You just cannot struggle your way to what you want. It has to be easy.’

De quote hierboven vangt alles waar ik geloof: overvloed en moeiteloosheid.

In je leven en in je business. Het is er allemaal en het is onvermijdelijk.

Als je me dat een jaar of vijf geleden had gezegd, had ik je waarschijnlijk voor gek verklaard. Dat had ik allemaal veel te zweverig gevonden. Ik had op dat moment als voedingsdeskundige en mindsetcoach een succesvolle business opgebouwd. Actie was voor mij het toverwoord. Schouders eronder en gaan.

Maar hoe erg ik er toen ook van overtuigd was dat dit dé manier was, mijn lijf dacht daar plotseling heel anders over. In 2017 zakte ik letterlijk in elkaar en kwam ik in een burn-out terecht. In die periode nam ik wat meer afstand en zag ik voor het eerst heel duidelijk dat ik het op deze manier nooit vol zou houden. 

Levensveranderende keuzes

Dus koos ik voor business coaching en gooide ik binnen 2 maanden mijn hele bedrijf om. Ik maakte de switch van offline naar online. Waarmee ook de weg vrij was naar een lang gekoesterde droom: alleen op reis naar Bali. Dat stond al zolang op mijn verlanglijst, maar ik deed het niet. Ik was bang, onder andere om mijn bedrijf en klanten langere tijd los te laten. 

Maar met de switch naar online had ik geen excuus meer. Ik kon mijn bedrijf immers meenemen. Dus volgde ik mijn gevoel, boekte ik mijn ticket en vertrok.

De reis van mijn leven

Die reis was een doorbraak op alle vlakken van mijn leven. Nooit eerder voelde ik zoveel rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke zelfliefde. Ik snapte voor ‘t eerst echt – met mijn hart in plaats van mijn hoofd – dat geluk in jezelf zit. Het was niet langer een concept in mijn hoofd, maar ik kon ‘t voelen tot in mijn tenen. 

Tijdens mijn reis las ik ook veel. Boeken die ik al jaren in de kast had staan. Master Your Mindset bijvoorbeeld van Michael Pilarczyk. Expert Status van Russell Brunson. Maar vooral De wet van aantrekking van Esther en Jerry Hicks. Dat boek, dat ik zo lang had laten verstoffen omdat ik ‘t zweverige bullshit vond, veranderde mijn leven voorgoed. Elke letter resoneerde tot in mijn tenen.

Yes! Dit is het

Ik wist meteen: dit is het. Ik besloot me volledig in de Law of Attraction onder te dompelen. En ik besloot mijn ontdekkingsreis te gaan delen via social media. Dat was ook een belangrijke mijlpaal. Want mensen zagen mij transformeren en wilden dat ook.  

Daardoor kreeg ik steeds vaker de vraag of ik dat wat ik deed ook niet ook aan hen wilde leren? Ik voelde meteen: YES. Hier word ik zo blij van. Dit is zo gemakkelijk.

Dus lanceerde ik een jaarprogramma, 30 mensen stapten in en de rest is geschiedenis.

Jouw succes is onvermijdelijk!

Van Bali naar business

Inmiddels leerde ik meer dan XXXX mensen om de Wet van Aantrekking succesvol toe te passen op allerlei vlakken in hun leven. Op business, gezondheid, geld, zelfliefde… Dat doe ik online, maar ook offline in mijn masterminds en tijdens de (Bali) retreats. 

Ik blijf het elke keer weer ongelooflijk vinden wat er gebeurt als je kiest voor je eigen pad. Als je stopt met het najagen van ‘hoe het hoort’ of wat er van je verwacht wordt en gaat leven, volledig in lijn met wat jij wilt. 

Want er is – en dat is voor mij misschien wel de belangrijkste kern van de Law of Attraction – geen one size fits all om te bereiken wat jij wilt bereiken. Om jouw unieke purpose te leven. Er is alleen die ene manier die voor jou werkt. Een pad van plezier, vervulling en overvloed. 

Kies je voor dat pad, trek je alles aan wat je maar wilt. Het wordt onvermijdelijk.
Ook voor jou. 

Kim Munnecom

Over Kim
Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring
Cookie Statement

Extra info

Podcast
Blog
Lees- & Luistertips
Vacatures

Connect met Kim