Jaaa, je doet mee!

Yes je bent officieel aangemeld voor de:

6 Figure Academy!

Super tof dat je erbij bent!

Voor de start is het belangrijk om even de volgende stappen te doorlopen:

Stap 1: Word gratis lid van de 6 Figure Academy besloten Facebookgroep door hier te klikken en in te loggen op Facebook. Doe dit echt, want deelname aan die groep heeft een enorme meerwaarde.

BELANGRIJK: Voordat jij je gaat aanmelden bij de Facebookgroep via bovenstaande link, moet je eerst dit formulier invullen! Hier vul je jouw naam en e-mailadres in waarmee je de 6 Figure Academy hebt gekocht én jouw Facebooknaam. Zo hebben wij direct alle gegevens van jou compleet en kunnen wij je zo snel mogelijk toe laten tot de Facebookgroep.

LET OP: Wij kunnen jou niet toelaten tot de Facebookgroep wanneer jij NIET jouw Facebooknaam hebt doorgegeven. Doe dit dus eerst VOORDAT jij je aanmeldt voor de Facebookgroep.

Stap 2: Zodra je toegang hebt tot de groep kijk dan echt eerst even mijn ‘vastgemaakte’ welkomstvideo en tekst waarin ik je alles vertel over de 6 Figure Academy en de gang van zaken.

Inhoudelijke business vragen kun je maandelijks stellen tijdens de coachingsessies én in de groep, want er zijn waarschijnlijk veel meer ondernemers naast Kim die je kunnen helpen en alle technische vragen kun je mailen naar support@kimmunnecom.nl.

Stap 3: Je krijgt meteen al toegang tot de eerste modules en coachingsessies!
Alle data van de coachingsessies (en de replays) vind je terug in de academie.

Stap 4: De inloggegevens voor de academie ontvang je in een losse mail of je krijgt een mail met de mededeling dat de 6 Figure Academy aan je huidige account is toegevoegd.

Ik heb ontzéttend veel zin om je de komende tijd te mogen coachen en samen een 6 Figure Business vol vrijheid op jouw voorwaarden te creëren!

Let’s go!

Ik spreek je heel snel!

Liefs Kim