Volg een ONLINE TRAINING naar keuze…

Het fijne van een Online Training is dat je ALLES leert over een onderwerp van jouw keuze in je eigen tijd. Je hoeft nergens naar toe te reizen en het materiaal is altijd toegankelijk… ideaal!

Ik ben zelf gek op Online trainingen en ik koop er dan ook regelmatig een. Heerlijk vind ik het om continu mezelf te blijven ontwikkelen en bij te leren.

Op dit moment ben ik 3 super goede Online Trainingen aan het creëren die per oktober 2019 beschikbaar komen:

  • Law of Attraction Mastery
  • Moneymindset Mastery
  • Business Mastery 

Het zijn 3 aparte trainingen en ze kunnen dan ook prima los gevolgd worden. Wel vullen ze elkaar allemaal perfect aan. Voor meer informatie check de video op de algemene pagina ‘coaching’.

Heb je nu al zin om een van deze trainingen te volgen? 😉

Schrijf je dan hieronder vast in voor de wachtlijst en je wordt als eerste op de hoogte gehouden als er meer info is én je je kunt inschrijven!

You can be, do or have ANYTHING that you desire!

online trainingen:

law of attraction mastery

  • Wil je ALLES leren over de werking Wet van Aantrekking? En wil je vooral leren hoe je deze méga krachtige wet praktisch kunt toepassen in jouw leven, zodat jij een master wordt in jouw droomleven manifesteren?

Ook als je geen ondernemer bent kun je deze training volgen. Alles wat je leert kun je namelijk toepassen op álle gebieden in jouw leven!

Relaties, werk, geld, business, gezondheid, gewicht, energie… alles!

Na deze training creëer jij de realiteit die je WILT creëren!

 

moneymindset mastery

  • Merk je dat ‘geld’ echt een ding is in jouw leven? Ben je opgevoed met uitspraken als “geld groeit niet aan bomen? Om veel geld te verdienen zul je kei hard moeten werken? Mensen die veel geld verdienen zijn gierig?” Heb je een eigen business en vindt je het lastig om prijzen te vragen die je ergens wel voelt dat je waard bent?

Moneymindset Mastery zorgt ervoor dat jij méga mindsetshifts gaat maken op het gebied van geld.

We gaan zorgen dat geld je vriend wordt ipv je vijand, zodat je eindelijk die financiële onafhankelijkheid kunt crëeren waar je zo naar verlangt! 

business mastery

  • Ben je ondernemer en ben je klaar voor een compleet andere aanpak van Businesscoaching? 😉 Wil je flink opschalen met je bedrijf, maar wél op een manier die bij JOU past? 

In Business Mastery leer je alles over de gouden combinatie van concrete Businessstrategieën met de Wet van Aantrekking.

Ondernemen gaat voelen als fun! Zichtbaar zijn en de perfecte klanten aantrekken gaat natuurlijk voelen én je omzet gaat méga hard groeien!

Yes zó kan het ook!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van bovenstaande trainingen?

Registreer je dan via onderstaand formulier en je ontvangt als eerste een mail als er meer info is én als je je kunt aanmelden.

{a2133ar37123}


Kim weet precies waar de knelpunten liggen en kan dit heel goed duidelijk maken. Ze stelt precies de juiste vragen en zet je echt aan tot actie. Daarnaast is haar enthousiasme zo onwijs aanstekelijk, automatisch heb je dan gewoon al zin om aan de slag te gaan! En dat is ook precies haar sterke punt, haar enthousiasme en haar doortastendheid. De perfecte combi als je het mij vraagt.

Kristy | Right Sweets


Dames!!
Ik wil iets met jullie delen! ? 
Ben met mn boekhouding bezig (weer consequent laat met mn btw aangifte) Ik heb in het eerste half jaar van 2018 al 5x meer omgezet dan heel 2016, en al het dubbele van heel 2017!!! Ik wist dat ik gegroeid was maar dat zijn nog eens getallen ? Nog 1x verdubbelen en ik ben er! 
Peanuts.

Lieke Meijer | Balance Sint Anthonis

Let’s connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast