Bedankt voor je aanvraag. 

Vanaf nu ontvang je gratis nieuws, inspiratie, tips en kortingen van mij.

Check regelmatig je inbox en vooral ook je SPAM. Soms komen de mails helaas daarin terecht. 

 

Hoe werkt die Wet van Aantrekking nu precies?

Download hier de gratis 3-delige videotraining over de Wet van Aantrekking en word vandaag nog een master in manifesteren!

Zin IN EEN Dagelijkse Doses high vibes, wet van aantrekking en Business inspiratie?

Abonneer je dan gratis op de Kim Munnecom Podcast, zodat je vanaf nu alle afleveringen automatisch ontvangt!

De Podcast is te beluisteren via Spotify, Itunes en Soundcloud.

Hi, Ik ben Kim en ik ben stapel gek op het bewust toepassen van de Wet van Aantrekking! Ik ben half spiritueel, half hartstikke nuchter;) en mijn passie is mensen helpen bij het creëren van hun ALLER mooiste leven! Want HELL YES dat bestaat!

Na jarenlang als voedingsdeskundige te hebben gewerkt heb ik in 2016 de keuze gemaakt om nóg meer mijn hart te gaan volgen en ambitieuze ondernemers te gaan coachen op het gebied van ondernemen vanuit ALIGNMENT, ondernemen vanuit ZIJN ipv vanuit DOEN…


Dames!!
Ik wil iets met jullie delen! ? 
Ben met mn boekhouding bezig (weer consequent laat met mn btw aangifte) Ik heb in het eerste half jaar van 2018 al 5x meer omgezet dan heel 2016, en al het dubbele van heel 2017!!! Ik wist dat ik gegroeid was maar dat zijn nog eens getallen ? Nog 1x verdubbelen en ik ben er! 
Peanuts ???

Lieke Meijer | Balance Sint Anthonis


Kim weet precies waar de knelpunten liggen en kan dit heel goed duidelijk maken. Ze stelt precies de juiste vragen en zet je echt aan tot actie. Daarnaast is haar enthousiasme zo onwijs aanstekelijk, automatisch heb je dan gewoon al zin om aan de slag te gaan! En dat is ook precies haar sterke punt, haar enthousiasme en haar doortastendheid. De perfecte combi als je het mij vraagt.

Kristy | Right Sweets


Wauw ik ben echt zo op mijn plek in jouw groep! Wat een fireee! Ik heb al een aantal video’s gekeken. Wat ben je leuk en wat herken ik mij in jouw verhaal!

Kim Buining – Ambitieuze Coaches

Let’s connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast