Moneymindset Mastery

Meld je NU aan en krijg maar liefst 50% KORTING! en 2 héle toffe bonussen!

Jouw potentieel om vet veel geld aan te trekken heeft NIKS te maken met je baan, je eigen bedrijf, jouw branche, jouw uiterlijke omstandigheden of de economie…

Om rijk te worden zul je rijk moeten gaan denken!

Je kunt nog zoveel kennis hebben, maar als je Money Blueprint niet ingesteld is op succes kun je doen wat je wilt maar je zult nóóit je volledige potentieel bereiken.

Geld aantrekken is een ‘inner game’

In Moneymindset Mastery leer jij hoe je een master wordt in het aantrekken van financieel succes én het behouden daarvan!

Daarnaast krijg je Kim als je coach en kun je terecht met ál je vragen!

Deze training is uniek door de praktische benadering en de combinatie tussen het diep shiften van je Moneymindset en het daadwerkelijk zetten van concrete actiestappen om een compleet andere financiële realiteit en jouw eigen vrijheidsplan te creëren!

Je hebt verd*mme wat te doen hier op aarde! 😉

VOEL dat! OWN dat! En ga ALL-IN!

Betaling in 1 keer

Betaling in 12 termijnen

Kijk echt eerst de video voor je verder leest!

 

NU is de tijd om massive INSPIRED ACTION te nemen om jouw droomleven en financiële vrijheid te realiseren, ondanks alles wat er gebeurt!

Je kunt kiezen om deze tijd juíst in je voordeel te laten werken! Waar anderen in angst zitten leer jij shiften naar vertrouwen. Waar anderen in tekort denken ga jij shiften naar overvloed!

Omdat het kan! Als mijn inkomsten in 4 jaar tijd X20 (naar meer dan 1 miljoen) kunnen gaan door het shiften van mijn Moneymindset dan kun jij dat ook en in deze training ga ik je precies leren hoe.

Maar het begint bij volle bak “JA” zeggen tegen jezelf!

Niet half, maar ALL-IN!

Willen gaan voor jouw UNLIMITED POTENTIAL en geloven dat er zóveel meer voor jou is weggelegd!

Dat droomleven, die droombusiness en die financiële vrijheid bestaat ook voor jou en juist NU wil je hier vól voor gaan!

Dikke vette resultaten!

Als je NU “JA” zegt krijg je:

  • 10 modules (elke module bevat weer verschillende lessen) met uitgebreide videotrainingen (meer dan 60 video’s) (t.w.v. 2497 euro)
  • Een super uitgebreid werkboek (t.w.v. 197 euro)
  • Affirmaties (die je als screensaver kunt gebruiken of printen) (t.w.v. 97 euro)
  • 10 Live Q&A coachsessies die vast in de Academy blijven staan (t.w.v. 997 euro)
  • Bonusmateriaal bij elke les (t.w.v. 197 euro)
  • 1 jaar toegang tot de besloten Facebookcommunity met likeminded people die je helpen, motiveren, steunen, vragen beantwoorden, inspireren en waarmee je elke week je successen kunt vieren (t.w.v. 108 euro)
  • (NIEUW) als extraatje krijg je ook nog eens 1 jaar lang (was eerst 10 weken) coaching van Kim in de besloten Facebook community  (t.w.v. 997 euro)

Bonus 1: Een super mooi, uitgebreid fysiek werkboek

Bonus 2: Drinkfles ‘Mijn succes is onvermijdelijk’ (t.w.v. 19,95 euro)

Bonus 3: Masterclass ‘Mindsetshifts voor een 6 and 7 figure business’ (t.w.v. 297 euro) (Alleen voor iedereen die kiest voor betaling in 1 keer) 

Totale waarde: 5.703,95 Euro

Normale prijs:

Nu voor slechts 1250,- euro

OF 12 termijnen van 125,- euro

Dit is het beste aanbod voor Moneymindset Mastery dat je kunt krijgen en dit gaat waarschijnlijk ook nooit meer terugkomen!

EN je houdt ook nog eens Unlimited Access tot ál het materiaal én mijn coaching, dus als je op een later moment wilt starten of over een tijdje de training nóg eens wilt doen dan kan dat!

Betaling in 1 keer

Betaling in 12 termijnen

Als je de investering spannend vindt, kijk dan even deze video…

Nog meer dikke vette resultaten!

voor wie is Moneymindset Mastery geschikt?

 

Ik vind het mega belangrijk om te werken met mensen die écht willen leren en veranderen en bereid zijn om 100% eigen verantwoordelijkheid te nemen! Dat betekent niet dat het moeilijk is of dat je er heel veel tijd mee kwijt bent, maar wel dat je open moet staan om dingen om een compleet andere manier te gaan benaderen en echt met jezelf aan de slag te gaan!

Het maakt niet uit wat jouw financiële situatie nu is. Zit je in de bijstand of verdien je nu al 100.000 euro per jaar? Het gaat erom dat je jouw vollédige financiële potentieel wil gaan benutten! Het maakt ook niet uit of je ondernemer bent of niet. Wat wel uitmaakt is dat je de drive hebt om er vól voor te gaan!

Een overzicht van de modules

Module 1:

1) De 7 basisprincipes voor financieel succes

Module 2:

2) Jouw Money Blueprint

Module 3:

 3) Creëer de Moneymindset van een rijk persoon (deel 1)

Module 4:

4) Creëer de Moneymindset van een rijk persoon (deel 2)

Module 5:

5) Het geheim van overvloed

Module 6:

6) Geld manifesteren met de Wet van Aantrekking (deel 1)

Module 7:

7) Geld manifesteren met de Wet van Aantrekking (deel 2)

Module 8:

8) Jouw unieke geld eigenschappen

Module 9:

9) Word goed in veel geld ontvangen

Module 10:

10) Just follow what feels good en reken af met ál je excuses

Dikke vette resultaten!

FAQ Moneymindset Mastery

Heb je een Facebookaccount nodig om mee te kunnen doen?

Nee je hebt zeker geen Facebookaccount nodig om mee te kunnen doen, omdat al het trainingsmateriaal zich in een online leeromgeving bevindt waar je inloggegevens voor ontvangt nadat je je hebt aangemeld. De live Q&A’s en de connectie met enorm veel likeminded people vindt echter wel plaats in de Facebookgroep.

Veel deelnemers die geen Facebook hebben, kiezen er echter voor om toch alleen voor deze training een account aan te maken, omdat de Live Q&A’s zo waardevol zijn. Dit zou je dus kunnen overwegen.

Wanneer start Moneymindset Mastery?

Je krijgt meteen toegang tot module 1 als je je aanmeldt, dus je kunt meteen starten.

Hoe lang houd ik toegang tot het materiaal?

Je houdt onbeperkt toegang tot al het materiaal. Al het trainingsmateriaal (video’s werkboek, affirmaties, bonusmateriaal enz.) staat in een online leeromgeving. Daarvoor ontvang je inloggegevens en vervolgens kun je er voor altijd bij.

Daarnaast krijg je nu als bonus ook nog eens een jaar lang toegang tot de besloten Facebookgroep: Law of Attraction Academy met honderden likeminded people. Ook geeft Kim elke 1e donderdag van de maand een Live Q&A in die groep.

Hoeveel tijd kost de training gemiddeld per week?

Dat hangt volledig van jou af. Er is geen vast tempo. Iedere deelnemer doet het op zijn eigen tempo en tijdens de Live Q&A’s kun je me gewoon vragen stellen over elke module. Omdat je onbeperkt toegang behoudt tot al het materiaal in de Academy kun je de training ook vaker dan 1 keer volgen (dat doen veel deelnemers). Je kan voor kiezen om er 5 minuten per week aan te besteden of een paar uur. Dat is volledig afhankelijk van wat jij fijn vindt en wat bij jou past. Je hoeft in ieder geval nooit bang te zijn dat je achterloopt, omdat iedereen het op zijn eigen tempo doet en elk tempo is goed.

Wanneer zijn de Live Q&A’s en wat nu als ik een keer niet kan?

Elke 1e donderdagochtend van de maand om 10.00 uur geeft Kim een Live Q&A in de besloten Facebookgroep (vakanties en feestdagen uitgezonderd, dan zal deze worden verplaatst). Op woensdag komt er een bericht online in de groep waaronder je je vraag kunt stellen. Ook als je er niet live bij kunt zijn wordt je vraag beantwoord. Je kunt de Live Q&A’s altijd later terugkijken in de Facebookgroep.

Is deze training alleen voor ondernemers?

Nee deze training is absoluut niet alleen voor ondernemers, maar mijn ervaring is wel dat ondernemers over het algemeen de mensen zijn die heel erg de meerwaarde inzien van investeren in jezelf. Dit is een bepaalde mindset. Deze training is dus absoluut ook voor jou als je niet-ondernemer bent áls je bereid bent om vollédige verantwoordelijkheid te nemen voor je huidige financiële situatie en hélemaal klaar bent om jouw Moneymindset op een diep level te gaan shiften, zodat je overvloed gáát aantrekken.

Hoe is Moneymindset Mastery anders dan Law of Attraction Mastery?

Law of Attraction Mastery is sowieso een absolute must om te volgen. Deze training gaat enorm diep op de Wet van Aantrekking leren masteren dat ik deze training echt iedereen kan aanraden om die méga sterke basis in manifesteren te ontwikkelen.

Moneymindset gaat vervolgens heel diep in op het ontdekken van jouw Money Blueprint en het shiften hiervan. Daarnaast ga je een master worden in het toepassen van de Wet van Aantrekking specifiek op het gebied van geld, zodat jij een magneet wordt voor overvloed. Ook leer ik je hoe ik letterlijk omga met geld. Het is namelijk super belangrijk dat je niet alleen goed wordt in veel geld aantrekken, maar ook om er vervolgens goed en slim mee om te gaan.

Moet je Law of Attraction Mastery gevolgd hebben om mee te kunnen doen aan Moneymindset Mastery?

Nee absoluut niet. De trainingen kunnen gewoon los van elkaar gevolgd worden. Ze versterken elkaar wel enorm en daardoor kiezen ontzettend veel mensen ervoor om beide trainingen te volgen.

Het blijkt toch niks voor mij te zijn. Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Super jammer dat het toch niets voor jou is. Indien je een ongeschonden fles en onbeschreven werkboek terugstuurt en binnen 14 dagen een mail stuurt naar support@kimmunnecom.nl krijg je gewoon je geld terug.

Indien je graag alleen de fles en het werkboek wil houden, is dit mogelijk, maar dien je hiervoor wel de volledige prijs te betalen.

Is deze training zakelijk aftrekbaar?

Ja! De BTW mag je (voor ondernemers) sowieso aftrekken, en daarnaast is dit een investering in je bedrijf. Dus kan je de training als zakelijke kosten aftrekken.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Als je een andere vraag hebt dan hierboven vermeldt staat mag je Kim altijd een DM sturen op Instagram of een mail sturen naar support@kimmunnecom.nl dan krijg je zo snel mogelijk een reactie.

Nu is het moment om in te stappen! Zo’n goede deal krijg je niet meer!

Als je ook maar enigszins kriebels in je buik voelt, dan weet je wat je moet doen 😉 Dat is jouw Inner Being die je gidst.

Misschien is nu wel de perfecte tijd om te starten met luisteren?!

Zie ik je zo?

Profiteer nog snel van die MEGA DIKKE KORTING!

Je krijgt nu ALLES voor maar 1250,- euro ipv 2497,- ex btw

OF kies voor betaling in 12 termijnen van maar

125,- euro ex btw

Betaling in 1 keer

Betaling in 12 termijnen

Let’s manifest BIG money baby!