Law of attraction  Mastery 

Word een master in het bewust creëren van jouw droomleven!

 

Meld je nu snel aan en profiteer van 750 euro korting én onbeperkt coaching van mij erbij! Law of Attraction Mastery is de béste, praktische en meest diepgaande training op het gebied van het masteren van de Wet van Aantrekking van héél Nederland!

Als jij wilt leren hoe jij ALLES kunt manifesteren waar je van droomt, zowel zakelijk als privé dan is dít een must have training om te volgen!

Je leert hoe je meer geld, droomklanten, super veel energie, een optimale gezondheid, jouw ideale partner, je droombaan en een rete succesvolle business manifesteert zónder keihard werken, want dát is nu net the key!

Daarnaast krijg je Kim als je coach en kun je terecht met ál je vragen!

“Deze training is uniek door de praktische en nuchtere benadering! Kim zorgt ervoor dat je het ook écht gaat voelen en volledig in die ontvangmodus komt!” aldus vorige deelnemers!

Het geeft je structuur, houvast, een concreet stappenplan en een gevoel van “YES I CAN REALLY BE, DO OR HAVE ANYTHING THAT I DESIRE!”

Je hebt verd*mme wat te doen hier op aarde! 😉

VOEL dat! OWN dat! En ga ALL-IN!

Betaling in 1 keer

Betaling in 12 termijnen

Kijk echt eerst de video voor je verder leest!

 

NU is de tijd om massive INSPIRED ACTION te nemen om je droomleven én droombusiness te realiseren!

Je kunt kiezen om deze tijd juíst in je voordeel te laten werken! Waar anderen in angst zitten leer jij shiften naar vertrouwen. Waar anderen in tekort denken ga jij shiften naar overvloed!

Omdat het kan! Als ík dit kan en als meer dan 1000 andere LOA Mastery toppers dit kunnen dan kun JIJ dit ook!

Maar het begint bij volle bak “JA” zeggen tegen jezelf!

Niet half, maar ALL-IN!

Willen gaan voor jouw UNLIMITED POTENTIAL en geloven dat er zóveel meer voor jou is weggelegd!

Dat droomleven en die droombusiness bestaat!

Dikke vette resultaten! 

Als je NU “JA” zegt krijg je:

  • 8 modules met uitgebreide videotrainingen (maar liefst 49 video’s) (t.w.v. 1997 euro)
  • Een super uitgebreid werkboek (t.w.v. 197 euro)
  • Affirmaties (die je als screensaver kunt gebruiken of printen) (t.w.v. 97 euro)
  • Bonusmateriaal bij elke les (podcasts en youtube video’s) (t.w.v. 197 euro)
  • NIEUW: lifetime (zolang de community bestaat) toegang tot de besloten Facebookcommunity met likeminded people die je helpen, motiveren, steunen, vragen beantwoorden, inspireren en waarmee je elke week je successen kunt vieren (t.w.v. 108 euro)
  • NIEUW: lifetime coaching van Kim in de besloten Facebookcommunity waarin ik elke 1e donderdag van de maand een live Q&A geef  (t.w.v. 997 euro)

  • BONUS 1: ‘Mijn succes is onvermijdelijk’ drinkfles (t.w.v. 19,95 euro)
  • BONUS 2: Abundance visualisatiepakket (t.w.v. 297 euro)

Totale waarde: 3910 Euro

Normale prijs:

Nu voor slechts 1250,- euro

OF 12 termijnen van 125,- euro

EN je houdt ook nog eens Unlimited Access tot ál het materiaal, dus als je op een later moment wilt starten of over een tijdje de training nóg eens wilt doen dan kan dat!

Betaling in 1 keer

Betaling in 12 termijnen

voor wie is het geschikt?

 

Ik vind het mega belangrijk om te werken met mensen die écht willen leren en veranderen en bereid zijn om 100% eigen verantwoordelijkheid te nemen! Dat betekent niet dat het moeilijk is of dat je er heel veel tijd mee kwijt bent, maar wel dat je open moet staan om dingen anders te gaan benaderen!

Het maakt niet uit of je een beginner bent op het gebied van de LOA of dat je er al langer mee bezig bent. De training is zo opgezet dat deze voor alle niveaus mega veel waarde bevat! Het maakt ook niet uit of je ondernemer bent of niet. Wat wel uitmaakt is je drive om er vól voor te gaan!

nog meer dikke vette resultaten! 

Een overzicht van de modules

Module 1:

1) Het Universum zegt ALTIJD “JA”

Module 2:

2) Van hoofd naar hart

Module 3:

 3) Van tekort naar overvloed

Module 4:

4) Hoeveel fun kan ik hebben?

Module 5:

5) Doe minder en manifesteer meer

Module 6:

6) LOA en geld, gewicht, gezondheid, liefde en werk. Hoe master je ALLE gebieden in je leven?

Module 7:

7) Je hebt verdomme wat te doen hier op aarde!

Module 8:

8) Hoe creëer je een onvoorwaardelijk vertrouwen in jezelf én het Universum en houd je dit vertrouwen dagelijks vast?

Als je nog twijfelt kijk dan eens deze video…

 

en nog meer Dikke vette resultaten! 

Nu is het moment om in te stappen! Zo’n goede deal krijg je niet meer!

Als je ook maar enigszins kriebels in je buik voelt, dan weet je wat je moet doen 😉 Dat is jouw Inner Being die je gidst.

Misschien is nu wel de perfecte tijd om te starten met luisteren?!

Zie ik je zo?

Profiteer nog snel van die DIKKE 750 euro KORTING!

Je krijgt nu ALLES voor maar 1250,- euro ipv 1997,- ex btw

OF kies voor betaling in 12 termijnen van maar

125,- euro ex btw

Betaling in 1 keer

Betaling in 12 termijnen

Let’s manifest some magic baby!

 

P.S. Als je nú “JA” zegt, krijg je meteen toegang tot Module 1 in de LOA Academy én de besloten Facebook Community met honderden likeminded people (Manifestation Junkies ;)) en kun je al meteen profiteren van de high vibes en coaching van Kim!

FAQ Law of Attraction Mastery

Hoe is deze training anders dan die van anderen die ook teachen over de Law of Attraction?

Deze training is uniek door de praktische benadering, waardoor je het meteen kunt toepassen in je leven en business. Dit is ook wat de duizenden deelnemers die deze training al hebben gevolgd zo ontzettend waarderen.

Je leert in deze training de Law of Attraction masteren op een diep ‘voelsniveau’, waardoor je in hele korte tijd al mega transformaties gaat ervaren in hoe je je voelt en dus in wat je aantrekt. Er is nog zóveel meer mogelijk voor je! Het is tijd om veel groter te gaan denken en véél groter te gaan verwachten! You’re ready en het Universum staat te popelen om je te geven waar je zo naar verlangt. Het is nu aan jou om de eerste stap te zetten!

Ik ben geen ondernemer, is deze training dan wel geschikt voor mij?

Ow YES! Deze training is juist zo opgezet om ook voor niet ondernemers mega waardevol te zijn. Als jij goed wil worden in manifesteren heb je bepaalde skills nodig en die skills kun je ontwikkelen en trainen en dát leer je in deze training. De reden dat ik in mijn podcast veel praat over ondernemerschap en dus vaak voornamelijk ondernemers aanspreek is omdat dat mijn passie is. Over het algemeen hebben ondernemers die enorme groeimindset en dát zijn de mensen waar ik het allerliefst mee werk, omdat we dan méga transformaties kunnen creëren samen. Als jij een groeimindset hebt als niet ondernemer en je bent hélemaal klaar om door te breken naar jouw next level en af te reken met al jouw belemmerende overtuigingen? Dan meld je aan, want deze training gaat life transforming voor je zijn!

 

Ik ben nog maar net bekend met de Wet van Aantrekking, is deze training dan geschikt voor mij?

Ja. Je leert in 8 weken (in 8 super uitgebreide modules) stap voor stap hoe je ultiem goed wordt in het manifesteren van jouw droomleven op álle vlakken. Wat deze training uniek maakt is de praktische benadering, waardoor het tastbaar wordt voor je en je alles wat je leert meteen kunt gaan toepassen in je leven, waardoor je op korte termijn al resultaten gaat zien. Een beginner zijn is juist heerlijk, want dat betekent dat er nog een wereld voor je openligt die je helemaal mag gaan ontdekken en waar je vanaf nu elke dag beter in wordt. Geniet van deze reis!

Ik weet zelf al heel veel over de Wet van Aantrekking, kan ik in deze training dan wel nog wat leren?

De vraag die ik mezelf altijd stel in zo’n situatie is deze: “heb ik veel kennis hierover of weet ik het echt?” En met ‘echt’ weten bedoel ik ook echt dit leven! Je weet iets niet echt als je het niet leeft. Als jij niet de resultaten hebt die je wil hebben in jouw leven en je struggelt nog op bepaalde gebieden dan ken je het concept ‘wet van aantrekking’ wel, maar je leeft het niet echt. En dan is mijn antwoord dus echt “JA, deze training is 100% voor jou, want nu ga je leren om dit ook echt te voélen en te gaan leven. Resultaten kunnen dan niet uitblijven”

Ik twijfel heel erg, wat kan ik het beste doen?

Ik wil en ga je niet over de streep trekken, omdat jij de enige bent die aanvoelt wat het beste voor jou is. Wat ik zelf altijd doe is mezelf afvragen waar die twijfel dan precies zit. Als ik merk dat het voortkomt uit een bepaalde angst om er niet alles uit te halen/ niet het resultaat te behalen wat ik heel graag wil, dan stel ik mezelf de juiste vragen, zoals: ‘waar ben ik nou écht bang voor? Waarom twijfel ik aan mezelf? Wat zegt dat over mij? Wat zou mijn toekomstige zelf doen? Wat gebeurt er als ik het niet doe? Hoe zou mijn leven juist positief kunnen veranderen als ik het wél doe?

Waarschijnlijk weet je het antwoord diep van binnen al, maar is ego aan het woord en daarom twijfel je. Durf te vertrouwen op je Inner Being en doe wat goed voelt.

Daarbij raad ik je aan om sowieso ook de oefening te doen die ik uitleg op het einde van de video bovenaan deze pagina. Dan weet je ook meteen wat de juiste keuze nu is voor jou.

 

Ik vind de investering spannend. Wat raad je me aan?

Stel jezelf eens deze vraag: Wat zou je doen als je 100% zeker wist dat je alles gaat bereiken wat je wil als je nu “ja” zegt, zou je het dan doen? Die garantie heb je… en nee die krijg je niet van mij;). Als jij namelijk nu besluit dat jij een persoon bent die er álles uit gaat halen en die in staat is om zijn droomleven en droombusiness te manifesteren, dan gáát dit jouw lukken. Die garantie mag je jezelf geven! Ben je in staat om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor álles in je leven? Dan hoeft deze investering totaal niet spannend te zijn. En zie het ook echt als een ‘investering’ in jezelf en niet als ‘kosten.’ Jij voelt het beste wat goed is voor jou, vertrouw op dat gevoel en handel ernaar.

Heb je een Facebookaccount nodig om mee te kunnen doen?

Nee je hebt zeker geen Facebookaccount nodig om mee te kunnen doen, omdat al het trainingsmateriaal zich in een online leeromgeving bevindt waar je inloggegevens voor ontvangt nadat je je hebt aangemeld. De live Q&A’s en de connectie met enorm veel likeminded people vindt echter wel plaats in de Facebookgroep.

Veel deelnemers die geen Facebook hebben, kiezen er echter voor om toch alleen voor deze training een account aan te maken, omdat de Live Q&A’s zo waardevol zijn. Dit zou je dus kunnen overwegen.

Wanneer start Law of Attraction Mastery?

Je krijgt na aanmelding meteen toegang tot module 1 en ook meteen toegang tot de Facebookgroep!

Hoe lang houd ik toegang tot het materiaal?

Je houdt onbeperkt toegang tot al het materiaal. Al het trainingsmateriaal (video’s werkboek, affirmaties, bonusmateriaal enz.) staat in een online leeromgeving. Daarvoor ontvang je inloggegevens en vervolgens kun je er voor altijd bij.

Daarnaast krijg je nu als bonus ook nog eens lifetime (zolang de community bestaat) toegang tot de besloten Facebookgroep: Law of Attraction Academy met honderden likeminded people. Ook geeft Kim elke 1e donderdag van de maand een Live Q&A in die groep.

Kan ik als ik de training nu koop ook later starten?

Yes, je kunt starten wanneer je maar wil en je houdt onbeperkt toegang tot al het materiaal en de Facebook groep zolang deze bestaat.

Hoeveel tijd kost de training gemiddeld per week?

Dat hangt volledig van jou af. Er is geen vast tempo. Iedere deelnemer doet het op zijn eigen tempo en tijdens de Live Q&A’s kun je me gewoon vragen stellen over elke module. Omdat je onbeperkt toegang behoudt tot al het materiaal in de Academy kun je de training ook vaker dan 1 keer volgen (dat doen veel deelnemers). Je kan voor kiezen om er 5 minuten per week aan te besteden of een paar uur. Dat is volledig afhankelijk van wat jij fijn vindt en wat bij jou past. Je hoeft in ieder geval nooit bang te zijn dat je achterloopt, omdat iedereen het op zijn eigen tempo doet en elk tempo is goed.

Wanneer zijn de Live Q&A’s en wat nu als ik een keer niet kan?

Elke 1e donderdagochtend van de maand om 10.00 uur geeft Kim een Live Q&A in de besloten Facebookgroep (vakanties en feestdagen uitgezonderd, dan zal deze worden verplaatst). Op woensdag komt er een bericht online in de groep waaronder je je vraag kunt stellen. Ook als je er niet live bij kunt zijn wordt je vraag beantwoord. Je kunt de Live Q&A’s altijd later terugkijken in de Facebookgroep.

Moet je een andere training gevolgd hebben om mee te kunnen doen aan Law of Attraction Mastery?

Nee absoluut niet. De trainingen kunnen gewoon los van elkaar gevolgd worden. Ze versterken elkaar wel enorm en daardoor kiezen ontzettend veel mensen ervoor om meerdere trainingen van Kim te volgen.

Het blijkt toch niks voor mij te zijn. Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Super jammer dat het toch niets voor jou is. Indien je een ongeschonden fles en onbeschreven werkboek terugstuurt en binnen 14 dagen een mail stuurt naar support@kimmunnecom.nl krijg je gewoon je geld terug.

Indien je alleen de fles en het werkboek wil houden, is dit mogelijk, maar dien je hiervoor wel de volledige prijs te betalen.

Is deze training zakelijk aftrekbaar?

Ja! De BTW mag je (voor ondernemers) sowieso aftrekken, en daarnaast is dit een investering in je bedrijf. Dus kan je de training als zakelijke kosten aftrekken.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Als je een andere vraag hebt dan hierboven vermeldt staat mag je Kim altijd een DM sturen op Instagram of een mail sturen naar support@kimmunnecom.nl dan krijg je zo snel mogelijk een reactie.