Kim Munnecom | Inner Circle | stareen master te worden in de Law of Attraction?

Kim Munnecom | Inner Circle | star100% je volledige potentieel te gaan benutten?

Kim Munnecom | Inner Circle | star jouw Business flink te laten groeien vanuit Alignment?

Kim Munnecom | Inner Circle | starén ben je ready om dingen hélemaal anders te gaan doen dan je tot nu toe hebt gedaan?

Check dan snel hieronder het compleet vernieuwde coachingsaanbod en wie weet gaan we binnenkort samen knallen om jouw droomleven én droombusiness te creëren!

“ik snap heel goed hoe jij je voelt!”

Heel veel jaren heb ik mijn leven geleefd én mijn bedrijf gerund vanuit actie actie actie actie, doen, moeten, kijken naar anderen, me laten opfokken door andere (business)coaches, me vergelijken, steeds weer die druk voelen om te moeten presteren en altijd maar doen wat anderen doen, omdat ik bang was dat ik anders m’n doelen niet zou bereiken. Ik werd er hélemaal gestresst van, blokkeerde en raakte alleen maar verder verwijderd van hoe IK wilde leven en hoe IK mijn bedrijf wilde runnen. 

Vanaf het moment dat ik de Wet van Aantrekking ontdekte veranderde ALLES!!!

Ik heb toen pas écht leren leven en ondernemen vanuit gevoel, vanuit vertrouwen, vanuit Alignment, vanuit een absoluut VOELEN dat ik verdomme wat te doen heb hier op aarde!

De perfecte klanten komen nu makkelijk op mijn pad. Ik trek precies de juiste mensen aan om mij heen. Mijn omzet wordt minimaal verdubbeld elk jaar. Mijn zelfvertrouwen en zekerheid over wat ik hier te doen heb op aarde is nog nooit zo groot geweest. Ik durf eindelijk de prijzen te vragen die mijn diensten waard zijn en ik kan nu pas echt heel duidelijk voelen waarmee ik iemand écht kan helpen.

En daarnaast heb ik nog nooit zoveel innerlijke rust gevoeld. Dat is dus echt Alignment en ohhhh man wat is dit fijn! Ik wist dat het bestond, maar ik zat altijd veel te veel in mijn hoofd…en nu VOEL ik het ook echt! Die doorbraak gun ik jou ook! En ik wil vooral dat JIJ JEZELF die doorbraak gunt!

Let me help you!

Coaching

Naar aanleiding van de vele reacties die ik continu krijg op Instagram heb ik een compleet nieuw aanbod ontwikkeld (voor zowel ondernemers als niet- ondernemers) dat start vanaf september 2019.

En ik moet je waarschuwen: I am not your average coach 😉 

Als je met mij wilt werken krijg je ALTIJD (of je het nu wilt of niet;)) een portie “gezweef” combineert met concrete strategieën die bij JOU passen! Ik doe NIKS meer zonder de Law of Attraction erbij te betrekken! Dat is mijn waarheid én de absolute basis van al mijn coaching. Dit heeft namelijk mijn héle leven verandert!

(Check mijn Podcast (Kim Munnecom Podcast) aflevering #1 om mijn hele transformatieverhaal te horen)

Er zijn verschillende manieren waarop we kunnen samenwerken…

Check de video hieronder voor uitgebreide uitleg van alle coachingsmogelijkheden en klik daarna op de verschillende blokjes hieronder voor nog meer info én om je alvast aan te melden, want voor de meeste opties geldt vol = vol!

“JE HEBT VERDOMME WAT TE DOEN HIER OP AARDE”

online trainingen

  

  • Law of Attraction Mastery
  • Moneymindset Mastery
  • Business Mastery

master-mind

start 1 oktober 2019

VOL

LIVE coachingstraject voor ondernemers (4 maanden) met live trainingsdagen

bali retreat

(9 tm 15 nov 2019)

NOG 1 PLKEKJE!

1 week helemaal ALL IN gaan met een kleine groep ondernemers waardoor jouw Mindset en Business mega hard gaat groeien, omdat je het echt gaat VOELEN!

nooit meer op dieet

 Afvallen zonder dieet! 

Als je open staat om voeding en afvallen op een compléét andere manier te benaderen, dan is de methode die Kim ontwikkeld heeft “NOOIT MEER OP DIEET” perfect voor jou!


 “In januari volgde ik een coachingsessie bij Kim, want ik voelde dat er iets anders moest in mijn bedrijf maar ik kwam er op de een of andere manier niet bij. Het stroomde niet zoals ik wilde. Mensen gaven aan met me te willen samenwerken maar deden het toch vervolgens niet. Ik deelde mijn verhaal met Kim en eigenlijk werd meteen duidelijk wat er aan de hand was. Een echt ‘aha!’ moment voor mij. Ze stelde me voor om meer naast de klant te gaan staan i.p.v. er boven te staan, door mijn giga-groei afgelopen jaar, waardoor ik op die manier nog meer veiligheid kon bieden. Dus, ik ondernam meteen actie en opende een membership community waarin de klant aangeeft wat hij/zij wilt leren en ik creëer dan de juiste content daarvoor. Ik stem me volledig af op de behoefte van de community. Binnen ruim een week had ik maar liefst 14 aanmeldingen! En zo simpel kan het dus zijn. Kim zag het, ik voelde het en nu stroomt het. Dank je wel lieve Kim voor mijn ‘aha!’ moment ;)”

Ilona Blom | Sacred Love

Testimonial over Kim van Jenny
Ik ben eindelijk mezelf bij het opbouwen van mijn bedrijf! De enige ‘moet’ die ik nu nog ken is ‘ik moet mijn gevoel volgen.’ De trainingen en coaching van Kim geven me de kennis, het vertrouwen en de bevestiging die nodig heb om echt superette resultaten te manifesteren. Ik ben er nog niet, maar ik ben in beweging en ik zit in een hele fijne flow van geïnspireerde actie en zelfvertrouwen. Joy is my compass! En als Inner Circle ladies zijn we er ook voor elkaar, zowel zakelijk als persoonlijk. We lift each other up. Ik zou er zo weer in stappen!
Jenny Op den Camp | Jenny op den Camp Coaching

NIEUWSBRIEF!

ontvang gratis inspiratie, tips en kortingen.

Nee don’t worry, ik ga je niet spammen! Als je je aanmeld voor mijn nieuwsbrief ontvang je alleen maar mooie dingen: het laatste nieuws over live events, motivatie, inspiratie, nieuw materiaal én vet lekkere acties en kortingen die je écht niet wilt missen!

dit veld niet invullen s.v.p.

Let's connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast