoonlijke coachingsvideo voor élke deelnemer van Kim én elk kwartaal 2 volledig verzorgde livedagen, dus maar liefst 8 livedagen in totaal!

De kracht van dit traject zit em naast de intensieve live coaching van Kim ook heel erg in de livedagen die next level zullen zijn! Dit is het enige traject waarin je momenteel nog fysiek LIVE coaching van mij ontvangt en dat maar liefst 8 keer in een jaar!

 

Dit traject is niet voor starters, maar echt voor ondernemers die al verder zijn en klaar zijn voor een mega big leap in omzet, impact en vrijheid!

Dus als je al langer super graag door Kim gecoacht wilt worden dan is dit een unieke kans!

Meld je aan voor de wachtlijst en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor de vragenlijst en om te kijken of je een match bent.

Wat houdt De High Level Mastermind in?

PRAKTISCHE INFORMATIE:

  • Wekelijkse hotseatsessies (wekelijks worden 4 à 5 mensen live gecoacht)
  • Elke maand een persoonlijke coachingsvideo voor elke deelnemer
  • 8 volledig verzorgde livedagen

WANNEER:

  • De wekelijkse hotseat coachingsessies vinden elke vrijdag plaats van 11.00 uur t/m 12.00 uur (houd rekening met een klein beetje uitloop) via ZOOM
  • De maandelijkse persoonlijke coachingsvideo gericht op jouw situatie ontvangt elke deelnemer op de laatste vrijdag van elke maand
  • De data van de livedagen worden nog bekend gemaakt.

 

START:

Wordt nog bekend gemaakt

 

WAAR:

  • De coachingsessies vinden volledig online plaats via ZOOM
  • De livedagen zullen op een toffe locatie in Zuid Limburg gaan plaatsvinden (wordt later bekend gemaakt)

 

WIE:

Ondernemers die al verder zijn in hun business en nu echt flink next level willen gaan op het gebied van omzet, impact en vrijheid. Als je voelt dat er zóveel meer in je zit en je nog véle grotere stappen kunt zetten op een makkelijke manier vanuit ease and fun dan is dit hét traject voor jou. Er zal een selectie plaatsvinden, dus als je interesse hebt, wil ik je uitnodigen om je aan te melden voor de wachtlijst en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

AANTAL:

Er is momenteel nog geen max aantal deelnemers vastgesteld, maar je mag van mij aannemen dat ik zorg dat iedereen volle bak waarde krijgt en als ik voel dat de groep “te” groot wordt dan schakel ik en ga ik opsplitsen.

 

INVESTERING:

15.000 euro voor een compleet jaar inclusief de 8 volledige verzorgde livedagen

of 12 termijnen van 1499 euro

 

EXTRA: de wekelijkse coachingsessies zijn via ZOOM en daarvoor ontvang je een aparte link. Daarnaast krijg je als extraatje toegang tot een besloten Facebookgroep speciaal voor dit traject waarin je kunt connecten, sparren en samenwerken met de andere likeminded ondernemers.

Dikke vette resultaten! 

voor wie is het geschikt?

 

Jouw investering

€ 15.000,-

voor 1 jaar inclusief 8 volledig verzorgde livedagen

(Of 12 termijnen van slechts € 1499,-)

 

Dikke vette resultaten! 

FAQ High Level Mastermind

Maakt het iets uit hoelang ik al ondernemer ben?

Nee dit maakt niets uit. Wat wel belangrijk is, is dat je sowieso niet startend bent en al behoorlijk wat hebt opgebouwd en weet waar je naartoe wilt. Ik kan precies aanvoelen wie een match is voor dit traject en wie niet.

Hoe vaak word ik persoonlijk live gecoacht?

Sowieso élke maand! Ik maak namelijk elke laatste vrijdag van de maand een persoonlijke coachingsvideo voor élke deelnemer aan de hand van waar jij dan persoonlijk hulp bij nodig hebt.

Voor wat betreft de wekelijkse hotseatsessies hangt het aantal coachingsmomenten af van het aantal mensen dat gecoacht wil worden. Niet iedereen zal wekelijks een vraag hebben. Wekelijks zal ik sowieso 4 a 5 mensen live coachen, dus je zult met regelmaat aan bod komen als je dat wilt. Vergeet daarnaast niet hoe ontzettend veel waarde en inzichten je haalt uit de coaching van andere likeminded ondernemers. Ik raad je dan ook echt aan om zoveel mogelijk wekelijks bij de Live sessies aanwezig te zijn.

Hoe groot wordt de groep?

Er is momenteel nog geen max aantal deelnemers vastgesteld, maar je mag van mij aannemen dat ik zorg dat iedereen volle bak waarde krijgt en als ik voel dat de groep “te” groot wordt dan schakel ik en ga ik opsplitsen. Dit is een traject wat zich na verloop van tijd steeds meer zal ontwikkelen en je mag mij vertrouwen dat ik daarin de juiste keuzes maak. Als je het lastig vindt om daarop te vertrouwen dan is dit traject waarschijnlijk niet voor jou.

Wat als je er een keer niet bij kunt zijn?

De opname van de coachingsessies zullen na afloop per mail naar je worden toegestuurd en je kunt ze terugkijken in de besloten Facebookgroep.

Heb ik persé Facebook nodig?

Nee dit heb je niet, maar ik raad je wel heel erg aan om hieraan deel te nemen, omdat je op die manier ultiem alles uit het traject haalt en kunt connecten met likeminded people, wat ook echt een meerwaarde is van dit traject.

Is dit traject zakelijk aftrekbaar?

Yes dit is een zakelijke investering (Businesscoaching), dus dit is zakelijk aftrekbaar.

De BTW mag je (voor ondernemers) sowieso aftrekken.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Mocht je een vraag hebben die hier niet bij staat dan mag je even een mail sturen naar support@kimmunnecom.nl en dan zorgen we dat die zo snel mogelijk beantwoord wordt.

Are you Ready?

Yes! Ik meld me aan voor de wachtlijst en ontvang graag de vragenlijst om te kijken of we een match zijn!