Wil je een half jaar lang met mij én een groep van likeminded ambitieuze ondernemers werken aan het creëren van je mooiste leven? Wil je leren hoe je je Business naar dat volgende level tilt door middel van mindset + strategie + actie?

Dan is de INNER CIRCLE the place to be voor jou!

Ik wil me aanmelden voor een GRATIS strategiesessie

NIEUWE RONDE IS 1 MAART 2019 GESTART!

Aanmelden is helaas momenteel niet mogelijk. Heb je toch interesse, stuur dan een mail naar info@kimmunnecom.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Check hieronder of je een match bent!

De Inner Circle is een half jaar Traject (groepscoaching) waarbij coaching op Moneymindset en de Wet van Aantrekking gecombineerd wordt met concrete businessstrategieën, zodat jij gegarandeerd resultaat behaald!

 

We won’t ‘fix’ you, we’ll grow you!

Het bijzondere van de INNER CIRCLE is dat je wekelijks door mij meegenomen wordt ‘in high vibes all over the place’ en dat je continu likeminded people om je heen hebt, waardoor je VEEL sneller je doelen bereikt!

Daarnaast kan ik enorm sterk aanvoelen waar de behoefte ligt van de groep en daar speel ik dan op in door elke maandag een passende training te verzorgen over mindset, wet van aantrekking en/of concrete businesstips en strategieën. 

 

Dit bevordert het groeiproces enorm!

De coaching ziet er concreet als volgt uit:

Maandag:

 • elke maandag ontvang je een training over een onderwerp dat op dat moment nodig is om jou te laten groeien
 • elke maandag worden er weekdoelen gesteld
 • elke laatste maandag van de maand coach ik iemand LIVE 1 op 1 in de groep (tijdstip in overleg)

Woensdag:

 • elke woensdag om 10.00 uur is er een Live Q&A, waarbij je me alles mag vragen waar jij op dat moment hulp bij nodig hebt (mocht je hier niet bij kunnen zijn, dan is dat geen probleem. Dan kun je je vraag van te voren stellen en zal ik deze evengoed uitgebreid behandelen en dan kijk jij het later terug)

Vrijdag:

 • elke vrijdag worden de behaalde resultaten gedeeld en worden jouw successen gevierd!

Het enige moment waarvoor een tijdstip vaststaat is woensdag 10.00 uur. Het zou fijn zijn als je daar Live bij kunt zijn, maar mocht dat niet lukken dan kijk je het gewoon terug. Op maandag en vrijdag hoef je geen ‘vrij’ te houden, want dit kun je doen en kijken wanneer het jou uitkomt.

Voor wie is de INNER CIRCLE geschikt?

Ik vind het mega belangrijk dat de energie van de groep juist is en dat de groep enorm bij elkaar past, daarom zal niet iedereen worden toegelaten. Als je interesse hebt dan kun je je aanmelden en zul je een intake formulier toegestuurd krijgen om te kijken of je een match bent.

De INNER CIRCLE is perfect voor jou als:

 • je wilt leren hoe je moeiteloos geld aantrekt vanuit Alignment
 • je het heerlijk vindt om je te omringen met likeminded people
 • je wilt leren welke strategie nu echt bij JOU past om je bedrijf te laten groeien
 • je wilt leren hoe de Wet van Aantrekking nu ECHT werkt
 • je niet vies bent van actie actie actie 😉
 • je wilt groeien als mens en daardoor ook als ondernemer
 • je uit je comfortzone durft te gaan
 • je coachbaar bent
 • je het leuk vindt om dingen te vieren
 • je lol wilt hebben gedurende het hele proces
 • je geld als energie wilt leren zien
 • En je er klaar voor bent om af te rekenen met je oude verhaal en 100% in je nieuwe verhaal te stappen… zonder kei hard werken, maar vanuit Alignment! En die actie te ondernemen die vanuit inspiratie tot jou gaat komen!

Kun je op alle punten die ik hierboven noem “HELL YES” zeggen, dan is de kans groot dat jij een perfecte match bent voor de INNER CIRCLE!


Wauw ik ben echt zo op mijn plek in jouw groep! Wat een fireee! Ik heb al een aantal video’s gekeken. Wat ben je leuk en wat herken ik mij in jouw verhaal!

Kim Buining – Ambitieuze Coaches


Kim weet precies waar de knelpunten liggen en kan dit heel goed duidelijk maken. Ze stelt precies de juiste vragen en zet je echt aan tot actie. Daarnaast is haar enthousiasme zo onwijs aanstekelijk, automatisch heb je dan gewoon al zin om aan de slag te gaan! En dat is ook precies haar sterke punt, haar enthousiasme en haar doortastendheid. De perfecte combi als je het mij vraagt.

Kristy | Right Sweets


Dames!!
Ik wil iets met jullie delen! ? 
Ben met mn boekhouding bezig (weer consequent laat met mn btw aangifte) Ik heb in het eerste half jaar van 2018 al 5x meer omgezet dan heel 2016, en al het dubbele van heel 2017!!! Ik wist dat ik gegroeid was maar dat zijn nog eens getallen ? Nog 1x verdubbelen en ik ben er! 
Peanuts ???

Lieke Meijer | Balance Sint Anthonis

Nieuwe ronde is 1 maart 2019 gestart en aanmelden is momenteel helaas niet mogelijk!

Wil je op de hoogte worden gehouden van een nieuwe ronde of kijken wat eventueel een andere optie is? Stuur dan een mail naar info@kimmunnecom.nl

Je wordt 6 maanden lang super intensief door mij gecoacht in een groep voor maar € 1997 euro als je ervoor kiest om in 1 keer te betalen. Je kunt natuurlijk ook in termijnen betalen en dan wordt het 6 termijnen van € 397 euro.

Als jij 100% HELL YES kunt zeggen op bovenstaande punten dan aarzel niet langer en meld je aan voor de INNER CIRCLE, want dit wordt LIFE CHANGING!

“We gaan dit samen doen en ik heb er vet veel zin in!”

Let's connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast

 

Let's connect

Instagram

Facebook

Youtube

LinkedIn

Pinterest

Podcast