Selflove Mastery 

Onvoorwaardelijke zelfliefde is de sleutel tot succesvol manifesteren

 

1 EXTRA KANS om je aan te melden met maar liefst 75% KORTING!

Als jij voelt dat je nog heel veel winst kunt behalen op het gebied van zelfliefde, als je merkt dat het financieel niet stroomt, als je merkt dat je je vaak schuldig voelt, moeite hebt om de controle los te laten, een enorme people pleaser bent, moeite hebt om écht voor jezelf te kiezen, jezelf op 1 te zetten, voor jezelf op te komen, je grenzen aan te geven en echt f*ck de mening van anderen te voelen…

Als je merkt dat je nog struggelt om de Wet van Aantrekking écht vóór je te laten werken dan is dit dé absolute MUST HAVE training voor jou!

Je leert in Selflove Mastery terugkomen bij die ijzersterke kern die je eigenlijk écht bent: onvoorwaardelijke zelfliefde, oneindig potentieel en een bron van overvloed op álle vlakken. Je leert loskomen van alle bullsh*tovertuigingen en gedragingen die je niet meer dienen, waardoor je gaat ZIJN wie je wílt zijn, kúnt zijn en moét zijn om jouw ALLERmooiste leven te manifesteren.

Daarnaast krijg je Kim als je coach en kun je terecht met ál je vragen!

“De trainingen van Kim zijn uniek door de diepe, praktische en nuchtere benadering! Kim zorgt ervoor dat je het ook écht gaat voelen en volledig in die ontvangmodus komt!” aldus vorige deelnemers.

Zelfliefde is de kern van ál het succes op álle vlakken: liefde, relaties, geld, werk. business, gewicht, gezondheid… álles.

STOP met jezelf te saboteren en ga ALL-IN!

Je hebt verd*mme wat te doen hier op aarde! 😉

 

Betaling in 1 keer

Betaling in 12 termijnen

Kijk echt eerst de video voor je verder leest!

 

Wat jij wil bestaat!

Als je dat ergens diep van binnen ook gelooft en voelt, maar altijd heel erg in je hoofd zit en stikt van de belemmerende overtuigingen… dan is het NU tijd om deze reis met jezelf aan te gaan.

Jouw level van onvoorwaardelijke zelfliefde heeft invloed op álles en iedereen om je heen: je relaties, je financiële situatie, je gewicht, je gezondheid, je werk, je succes in business… alles!

Dit wordt transformerend!

Jij kunt ALLES bereiken wat je wilt vanuit fun & ease, ja ook jij kunt die diepe zelfliefde gaan voelen, maar daarvoor moet je wel in staat zijn om het oude los durven te laten en HELL YES te zeggen tegen diepe transformatie.

Are you ready?

Super mooie resultaten van Selflove Mastery!

Als je NU “JA” zegt krijg je:

  • 8 modules met uitgebreide videotrainingen (t.w.v. 1997 euro)
  • Een super uitgebreid werkboek (t.w.v. 197 euro)
  • Affirmaties (die je als screensaver kunt gebruiken of printen) (t.w.v. 97 euro)
  • Bonusmateriaal bij elke les (podcasts en youtube video’s) (t.w.v. 197 euro)
  • 8 weken toegang tot de besloten Facebookcommunity met likeminded people die je helpen, motiveren, steunen, vragen beantwoorden, inspireren en waarmee je elke week je successen kunt vieren (t.w.v. 108 euro)
  • EN 8 weken lang intensieve coaching van Kim in de besloten Facebookcommunity met momenteel zelfs élke week een Live Q&A (t.w.v. 997 euro)

  • BONUS: Selflove visualisatiepakket (t.w.v. 197 euro) (voor iedereen die in 1 keer betaalt)

Totale waarde: 3790 Euro

Normale prijs:

Nu voor slechts 497,- euro

OF 12 termijnen van 49,- euro

EN je houdt ook nog eens Unlimited Access tot ál het materiaal, dus als je op een later moment wilt starten of over een tijdje de training nóg eens wilt doen dan kan dat!

Betaling in 1 keer

Betaling in 12 termijnen

voor wie is het geschikt?

 

Ik vind het mega belangrijk om te werken met mensen die écht willen leren en veranderen en bereid zijn om 100% eigen verantwoordelijkheid te nemen! Dat betekent niet dat het moeilijk is of dat je er heel veel tijd mee kwijt bent, maar wel dat je open moet staan om dingen anders te gaan benaderen!

Het maakt niet uit of je een beginner bent op het gebied van Selflove en de LOA of dat je er al langer mee bezig bent. De training is zo opgezet dat deze voor alle niveaus mega veel waarde bevat! Het maakt ook niet uit of je ondernemer bent of niet. Wat wel uitmaakt is je drive om er vól voor te gaan!

Wat anderen over Kim zeggen

Een overzicht van de modules

Module 1:

All I wanna be is already in me

Module 2:

Reken af met oude patronen en bullsh*t overtuigingen

Module 3:

 Voel het gevoel

Module 4:

De kracht van ‘goede’ communicatie

Module 5:

Reken af met twijfel en onzekerheid

Module 6:

Heel je lichaam

Module 7:

Manifesteer een fantastische relatie

Module 8:

Omarm wie je écht bent

Als je nog twijfelt, kijk dan even deze video…

 

nog meer Dikke vette resultaten!

Nu is het moment om in te stappen! Zo’n goede deal krijg je niet meer!

 

Als je ook maar enigszins kriebels in je buik voelt, dan weet je wat je moet doen 😉 Dat is jouw Inner Being die je gidst.

Misschien is nu wel de perfecte tijd om te starten met luisteren?!

Zie ik je zo?

Profiteer nog snel van maar liefst 75% KORTING!!!

Je krijgt nu ALLES voor maar 497 euro ipv 1997,- ex btw

OF kies voor betaling in 12 termijnen van maar 49,- euro ex btw

Betaling in 1 keer

Betaling in 12 termijnen

Let’s manifest some selflove baby!

 

P.S. Maandag 28 maart starten we, maar als je nú “JA” zegt, krijg je meteen toegang tot de besloten Facebook Community met honderden likeminded people (Manifestation Junkies ;)) en kun je al meteen profiteren van de high vibes en coaching van Kim!

FAQ Selflove Mastery

Ik ben geen ondernemer, is deze training dan wel geschikt voor mij?

Ow YES! Deze training is juist zo opgezet om ook voor niet ondernemers mega waardevol te zijn. Het ontwikkelen van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf heeft invloed op álle vlakken van je leven: liefde, relaties, werk, business, geld, gewicht, gezondheid… ALLES. Als je merkt dat je moeite hebt om de Wet van Aantrekking écht voor je te laten werken, dan is het masteren van onvoorwaardelijke zelfliefde heel vaak the missing piece.

Alles begint bij wie jij écht bent en hoe jij jezelf ziet. Dit bepaalt wat je manifesteert in je leven op álle vlakken.

Word er in de training een link gelegd naar de Wet van Aantrekking?

Ja 100%! Als je me al langer volgt dan weet je dat álles wat ik teach in de basis gelinkt is aan de Wet van Aantrekking. Die krachtige wet vormt namelijk naar mijn mening de basis van alles, dus ik kan niet een onderwerp hiervan loskoppelen. Selflove Mastery gaat echter heel diep in op het masteren van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, waardoor je de Wet van Aantrekking op een nóg veel dieper level vóór je kunt laten werken.

Ik twijfel heel erg, wat kan ik het beste doen?

Ik wil en ga je niet over de streep trekken, omdat jij de enige bent die aanvoelt wat het beste voor jou is. Wat ik zelf altijd doe is mezelf afvragen waar die twijfel dan precies zit. Als ik merk dat het voortkomt uit een bepaalde angst om er niet alles uit te halen/ niet het resultaat te behalen wat ik heel graag wil, dan stel ik mezelf de juiste vragen, zoals: ‘waar ben ik nou écht bang voor? Waarom twijfel ik aan mezelf? Wat zegt dat over mij? Wat zou mijn toekomstige zelf doen? Wat gebeurt er als ik het niet doe? Hoe zou mijn leven juist positief kunnen veranderen als ik het wél doe?

Waarschijnlijk weet je het antwoord diep van binnen al, maar is ego aan het woord en daarom twijfel je. Durf te vertrouwen op je Inner Being en doe wat goed voelt.

Daarbij raad ik je aan om sowieso ook de oefening te doen die ik uitleg op het einde van de video bovenaan deze pagina. Dan weet je ook meteen wat de juiste keuze nu is voor jou.

 

Ik vind de investering spannend. Wat raad je me aan?

Stel jezelf eens deze vraag: Wat zou je doen als je 100% zeker wist dat je alles gaat bereiken wat je wil als je nu “ja” zegt, zou je het dan doen? Die garantie heb je… en nee die krijg je niet van mij;). Als jij namelijk nu besluit dat jij een persoon bent die er álles uit gaat halen en die in staat is om zijn droomleven en droombusiness te manifesteren, dan gáát dit jouw lukken. Die garantie mag je jezelf geven! Ben je in staat om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor álles in je leven? Dan hoeft deze investering totaal niet spannend te zijn. En zie het ook echt als een ‘investering’ in jezelf en niet als ‘kosten.’ Jij voelt het beste wat goed is voor jou, vertrouw op dat gevoel en handel ernaar.

Heb je een Facebookaccount nodig om mee te kunnen doen?

Nee je hebt zeker geen Facebookaccount nodig om mee te kunnen doen, omdat al het trainingsmateriaal zich in een online leeromgeving bevindt waar je inloggegevens voor ontvangt nadat je je hebt aangemeld. De live Q&A’s en de connectie met enorm veel likeminded people vindt echter wel plaats in de Facebookgroep.

Veel deelnemers die geen Facebook hebben, kiezen er echter voor om toch alleen voor deze training een account aan te maken, omdat de Live Q&A’s zo waardevol zijn. Dit zou je dus kunnen overwegen.

Wanneer start Selflove Mastery?

Je krijgt na aanmelding meteen toegang tot de Facebookgroep en module 1 waardoor je meteen kunt starten in je eigen tempo.

Hoe lang houd ik toegang tot het materiaal?

Je houdt onbeperkt toegang tot al het materiaal. Al het trainingsmateriaal (video’s werkboek, affirmaties, bonusmateriaal enz.) staat in een online leeromgeving. Daarvoor ontvang je inloggegevens en vervolgens kun je er voor altijd bij.

Daarnaast krijg je nu als bonus ook nog eens 8 weken lang toegang tot de besloten Facebookgroep: Law of Attraction Academy met honderden likeminded people. Ook geeft Kim elke donderdag een Live Q&A in die groep.

Kan ik als ik de training nu koop ook later starten?

Yes, je kunt starten wanneer je maar wil en je houdt onbeperkt toegang tot al het materiaal. De 8 weken bonus toegang tot de Facebookgroep gaat wel meteen in.

Hoeveel tijd kost de training gemiddeld per week?

Dat hangt volledig van jou af. Er is geen vast tempo. Iedere deelnemer doet het op zijn eigen tempo en tijdens de Live Q&A’s kun je me gewoon vragen stellen over elke module. Omdat je onbeperkt toegang behoudt tot al het materiaal in de Academy kun je de training ook vaker dan 1 keer volgen (dat doen veel deelnemers). Je kan voor kiezen om er 5 minuten per week aan te besteden of een paar uur. Dat is volledig afhankelijk van wat jij fijn vindt en wat bij jou past. Je hoeft in ieder geval nooit bang te zijn dat je achterloopt, omdat iedereen het op zijn eigen tempo doet en elk tempo is goed.

Wanneer zijn de Live Q&A’s en wat nu als ik een keer niet kan?

Elke donderdagochtend om 10.00 uur geeft Kim een Live Q&A in de besloten Facebookgroep (vakanties en feestdagen uitgezonderd). Op woensdag komt er een bericht online in de groep waaronder je je vraag kunt stellen. Ook als je er niet live bij kunt zijn wordt je vraag beantwoord. Je kunt de Live Q&A’s altijd later terugkijken in de Facebookgroep.

Moet je een andere training gevolgd hebben om mee te kunnen doen aan Selflove Mastery?

Nee absoluut niet. De trainingen kunnen gewoon los van elkaar gevolgd worden. Ze versterken elkaar wel enorm en daardoor kiezen ontzettend veel mensen ervoor om meerdere trainingen van Kim te volgen.

Het blijkt toch niks voor mij te zijn. Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Super jammer dat het toch niets voor jou is. Binnen 14 dagen krijg je gewoon je geld terug als je even een mail stuurt naar support@kimmunnecom.nl

Is deze training zakelijk aftrekbaar?

Ja! De BTW mag je (voor ondernemers) sowieso aftrekken, en daarnaast is dit een investering in je bedrijf. Dus kan je de training als zakelijke kosten aftrekken. Ben je geen ondernemer dan is het wellicht mogelijk om de training als ‘studiekosten’ op te voeren. Check zelf even of dit in jouw geval mogelijk is.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Als je een andere vraag hebt dan hierboven vermeldt staat mag je Kim altijd een DM sturen op Instagram of een mail sturen naar info@kimmunnecom.nl dan krijg je zo snel mogelijk een reactie.