YEAH BABY het is zover, in oktober/november 2019 vindt de 1e editie van hét Law of Attraction én Business Mastery retreat plaats in Bali

Law of Attraction EN BUSINESS MASTERY retreat in Bali

De precieze datum en kosten worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Er kunnen slechts 12 mensen mee, dus als je hier absoluut bij wilt zijn (en trust me dat wil je;)), schrijf je dan hieronder alvast in voor de wachtlijst, zodat je als eerste op de hoogte wordt gehouden én je je als eerste kunt aanmelden.

Voor meer info check de video hieronder!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Je gaat 1 hele week…

Kim Munnecom | Inner Circle | star Mega deepdiven in de Law of Attraction en Moneymindset, samen met Kim en 12 andere Manifestation Junkies. Je gaat 7 dagen ALL IN, zodat jij die persoon gaat ZIJN die jij moet zijn om dat succes aan te trekken waar je zo naar verlangt!

Kim Munnecom | Inner Circle | star Leren ondernemen en vet veel geld verdienen vanuit Alignment. Je krijgt alle tools en technieken die Kim gebruikt in haar Leven en Business om ALLES te manifesteren wat je maar wilt!

Kim Munnecom | Inner Circle | star Daarnaast ga je in Bali zo sterk jouw kracht, zelfvertrouwen en missie voelen in dit leven, dat je gewoon niet anders meer kunt dan er volle bak voor gaan! Je gaat voelen én ervaren dat je letterlijk ALLES kunt zijn, doen of hebben wat je maar wilt! Dikke doorbraken zijn gegarandeerd!

Wie, wat, waar en WAAROM?

 

Het retreat zal in oktober/ november 2019 plaatsvinden van maandag t/m zondag, dus 7 dagen. De definitieve datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. 

Zo’n langere periode ALL IN gaan en mega deepdiven in De Law of Attraction en Moneymindset maakt dat je écht een blijvende doorbraak kunt realiseren. Van Tony Robbins leerde ik de kracht van ‘total immersion’. ALL IN gaan meerdere dagen achter elkaar, zodat een nieuwe manier van denken én doen je tweede natuur gaat zijn!

Je leert die week zó ontzettend veel over jezelf, over je doel hier op aarde, over het creën van een supersterkte mindset, over weerstand loslaten, over zelfliefde, over je doel hier op aarde, zodat overvloed op álle gebieden naar je toe moét stromen. 

Het wordt een super exclusief retreat, inclusief vervoer, super lekker en gezond eten, overnachtingen in een luxe villa en uitstapjes. 

Iedereen krijgt ook de hele week een privé slaapkamer tot zijn beschikking, zodat je je lekker terug kunt trekken als je daar ff behoefte aan hebt. 

Bali is voor mij zo ontzettend Life Changing geweest en nu is het tijd dat ik andere mensen ga meenemen op deze reis!

Check de video hieronder voor nog meer info en om alvast die Bali vibe te voelen 😉

 

 

 

Ik wil het retreat super exclusief houden en alleen mensen meenemen die 100% voelen dat zij erbij moeten zijn. Qua energie moét het gewoon kloppen.

Ik wil ook heel graag iedereen die mee wilt persoonlijk spreken om echt te kunnen voelen of het een match is.

Het moet voor jou, voor mij, maar ook zeker voor de rest van de groep 100% kloppen, want ik wil dat dit een van de áller vetste en magische ervaringen wordt die je ooit in je leven hebt meegemaakt!

De voorwaarde is dat jij Online Ondernemer bent en dat je 100% voelt hier WIL ik bij zijn. Zonder twijfel over geld, tijd en energie. De personen die dat voelen DIE wil ik meehebben, want dat zijn de mensen die mega grote stappen gaan zetten!

Is het voor jou een absolute “HELL YES”, schrijf je dan hieronder vast in voor de wachtlijst en dan ontvang je als eerste alle info en wellicht ben jij er wel bij dit jaar!! 😀

dit veld niet invullen s.v.p.

En ik moet je waarschuwen…

HIGH VIBES en directe manifestaties zijn gegarandeerd die week!!

Het lijkt me fantastisch om dit te ervaren met 12 super mooie andere Manifestation Junkies.

Aaaaaah ik heb er nu al zóveel zin in!

Let’s create magic together!

xx Kim

Heb je een vraag over het retreat? Neem dan even contact op.

12 + 12 =

Let's connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast

 

Let's connect

Instagram

Facebook

Youtube

LinkedIn

Pinterest

Podcast