Law of Attraction EN BUSINESS MASTERY retreat in Bali

Van 3 t/m 10 november vindt hét Bali Retreat 2024 plaats en er kunnen maximaal 10 toffe ondernemers mee, dus als je hier absoluut bij wilt zijn (en trust me dat wil je;)), vul dan de vragenlijst in om te kijken of je een match bent en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Momenteel zijn er nog maar 3 plekken beschikbaar, dus als je mee wil wacht dan niet te lang!

Kijk echt eerst even deze video voor je verder leest!

1 hele week…

 • Mij als jouw businesscoach (waarin ik super diep kan inzoomen op jouw business) samen met een kleine selecte groep toffe ondernemers die super graag hun bedrijf willen laten groeien vanuit Alignment. Je gaat 1 héle week ALL IN en kunt mijn brain picken;), zodat jij ook hélemaal die persoon gaat ZIJN die jij moet zijn om dat succes aan te trekken waar je zo naar verlangt!

 

 • Leren ondernemen en vet veel geld verdienen vanuit Alignment & JOY. Je krijgt alle tools en technieken die ik gebruik in mijn leven en Business om ALLES te manifesteren wat je maar wilt!

 

 • Daarnaast ga je in Bali zo sterk jouw kracht, zelfvertrouwen en missie voelen in dit leven, dat je gewoon niet anders meer kunt dan er volle bak voor gaan! Je gaat voelen én ervaren dat je letterlijk ALLES kunt zijn, doen of hebben wat je maar wilt! Dikke doorbraken zijn gegarandeerd!

Dit wordt echt een ‘once in a lifetime experience’!

 

wanneer, wat, waar en voor wie?

 

3 t/m 10 november 2024 in een SUPER luxe villa in Canggu…

7 dagen ALL IN gaan en mega deepdiven in de Law of Attraction, geld en business maakt dat je écht een blijvende doorbraak kunt realiseren in hoe je dénkt, voelt en handelt en DUS wat je manifesteert in je leven!

Van niemand minder dan Tony Robbins leerde ik de kracht van ’total immersion’. ALL IN gaan meerdere dagen achter elkaar, zodat een nieuwe manier van denken én doen je tweede natuur gaat zijn!

Je leert die week zó ontzettend veel over jezelf,  wat er nodig is om jouw business flink te laten groeien én je gaat volledig stappen in de identiteit van de persoon die al daar is waar jij wil zijn, waardoor je op in hele korte tijd quantum leaps gaat maken!

Het wordt een super exclusief retreat inclusief:

 • 1 week lang coaching van mij in een kleine groep, zodat jouw business én jij in héle korte tijd compleet transformeren! Dat is echt wat een week lang ALL-IN gaan, uit je normale omgeving, op een super inspirerende locatie met je doet.
 • Je krijgt een luxe privékamer mét badkamer
 • De hele week all inclusive het meest lekkere, gezonde eten en drinken bereid door een privéchef
 • 2 super gave excursies (we gaan 2 hele dagen op pad)
 • Transfer van en naar de locatie
 • Businessbuddies and friends for life
 • EN nog als extra cadeautje: een personal branding fotoshoot

  Iedere deelnemer krijgt de hele week een eigen slaapkamer en badkamer tot zijn beschikking, zodat je je lekker terug kunt trekken als je daar behoefte aan hebt.

  Check de video’s voor nog meer info en om alvast die Bali vibe te voelen 😉

  Wat is de Wet van Aantrekking?

  Ik wil het retreat super exclusief houden en alleen mensen meenemen die 100% voelen dat zij erbij moeten zijn. Qua energie moét het gewoon kloppen.

  Het moet voor jou, voor mij, maar ook zeker voor de rest van de groep 100% kloppen, want ik wil dat dit een van de áller vetste en magische ervaringen wordt die je ooit in je leven hebt meegemaakt!

  De voorwaarde is dat jij een ambitieuze ondernemer bent die mega open staat voor de LOA en dat je 100% voelt hier WIL ik bij zijn. Zonder twijfel over geld, tijd en energie. De personen die dat voelen DIE wil ik meenemen, want dat zijn de mensen die mega grote stappen gaan zetten.

  De investering is nu nog tijdelijk maar 8888 euro ex btw (of 6 termijnen van slechts 1776 euro ex btw), maar die gaat heel binnenkort omhoog.

  Is het voor jou een absolute “HELL YES”, vul dan de vragenlijst in en als daaruit blijkt dat je een match bent neem ik contact met je op.

  Ik moet je wel waarschuwen…

  HIGH VIBES en directe manifestaties zijn gegarandeerd die week!!

   

  Aaaaaaah het wordt ZO ZO ZO gaaf!!!

  Ik heb er nu al vet veel zin in!

  Let’s create magic together!

  xx Kim

  Jouw investering

  € 8.888,-

  (Of 6 termijnen van € 1776,-)

  Klik op ‘vragenlijst‘ hieronder om je aan te melden voor het Bali Retreat en je komt op een pagina met een vragenlijst terecht. Nadat je die hebt ingevuld neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een 1 op 1 sessie om te kijken of je een match bent 🙂

  Bali Retreat 2024!

  Ga via onderstaande button naar de vragenlijst. Als je de vragen hebt beantwoord, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.