Vandaag precies 1 maand geleden besloot ik om definitief mijn appartement…

Vandaag precies 1 maand geleden besloot ik om definitief mijn appartement aan het water in Roermond op te zeggen en naar Maastricht te verhuizen om samen te gaan wonen met Sevrien❤️

Het heeft een héle tijd geduurd voor ik zover was dat ik deze stap kon zetten. Niet dat ik niet al veel eerder wilde samenwonen, maar ik had vet veel moeite met het opgeven van mijn plekje aan het water.

Sinds afgelopen zomer was ik eigenlijk bijna alleen nog maar in Maastricht en steeds meer ging ik me hier thuisvoelen. Mijn appartement opzeggen voelde als een logische stap. En toen… ineens een paar dagen later kreeg ik me toch ‘s nachts een flinke paniekaanval???… helemaal niks voor mij dat! Ineens kon ik alleen maar denken:
“wat nou als het fout gaat, dan heb ik helemaal niks meer?”
“Wat nou als ik niet kan wennen in Maastricht?” “Wat nou als ik gek word van steeds dat eind rijden naar vrienden, familie, tennis?”
Ohhhh echt het ene dramascenario na het andere speelde zich af…zó erg dat ik die nacht besloot om de beslissing om de huur op te zeggen ongedaan te maken?

De volgende ochtend werd ik wakker en dacht ik “Kim doe normaal! Practice what you preach! Als het uiteindelijk allemaal niet loopt zoals je had gehoopt dan kun je altijd een nieuwe keuze maken en wat er ook gebeurt… je vindt wel een oplossing!”

Die zelfde dag luisterde ik een Podcast van Wayne Dyer waarin ik wéér die zin hoorde: “have a mind that is open to everything and attached to nothing!” Die zin helpt me steeds zó erg! Zowel zakelijk als privé… sta overal voor open, maar koppel je eigenwaarde/ je succes/ je goedvoelen niet aan dingen/ situaties/ mensen.

Geluk zit van binnen en is niet gekoppeld aan een huis aan het water! Dat versterkt het gevoel slechts, maar mag nooit DE reden zijn! En daarnaast voel ik sinds een tijd ook zó sterk het vertrouwen dat er voor me gezorgd wordt no matter what… dat ik totaal geen reden heb voor paniek.

Dus conclusie… vandaag heb ik vol liefde en vertrouwen definitief de sleutels ingeleverd van mijn appartement en begin ik samen met deze lieverd aan een nieuw hoofdstuk…en ik heb er vet veel zin in!?❤️

P.s dat huis aan het water komt er nu in Maastricht?

Ja, ik ben dus zo iemand!

Zo iemand die echt gelooft dat ALLES mogelijk is!! Alles? Nouja bijna alles dan;) Zolang jij in jouw eigen droom gelooft, volledig vertrouwen hebt in jezelf EN concrete acties onderneemt om daar te komen kun je veel, HEEL veel bereiken in het leven.

Let's connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail!

INSCHRIJVEN