nu zie ik de echte kim! 

Toen ik vorig jaar alleen naar Bali vertrok voor 2 maanden heb ik al een enorme stap in persoonlijke groei gemaakt, maar DIT is écht van een compleet andere aard.

Al die tijd dácht ik dat ik veel vanuit gevoel deed, maar als ik nu achteraf héél eerlijk ben dan nam mijn verstand het toch stiekem altijd over.

Ik moest altijd ZOVEEL van mezelf. Alles wat ik zakelijk deed was gebaseerd op wéér iets nieuws dat ik had geleerd en daarom dácht dat ik dat ook maar moest doen, want ja andere “succesvolle” ondernemers doen het ook?

En vaak voelde het voor mij niet goed, maar ik vertikte het om te luisteren! Tot dat ik in mei mentaal én fysiek in een enorme dip terecht kwam…ik voelde dat het anders moest, maar ik wist niet hoe.

Na dik een maand heel weinig werken en vooral soulsearchen, rust houden, lezen en vooral weer leren voelen kwam er ineens een doorbraak! Ik leerde de Wet van Aantrekking bewust toepassen. 5 jaar geleden ben ik hier ook al mee bezig geweest, maar een beetje half half. Dit keer was het anders…ik begon opnieuw met lezen en alle puzzelstukjes vielen op z’n plek! .
Mijn hart schreeuwde dat ik zakelijk alleen nog maar moest doen waar IK blij van werd…en volledig moest stoppen met het kijken naar wat anderen doen. Het was tijd dat ik volledig op mijn eigen gevoel, mijn eigen intuïtie ging vertrouwen! Voor het eerst durfde ik dit ook en voelde ik het ook hélemaal☺️

Meteen kwam het idee van de INNER CIRCLE. Zo impulsief als ik ben heb ik het meteen op Social Media gegooid. Zonder Salespage (haat dat woord?), zonder verdere info op papier te hebben…gewoon dat gevoel, dat idee moest eruit?

En waaaaaaah wat er toen aan reacties loskwam is ONGELOFELIJK! Precies DIE mensen die ik dolgraag zou willen coachen om te ondernemen vanuit ZIJN ipv vanuit DOEN melden zich aan! En niet zomaar aanmeldingen, het enthousiasme spat van het scherm af!?

Nog nooit heeft ondernemen zo moeiteloos en fijn gevoeld! En nog nooit heb ik zo makkelijk klanten aangetrokken. Alles vanuit vertrouwen, voelen, zijn…en niet meer vanuit moeten, doen, actie!
DIT gun ik iedereen, want het is echt the best feeling in the world?✨?

Ja, ik ben dus zo iemand!

Zo iemand die echt gelooft dat ALLES mogelijk is!! Alles? Nouja bijna alles dan;) Zolang jij in jouw eigen droom gelooft, volledig vertrouwen hebt in jezelf EN concrete acties onderneemt om daar te komen kun je veel, HEEL veel bereiken in het leven.

Let's connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail!

INSCHRIJVEN