Bali - Kim Munnecom

Je kunt je NU aanmelden voor hét Bali Retreat 2020!!!!

Nog maar 2 plekken beschikbaar!

Na het méga succes van het 1e Law of Attraction & Business Mastery Retreat in 2019 is de aanmelding voor de volgende editie in november 2020 al geopend!

Law of Attraction EN BUSINESS MASTERY retreat in Bali

Er kunnen maximaal 9 mensen mee, dus als je hier absoluut bij wilt zijn (en trust me dat wil je;)), vul dan via onderstaande button de vragenlijst in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een 1 op 1 sessie in te plannen, zodat we kunnen kijken of het een match is.

Je gaat 1 hele week…

Kim Munnecom | Inner Circle | star Mega deepdiven in de Law of Attraction, Moneymindset en je leert Business strategieën toepassen vanuit Alignment. Samen met Kim en maximaal 10 andere Manifestation Junkies. Je gaat 8 dagen ALL IN, zodat jij die persoon gaat ZIJN die jij moet zijn om dat succes aan te trekken waar je zo naar verlangt!

Kim Munnecom | Inner Circle | star Leren ondernemen en vet veel geld verdienen vanuit Alignment. Je krijgt alle tools en technieken die ik gebruik in mijn leven en Business om ALLES te manifesteren wat je maar wilt!

Kim Munnecom | Inner Circle | star Daarnaast ga je in Bali zo sterk jouw kracht, zelfvertrouwen en missie voelen in dit leven, dat je gewoon niet anders meer kunt dan er volle bak voor gaan! Je gaat voelen én ervaren dat je letterlijk ALLES kunt zijn, doen of hebben wat je maar wilt! Dikke doorbraken zijn gegarandeerd!

wanneer, wat, waar en voor wie?

 

Begin november (31 oktober t/m 7 november) 2020 in een luxe villa aan de zee in de buurt van Lovina (noord-Bali)

8 dagen (jaaa 1 dag langer dan in 2019) ALL IN gaan en mega deepdiven in De Law of Attraction, Moneymindset en Businessmastery maakt dat je écht een blijvende doorbraak kunt realiseren in hoe je dénkt, voelt en handelt en DUS wat je manifesteert in je leven!

Van niemand minder dan Tony Robbins leerde ik de kracht van ‘total immersion’. ALL IN gaan meerdere dagen achter elkaar, zodat een nieuwe manier van denken én doen je tweede natuur gaat zijn!

Je leert die week zó ontzettend veel over jezelf, over je doel hier op aarde, over het creën van een supersterkte (money)mindset, over weerstand loslaten, over zelfliefde, én heeeel veel concrete Businessstrategieën die ik gebruik waardoor mijn omzet de afgelopen 3 jaar is vervijfvoudigd.

Het wordt een super exclusief retreat inclusief:

  • vervoer in Bali (exclusief vlucht en heen/terug reis van vliegveld naar de villa)
  • 8 dagen in een luxe villa (privé kamer + badkamer) 
  • dagelijks intensieve coaching van Kim
  • mega lekker en gezond eten (alle maaltijden en tussendoortjes inclusief)
  • elke ochtend meditatietraining
  • alle uitstapjes (waaronder een super gave Healing Journey)
  • BONUS 1: een exclusieve branding fotoshoot van een topfotograaf voor je social media content en website!
  • BONUS 2: de Online Training: LOA MASTERY (mocht je die training al volgen dan krijg je gratis toegang tot Moneymindset Mastery)

Iedere deelnemer krijgt de hele week een eigen slaapkamer en badkamer tot zijn beschikking, zodat je je lekker terug kunt trekken als je daar behoefte aan hebt. 

Check de video’s hieronder voor nog meer info en om alvast die Bali vibe te voelen 😉

 

 

 

Ik wil het retreat super exclusief houden en alleen mensen meenemen die 100% voelen dat zij erbij moeten zijn. Qua energie moét het gewoon kloppen.

Het moet voor jou, voor mij, maar ook zeker voor de rest van de groep 100% kloppen, want ik wil dat dit een van de áller vetste en magische ervaringen wordt die je ooit in je leven hebt meegemaakt!

De voorwaarde is dat jij een ambitieuze ondernemer bent die mega open staat voor de LOA en dat je 100% voelt hier WIL ik bij zijn. Zonder twijfel over geld, tijd en energie. De personen die dat voelen DIE wil ik meenemen, want dat zijn de mensen die mega grote stappen gaan zetten.

De investering is 5900 euro (of 12 termijnen van 555 euro)

Is het voor jou een absolute “HELL YES”, vul dan via onderstaande button de vragenlijst in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een 1 op 1 sessie in te plannen!

Ik moet je wel waarschuwen…

HIGH VIBES en directe manifestaties zijn gegarandeerd die week!!

Aaaaaaah het wordt ZO ZO ZO gaaf!!!

Ik heb er nu al vet veel zin in!

Let’s create magic together!

xx Kim

Heb je een vraag over het retreat? Neem dan even contact op.

2 + 2 =

Let's connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast