Maak een keuze en dan GO ALL IN! 

Ik geloof heeeeeeeel erg (ja zo erg?) in je gevoel volgen… altijd en overal! Bij elke keuze die je wilt maken!

Krijg je ineens inspiratie om iets te gaan doen dan VOLG die inspiratie en ga niet twijfelen en in je hoofd eerst alles helder willen hebben voor je stappen zet. Nee GO ALL IN!

Heb je een idee, dan just do it! Je kunt gaandeweg altijd bijsturen of zelfs helemaal van koers veranderen! Het is jouw leven, jouw business! Jij bepaalt… altijd! Er is geen goed of fout!

Vanochtend sprak ik met een van mijn klanten uit de INNER CIRCLE en ze zegt: “ik wil eigenlijk ook héél graag jouw NOOIT MEER OP DIEET! programma volgen, maar ik weet niet of ik dat nu moet doen? Misschien wordt het te veel?”…

Zie je wat hier gebeurt… je hart zegt volmondig “JA” en daarna neemt je hoofd het over en maak je het kapot”…

Als je inspiratie ontvangt dan is dat niet zomaar, negeer dat niet maar doe er iets mee! En ben vooral niet te bang dat het geen succes zal worden omdat je nog niet alle details helder hebt! Trust me… die komen vanzelf als jij die inspired action maar onderneemt!

Toen ik 7 jaar geleden mega ongelukkig was met mijn baan in loondienst zei een collega tegen me: “waarom ga je hier niets mee doen, je bent hier goed in?!” (En met ‘hier’ bedoelde ze mensen coachen met afvallen)…

Letterlijk die avond nam ik de beslissing dat dát was wat ik gewoon ging doen, dit gebeurde namelijk niet zomaar! Binnen een week mijn baan opgezegd en 3 maanden later had ik een praktijk in een Gezondheidscentrum als voedingsdeskundige?

Ik kreeg inspiratie en heb geinspireerde actie ondernomen en dan wordt het ALTIJD gegarandeerd een succes…echt!!??

Dussss wat wil jij eigenlijk heeeeeeeel graag, maar rationaliseer je op dit moment kapot?? Tell me, dan kan ik je misschien inspireren om het gewoon toch te doen! Wie durft??

Ja, ik ben dus zo iemand!

Zo iemand die echt gelooft dat ALLES mogelijk is!! Alles? Nouja bijna alles dan;) Zolang jij in jouw eigen droom gelooft, volledig vertrouwen hebt in jezelf EN concrete acties onderneemt om daar te komen kun je veel, HEEL veel bereiken in het leven.

Let's connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail!

INSCHRIJVEN