Sneak Peek

Law of attraction  Mastery 

Neem nu een exclusief kijkje in Nederlands nummer 1 training op het gebied van de Wet van Aantrekking!

Ben jij nieuwsgierig naar…

de Wet van Aantrekking? Heb je er van gehoord, maar weet je nog niet zo goed wat het is? Of weet je heel goed wat het is, maar weet je niet of het iets voor jou is?

Dan heb ik nu iets super leuks voor je!

Namelijk een kijkje in mijn training “Law of Attraction Mastery!”

Law of Attraction Mastery is de béste, praktische en meest diepgaande training op het gebied van het masteren van de Wet van Aantrekking van héél Nederland!

Als jij wilt leren hoe jij ALLES kunt manifesteren waar je van droomt, zowel zakelijk als privé dan is dít een must have training om te volgen!

Je leert hoe je meer geld, droomklanten, super veel energie, een optimale gezondheid, jouw ideale partner, je droombaan en een rete succesvolle business manifesteert zónder keihard werken, want dát is nu net the key!

In de Sneak Peek

Van Law of Attraction Mastery

Ontdek je hoe je de Wet van Aantrekking vóór je kunt laten werken…

  • We duiken dieper in het 3 stappen proces van de Wet van Aantrekking. Want wat is alignment nu eigenlijk precies? Hoe visualiseer je je droomleven? En neem je 100% verantwoordelijkheid voor ALLES in jouw leven?
  • Je leert hoe je super snel terug komt in alignment met de “Choose Again” Methode.
  • En je gaat leren wat “Inspired Action” is en hoe je dit toepast in je dagelijks leven.

 

Durf jij alles wat je kent los te laten en open te staan voor een compleet nieuwe manier van succes creëren?

Hoe zou het zijn als je…

=

Vol kan leven vanuit vertrouwen, overvloed en flow

=

Al kan geloven dat je alles al hebt

=

Keuzes durft te maken vanuit overvloed, i.p.v. tekort

=

Alles al in jou zit

=

Je droomleven leert creëren

=

Je durft te luisteren naar je hart i.p.v. naar je hoofd

=

Je weet dat je elk moment opnieuw kan kiezen wat jij wilt

=

Gelooft dat overvloed je geboorterecht is

Als je NU “JA” zegt krijg je:

  • De complete eerste module van mijn training “Law Of Attraction Mastery” (inclusief de bonus les!)
  • Toegang tot alle opdrachten van het werkboek die bij deze module horen
  • Een super waardevolle masterclass over het nemen van “Inspired Action”

EN je houdt ook nog eens Unlimited Access tot al het materiaal, dus als je pas wat later het materiaal wilt bekijken, dan kan dat!

Dit alles voor maar €97 ex btw!

Deze vette aanbieding is geschikt voor jou als:

=

Je er nog niet helemaal zeker van bent of Law of Attraction Mastery iets voor jou is

=

Je door de masterclass nog maar net / voor het eerst in aanraking komt met de Wet van Aantrekking en er graag eerst nog iets meer over wilt leren

=

Je door de masterclass voor het eerst in aanraking komt met mij en nog even wilt kijken of ik wel jouw “cup of tea” ben 😉

=

Je de investering voor de gehele training van Law of Attraction Mastery nét iets te groot vindt (op dit moment)

DEZE MENSEN GINGEN JE AL VOOR EN BOEKTE VETTE RESULTATEN

Nu is het moment om in te stappen!

 

Als je ook maar enigszins kriebels in je buik voelt, dan weet je wat je moet doen 😉

Dat is jouw Inner Being die je gidst.

 

Misschien is nu wel de perfecte tijd om te starten met luisteren?!

FAQ Sneak Peek – Law of Attraction Mastery

Hoe is deze training anders dan die van anderen die ook teachen over de Law of Attraction?

Deze Sneak Peek van Law of Attraction Mastery is uniek door de praktische benadering, waardoor je het meteen kunt toepassen in je leven en business. Dit is ook wat de duizenden deelnemers die de Law of Attraction Mastery al hebben gevolgd zo ontzettend waarderen.

Je leert in deze training de Law of Attraction masteren op een diep ‘voelsniveau’, waardoor je in hele korte tijd al mega transformaties gaat ervaren in hoe je je voelt en dus in wat je aantrekt. Er is nog zóveel meer mogelijk voor je! Het is tijd om veel groter te gaan denken en véél groter te gaan verwachten! You’re ready en het Universum staat te popelen om je te geven waar je zo naar verlangt. Het is nu aan jou om de eerste stap te zetten!

Ik ben geen ondernemer, is deze training dan wel geschikt voor mij?

Ow YES! Deze Sneak Peek is juist zo opgezet om ook voor niet ondernemers mega waardevol te zijn. Als jij goed wil worden in manifesteren heb je bepaalde skills nodig en die skills kun je ontwikkelen en trainen en dát leer je in deze training. De reden dat ik in mijn podcast veel praat over ondernemerschap en dus vaak voornamelijk ondernemers aanspreek is omdat dat mijn passie is. Over het algemeen hebben ondernemers die enorme groeimindset en dát zijn de mensen waar ik het allerliefst mee werk, omdat we dan méga transformaties kunnen creëren samen. Als jij een groeimindset hebt als niet ondernemer en je bent hélemaal klaar om door te breken naar jouw next level en af te reken met al jouw belemmerende overtuigingen? Dan meld je aan, want deze eerste Sneak Peek in de Law of Attraction Mastery training gaat life transforming voor je zijn!

Ik ben nog maar net bekend met de Wet van Aantrekking, is deze training dan geschikt voor mij?

Ja. Je leert in deze Sneak Peek stap voor stap hoe je ultiem goed wordt in het manifesteren van jouw droomleven op álle vlakken. Wat deze training uniek maakt is de praktische benadering, waardoor het tastbaar wordt voor je en je alles wat je leert meteen kunt gaan toepassen in je leven, waardoor je op korte termijn al resultaten gaat zien. Een beginner zijn is juist heerlijk, want dat betekent dat er nog een wereld voor je openligt die je helemaal mag gaan ontdekken en waar je vanaf nu elke dag beter in wordt. Met deze Sneak Peek zet je juist die eerste stap in een fantastische reis!

Ik weet zelf al heel veel over de Wet van Aantrekking, kan ik in deze training dan wel nog wat leren?

De vraag die ik mezelf altijd stel in zo’n situatie is deze: “heb ik veel kennis hierover of weet ik het echt?” En met ‘echt’ weten bedoel ik ook echt dit leven! Je weet iets niet echt als je het niet leeft. Als jij niet de resultaten hebt die je wil hebben in jouw leven en je struggelt nog op bepaalde gebieden dan ken je het concept ‘wet van aantrekking’ wel, maar je leeft het niet echt. En dan is mijn antwoord dus echt “JA, deze Sneak Peek is 100% voor jou, want nu ga je leren om dit ook echt te voélen en te gaan leven. Resultaten kunnen dan niet uitblijven”.

Kan ik als ik de training nu koop ook later starten?

Yes, je kunt starten wanneer je maar wil en je houdt onbeperkt toegang tot al het materiaal.

Moet je een andere training gevolgd hebben om mee te kunnen doen aan Sneak Peek - Law of Attraction Mastery?

Nee absoluut niet. De trainingen kunnen gewoon los van elkaar gevolgd worden. Ze versterken elkaar wel enorm en daardoor kiezen ontzettend veel mensen ervoor om meerdere trainingen van Kim te volgen.

Is deze training zakelijk aftrekbaar?

Ja! De BTW mag je (voor ondernemers) sowieso aftrekken, en daarnaast is dit een investering in je bedrijf. Dus kan je de training als zakelijke kosten aftrekken.

Kan ik na aankoop ook de volledige Law of Attraction Mastery aanschaffen?

Ja dat kan zeker! Je krijgt dan zelfs de investering voor de Sneak Peek volledig terug en betaalt dus niet nog extra voor de volledige Law of Attraction Mastery. Mocht je dit graag willen, stuur dan even een mailtje naar support@kimmunnecom.nl, dan stuurt mijn team je een kortingscode!

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Als je een andere vraag hebt dan hierboven vermeldt staat mag je Kim altijd een DM sturen op Instagram of een mail sturen naar support@kimmunnecom.nl dan krijg je zo snel mogelijk een reactie.