After vakantie dip…

Toen ik vorige maand terugkwam van een heerlijke vakantie (workation?) in Egypte heb ik me bijna 4 weken lang super down gevoeld?…

Bijna niemand zal dit aan me gemerkt hebben, alleen de mensen die dicht bij me staan. Ik had nergens zin in, wilde totaal niet zichtbaar zijn en ik zat qua mindset alleen maar in het negatieve en in het tekort☹️.Typisch… iedere keer als ik op een plek ben geweest waar ik me méga lekker voel (dit speelde na Bali namelijk ook extreem) krijg ik een enorme dip als ik weer terug ben in Nederland.

Ik merk dat ik me nu super ondankbaar voel als ik dit schrijf, maar dat is niet zo. De zon, maar vooral de zee geeft me zo’n enorm fijn gevoel van vrijheid en innerlijke rust dat ik zelfs gedacht heb dat mijn plek op aarde niet hier in Nederland is en dat ik beter kan emigreren…

Dit is natuurlijk bullshit en dat realiseer ik me. Écht geluk en innerlijke rust zit in mij, daar heb ik geen uiterlijke omstandigheden voor nodig.
Toch bleef het een dingetje en bleef die gedachte spelen, ik werd er gek van! Ik heb hier nu een super fijne relatie met een super leuke man…dit is iets wat ik altijd wilde…waarom voel ik me dan zo? Wat is dit?

Ik heb me toen teruggetrokken en veel dagen thuis op de bank doorgebracht. Ik ben toen heel veel boeken gaan lezen over de Wet van Aantrekking en alles wat met mindset en bewust creëren te maken heeft. Dit maakt dat ik daar nu behoorlijk wat kennis van heb??…

En toen ineens kon ik die shift maken! 3 weken geleden op een zaterdagochtend. Ik stond op en ik voelde het weer… dat vuur, die passie in me. Ik voelde me weer als die bruistablet die ik van nature ben?
“Yes, I’m back” dacht ik! .
In die periode heb ik mezelf wel weer wat beter leren kennen. Ik blijf bruisen als ik voor mezelf steeds nieuwe prikkels creër! Steeds iets “leuks” hebben om naartoe te werken! Dan gaat er een vuurtje in mij aan?

Natuurlijk kun je zeggen “ja Kim dat is nog steeds niet goed, want je moet eigenlijk met jezelf ALTIJD gelukkig kunnen zijn!
True, ben ik het volledig mee eens en I’m working on that? Tot die tijd ben ik blij met waar ik nu ben?

Is er iemand die dit ook wel eens ervaren heeft??

Ja, ik ben dus zo iemand!

Zo iemand die echt gelooft dat ALLES mogelijk is!! Alles? Nouja bijna alles dan;) Zolang jij in jouw eigen droom gelooft, volledig vertrouwen hebt in jezelf EN concrete acties onderneemt om daar te komen kun je veel, HEEL veel bereiken in het leven.

Let's connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail!

INSCHRIJVEN