7 Figure Mastermind

Een super exclusieve Mastermind voor

big thinkers en high achievers…

… die al minimaal 200.000 euro omzet draaien en súper graag door willen stomen naar minimaal 1 miljoen!

Dit is het meest exclusieve traject dat ik aanbied en dit is tevens hét enige traject waarbij je ook 1 op 1 toegang hebt tot mij!

Vanaf maart 2023 ga ik met een selecte groep likeminded highlevel ondernemers aan de slag om een business te creëren die minimaal 1 miljoen omzet genereert op een relaxte manier die een limitless leven vol vrijheid creëert.

Let op! Deze Mastermind is echt exclusief voor ondernemers die nu al minimaal 200.000 euro omzet draaien en klaar zijn voor een quantum leap in omzet, impact en vrijheid!

Dus als je al langer super graag door Kim gecoacht wilt worden in een exclusieve setting dan is dit een unieke kans!

Check wel eerst even de video en mocht je voelen dat jij absoluut een van die plekken wilt hebben vul dan zo snel mogelijk de vragenlijst in en dan neem ik contact met je op en plannen we een call in om te kijken of je daadwerkelijk een macht bent.

Dit wordt epic!

Kijk echt eerst even deze video

voor je verder leest!

WAT HOUDT DE 7 FIGURE MASTERMIND IN?

PRAKTISCHE INFORMATIE:

  • Van maart 2023 t/m december 2023 vollédige toegang tot mijn coaching (on demand) in een kleine groep (je krijgt mijn nummer waardoor je mijn coaching kan vragen wanneer je het nodig hebt. Dit doe ik normaal NOOIT!).
  • 5 vollédig verzorgde livedagen

 

WANNEER:

  • De livedagen zullen elke laatste vrijdag van de maand plaatsvinden van 10.00 uur tot 16.00 uur.  31 maart 2023 zal de 1e livedag zijn, reserveer die datum dus vast in je agenda.

 

START:

  • De Mastermind en toegang tot mijn unlimited coaching start officieel vanaf maandag 6 maart 2023.

 

WAAR:

  • De livedagen zullen op een hele toffe locatie in Zuid Limburg gaan plaatsvinden (wordt later bekend gemaakt).

 

WIE:

  • Ondernemers die al minimaal 200.000 euro omzet draaien met hun business en nu eindelijk klaar zijn om door te stomen naar minimaal 1 miljoen op een relaxte manier die bij jou past! 

Let op! Als je niet als doel hebt om écht quantum leaps te maken en door te groeien naar 1 miljoen met een hoge winstmarge, dan is dit niet het traject voor jou! Ik wil echt een groep met big thinkers creëren.

INVESTERING:

  • 50.000 euro ex btw
  • of 12 termijnen van 4995 euro ex btw

 

wat anderen zeggen…

Jouw investering

€ 50.000,-

voor maart 2023 t/m december 2023 vólledige toegang tot mijn coaching en 5 compleet verzorgde livedagen op een epic locatie in Limburg

(Of 12 termijnen van slechts € 4995,-)

 

Are you ready for a Quantum Leap?

Vul dan nu hieronder de vragenlijst in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een call om te kijken of jij een match bent.