HELP ALLES WAT IK WILDE IS UITGEKOMEN, MAAR NU HEB IK HET TÉ DRUK!

3 Maanden geleden startte Dewi aan het BOOST YOUR BUSINESS Traject… Ze is tuinontwerper en wilde leren hoe ze haar bedrijf kan laten groeien, hoe ze kan opschalen en hoe ze nou het beste haar droomklanten bereikt.

Tijdens het eerste gesprek was ik al helemaal weg van haar.. hoe ze is als mens, lief en oprecht en hoe fantastisch ze is als tuinontwerper! Ze kan perfect intunen op wat mensen willen en creërt dan ook de mooiste ontwerpen!

Haar SUPER POWER is het feit dat ze vrouw is en dat ze een enorm empatisch vermogen heeft.

Als eerste zijn we gaan werken aan haar zichtbaarheid, haar aanbod, haar prijzen en de website. Ze stond overal voor open ook al was het rete eng?… ze deed het allemaal wel!
Al heel snel kon ze de vruchten gaan plukken van haar inspanningen, want de klanten waren niet aan te slepen. Het werd zelfs zó snel zóveel dat ze me op een avond een bericht stuurde:

“Alles wat ik wilde is uitgekomen, maar nu heb ik het zó druk dat ik het werk niet afkrijg… wat nu?!” Veel eerder dan gedacht was het tijd om op te schalen, OF een ander verdienmodel OF personeel erbij. Ze koos voor het laatste. DE perfecte samenwerkingspartner diende zich vervolgens aan! Had ik de Wet van Aantrekking al benoemd?!✨?

Vanochtend hadden we weer een Coachcall en nu is het tijd dat ze zichzelf echt héél serieus gaat nemen als ondernemer… Ga je prijzen ownen, dat verdien je! Nóg meer uitbesteden en zelf alleen nog maar bezig zijn met dié dingen die alleen JIJ kan doen in jouw Business!! Dit zorgt voor super veel extra tijd, waardoor ze het dubbele aantal klanten aankan????. Daarnaast gaat ze meer tijd overhouden om ook moeder en vrouw te zijn én ze gaat tijd overhouden voor zichzelf!

Conclusie… door dappere keuzes te maken heeft ze nu meer klanten, meer omzet én meer tijd!

DIT is ondernemen vanuit vertrouwen❤️

Het is ongelofelijk hoe snel Dewi gegroeid is in slechts 3 maanden tijd… ik ben echt mega trots op jou!?

Droom groot, vertrouw, onderneem actie en ALLES wat je wenst zal zich manifesteren?✨✨

 

Ja, ik ben dus zo iemand!

Zo iemand die echt gelooft dat ALLES mogelijk is!! Alles? Nouja bijna alles dan;) Zolang jij in jouw eigen droom gelooft, volledig vertrouwen hebt in jezelf EN concrete acties onderneemt om daar te komen kun je veel, HEEL veel bereiken in het leven.

Let's connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail!

INSCHRIJVEN