Benieuwd hoe mensen die al met Kim hebben gewerkt het hebben ervaren? Lees dan hieronder een aantal openhartige verhalen.

“Ze stelde me voor om meer naast de klant te gaan staan in plaats van er boven”

“In januari volgde ik een coachingsessie bij Kim, want ik voelde dat er iets anders moest in mijn bedrijf maar ik kwam er op de een of andere manier niet bij. Het stroomde niet zoals ik wilde. Mensen gaven aan met me te willen samenwerken maar deden het toch vervolgens niet. Ik deelde mijn verhaal met Kim en eigenlijk werd meteen duidelijk wat er aan de hand was. Een echt ‘aha!’ moment voor mij. Ze stelde me voor om meer naast de klant te gaan staan i.p.v. er boven te staan, door mijn giga-groei afgelopen jaar, waardoor ik op die manier nog meer veiligheid kon bieden. Dus, ik ondernam meteen actie en opende een membership community waarin de klant aangeeft wat hij/zij wilt leren en ik creëer dan de juiste content daarvoor. Ik stem me volledig af op de behoefte van de community. Binnen ruim een week had ik maar liefst 14 aanmeldingen! En zo simpel kan het dus zijn. Kim zag het, ik voelde het en nu stroomt het. Dank je wel lieve Kim voor mijn ‘aha!’ moment ;)”

Ilona Blom | Sacred Love

“Tijdens mijn coachingsessies met Kim wist zij mij gelukkig in te laten zien dat die praktijk helemaal niet mijn passie was.”

Drie jaar geleden ongeveer startte ik mijn eigen praktijk naast een fulltime baan en een deeltijd baantje erbij. Ik zag het niet als mijn CORE BUSINESS, maar als een leuke uitoefening van mijn passie waar ik mensen mee kon helpen en er ook nog eens iets mee verdiend! Tot ik begin 2017 Kim weer “tegenkwam” in de online wereld. Ik kende Kim als een SUPER GEDREVEN en GEPASSIONEERDE COACH!

Ik ben begin 2017 begonnen bij Kim met het allereerste individuele Businesscoachings Traject. Totaal geen idee wat me te wachten zou staan, maar 1 ding wist ik wel!! Ik wilde succesvol worden met mijn “hobby” en meer klanten krijgen! Gedurende dit coachingstraject is er een MEGA OMMEZWAAI gekomen in mijn leven! Ik had mijn praktijk in Midden- Limburg inmiddels beëindigd en ik was 200 km verderop een nieuwe praktijk begonnen in combinatie met 1 uur bootcamp op de zondagochtend. SUPER LEUK! Maar opnieuw beginnen, in een omgeving waar niemand jou kent als persoon, laat staan als ondernemer maakte het beste ingewikkeld! Maar ja langzaam ging mijn leven zich steeds meer afspelen 200 km verderop (de liefde;)) dus op en neer pendelen naar het zuiden voor mijn baan in loondienst werd een strop!

Tijdens mijn coachingsessies met Kim wist zij mij gelukkig in te laten zien dat die praktijk helemaal niet mijn passie was. Hahahahaha in het begin lachte ik haar nog uit… maar enige weken later kwam bij mezelf ook het besef… SPORTEN…. Dat maakt me blij en geeft me energie!!!
Tijdens een van de laatste Live dagen met Kim stelde ze me de vraag, ik weet het nog zooooo goed: “Zo Stephanie wanneer zeg jij je baan op?” Ik voelde hem binnenkomen en antwoorden VOL OVERTUIGING EN VOL ZELFVERTROUWEN “per 1 september!” En dat gebeurde!

Ik wilde echter wel dat mijn bedrijf een mega succes zou worden en dat ik niet in een gat zou vallen. Daarom heb ik ervoor gekozen om een 2e Traject bij Kim te volgen. Met als gevolg: Ik heb per 1 september ontslag genomen, ben meer uren Bootcamp gaan aanbieden, aangevuld met Kettle Bell en Bokstrainingen (Knock Out)! Ik kan nu vol trots zeggen dat ik al na 6 maanden 15 uur per week sportlessen geef, ik 90 leden heb en dat ik per 1 april 2018 al iemand in dienst heb genomen die voor mij sportlessen gaat geven!!!!!

WAAAAAAAH!!! Of ik dit gedacht had? Hell nee!! Gehoopt ooit 100 leden te krijgen ;)…. Ik groei nog iedere week. En regelmatig denk ik terug aan de afgelopen periode… WOW!!! En echt… als Kim me toen niet op de man had gevraagd “Stephanie, wanneer zeg jij je baan op?!” Dan had ik nu nog steeds in loondienst gewerkt. Ik weet het zeker! Ik voelde me verantwoordelijk voor mijn gemaakte afspraak!! Was het makkelijk? Nee!!!
Was het het waard? JAAAA!! Kim, nogmaals…dankjewel!!! Zonder jou was ik niet gekomen waar ik nu ben!!!! Xxxxx

Stephanie van Malssen – Studio BOX

” Kim is een kei in het coachen van ondernemers! Zij zorgt er echt voor dat je weer in de doe stand komt, dat je de juiste mindset krijgt om jezelf te ontwikkelen en je bedrijf te laten groeien.”

Yvonne Lagewaard | Branding • Marketing • Design

Toen ik vorige maand bij de INNER CIRCLE kwam, was ik heel onrustig… ik had het gevoel dat ik vanalles moest. En ik was heel onzeker: wie zit er op mij te wachten? Anderen kunnen dit beter… enz.
Wat een verschil met hoe ik me nu voel!
Ik kan oprecht zeggen dat ik er alle vertrouwen in heb dat mijn droom uitkomt! Ik voel me rustiger, omdat ik nu meer vanuit dat goede gevoel werk en ik voel me ook zelfverzekerder.
De trainingen van Kim sluiten elke keer naadloos aan op wat ik nodig heb op dat moment en de interactie met de andere dames van de INNER CIRCLE ervaar ik als zeer fijn!
Ik ben er nog niet… iets met focus vasthouden en zichtbaarder worden, maar ik mag gelukkig nog een tijdje blijven!

Sylvia Nijssen | Mi Casa Stoer en Sober Wonen

“Ik ben Kim zo dankbaar! Ik ben zoveel rustiger geworden en meer aan het genieten! Kim heeft mij bewust gemaakt van hoe ik tegen mezelf praat”

Heidy van de Velde | voedingsdeskundige en Life- en Travelcoach

“Ik kan oprecht zeggen dat het je zo ontzettend veel gaat opleveren!”

Ik heb ondertussen bij Kim 2 trajecten mogen volgen en whaa…Ik weet niet eens waar ik moet starten om te vertellen hoe waardevol dit is. Mijn bedrijf is sinds de coaching met Kim als een speer gegaan. Ik ben zelf vele malen zekerder geworden en weet steeds beter waar mijn krachten liggen. Het heeft er zelfs toe geleid dat ik nu alweer een halfjaar geleden afscheid heb kunnen nemen van mijn baan in loondienst.
En naast dit alles ben ik nu ook een 2e bedrijf aan het opzetten wat in 2 weken tijd al volledig al mijn verwachtingen overtreft. En dit puur met de kennis en ervaring die ik over heb gehouden van de business coaching.
Het beste wat je kunt doen is investeren in jezelf toch??”

Kristy Verboom – Right! Food

Kim is echt een mega top mens maar vooral coach. Ze heeft me ertoe gebracht om stappen te zetten die ik voorheen niet durfde te zetten. Ze leert je om naar jezelf te kijken en zoveel meer. Het is met geen woorden te beschrijven. Ik ben Kim echt mega dankbaar en ook de groep om deel uit te maken van de INNER CIRCLE. Ik heb een hele moeilijke keuze moeten maken, maar door deze coaching is het me wel gelukt. Kim je bent fantastisch!

Jacqueline Jansen | voedingsdeskundige bij Jacqueline Jansen

“Deze investering is het zo dubbel en dwars waard en gaat je zoveel brengen!!”

Na 2 trajecten bij Kim heb ik het gedurfd om mijn baan op te zeggen en zo’n 5 maanden daarna te vertrekken naar het buitenland. Waar ik dus nu mijn bedrijf Online run! Ik ben zekerder van mezelf geworden, ‘wankel’ niet meer, weet steeds beter waar ik voor sta en wat ik nog meer wil. En kdurf dat zelfs hardop te zeggen, terwijl ik een tijdje geleden alleen maar had gedacht ‘wat gaan anderen daar dan van vinden en zeggen!??’

Dus twijfel niet en durf te investeren in jezelf, want naar mijn mening is investeren in jezelf de beste keuze die je kan maken. En wie weet… ontmoet ik je dan binnenkort ergens in het buitenland en kunnen we onder het genot van een paar zonnestraaltjes eens sparren met elkaar ??

Heidy van der Velde | Voedingsdeskundige en Life- & Travelcoach

“Maar ik kan nu volmondig zeggen: Het is de beste beslissing ooit geweest!”

Vorig jaar ging het best aardig met Geniet MEER. Maar ik wilde meer! Maar hoe dan? Ik deed al best veel: webinars, online trainingen, etc.

Toen kwam ik online in contact met Kim Munnecom. En ik dacht: ‘Een business coach? Heb ik die nodig?’ En het antwoord was: Ja….!!!! Na een telefonisch gesprek met Kim, voelde ik meteen een klik. Al moest ik er wel even diep over nadenken, want het is best een flinke investering. Maar ik kan nu volmondig zeggen: Het is de beste beslissing ooit geweest! ?

Het afgelopen halfjaar heb ik een traject gevolgd bij Kim. Zij is echt een SUPER inspirerende coach. Ze stimuleert mensen en haalt het beste in me naar boven. Je zorgt dat mijn zelfvertrouwen groeit. Een coachingssessie zorgt altijd meteen voor ACTIE! Dat is precies wat je nodig hebt als ondernemer. Niet langer twijfelen, wikken en wegen, maar meteen doen! Daar krijg ik echt elke keer weer een enorme boost van.

Af en toe een schop onder mijn kont. En ook knopen doorhakken en beslissingen durven nemen is een punt waarin ik flink ben gegroeid. Het vinden van mijn SUPERPOWER zoals Kim het noemt. Durven staan voor wie ik ben en wat ik doe. En dicht bij jezelf blijven. Ook al ga ik regelmatig uit mijn comfortzone… maar daar groei ik dan weer zo ontzettend van!

En je open stellen voor nieuwe dingen, mijn focus op de toekomst. De wet van de aantrekkingskracht werkt echt! Ik heb nu een mooie nieuwe praktijkruimte en mijn energie stroomt nu volop. Nogmaals… echt super bedankt Kim!!! ?”

Paulien Rinsema-Jansen, voedingsdeskundige bij Geniet MEER

” Kim is een liefdevolle coach die me met kennis en passie laat voelen wat mogelijk is. Ze is bovendien enorm scherp met doorzien wat je eigen belemmeringen zijn en helpt je dit in te zien. De INNER CIRCLE versterkt dit proces zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied. De inspiratie die ik opdoe helpt mij om in de flow door te pakken waar ik voorheen omheen bleef draaien.”

Carin Smeets | Energetisch therapeut en massage therapeut bij Praktijk Carin Smeets – Voluit Leven

Tot afgelopen zomer ging het op zich best aardig met mijn bedrijf, maar ik had geen duidelijk doel, geen strategie. Ik deed eigenlijk maar wat en zag dan wel wat er van kwam. En toen kwam ik in contact met Kim... Ik zal het nooit vergeten, ik zat op dat moment op de camping. Mijn bedrijfje (zo noemde ik het zelf ook, hoezo jezelf klein houden ?) bestond 1 jaar en ik was aan het denken over hoe ik het tweede jaar van Studio Vital vorm wilde gaan geven. Gelijk vanaf de eerste mail van Kim voelde ik een klik en wist ik: DIT IS PRECIES WAT IK NODIG HEB! Ik heb de laatste 3 maanden meer cliënten mogen helpen dan het hele jaar ervoor, er zijn mooie samenwerkingen ontstaan met andere disciplines, ik zit lekkerder in mijn vel dan ik in jaren heb gezeten en het allermooiste: dit is nog maar het begin!!!

Liset Prinsen | Studio Vital

“Pas 3 maanden in de INNER CIRCLE en het heeft al veel in beweging gezet!! Ik heb erg veel tools ingezet met betrekking tot meditatie, Wet van Aantrekking, relaties en ondernemen.”

Heel fijn om daar zo mee bezig te zijn, dat er een community voor is. Ik werd in eerste instantie aangetrokken tot jouw berichten door je sprankelende persoonlijkheid, maar kwam er al snel achter dat de inhoud die je deelt enorm aansluit bij mijn behoefte in aligned ondernemen. Vooral de afstemming van jou op ieder individu en telkens weer terug te gaan naar de essentie van de Wet van Aantrekking vind ik erg inspirerend. Je eigenheid en oprechtheid in de coaching is inspirerend, het geeft die boost van authentiek ondernemen voor mij, waar geen format voor is, maar het verlangen in beweging komt.

 

Janneke Bexkens- Dans Workshops, Performance & Therapie bij Janneke Bexkens

Er is een verschil tussen een coach die je begeleidt en ondersteunt, en een coach die je daarnaast ontzettend motiveert en uplift, je helemaal doorheeft en er alles aan doet om jou te laten groeien en je dromen te verwezenlijken! Kim hoort absoluut in die laatste categorie. Wat zij voor mij nu al betekend heeft met een 1 op 1 coaching én de INNER CIRCLE is zooooo fijn! Ze ziet me, ze weet wie ik echt(!) ben, ze heeft me door en ze weet wat mijn dromen zijn! Ze geeft me zoveel vertrouwen dat ik elke dag groei! Ik ben ontzettend dankbaar dat Kim op mijn pad is gekomen en er gaan nog zoveel mooie dingen gebeuren!

Noortje Timmermans | Virtual Assistent bij Doornoortje

Dames!!
Ik wil iets met jullie delen! ? 
Ben met mn boekhouding bezig (weer consequent laat met mn btw aangifte) Ik heb in het eerste half jaar van 2018 al 5x meer omgezet dan heel 2016, en al het dubbele van heel 2017!!! Ik wist dat ik gegroeid was maar dat zijn nog eens getallen ? Nog 1x verdubbelen en ik ben er! 
Peanuts ???

Lieke Meijer | Balance Sint Anthonis

“Kim is een zakenvrouw, een Businesscoach en erg goed in haar vak!”

En toch, als je in de INNER CIRCLE zit, is het alsof een vriendin met je praat, gemoedelijk, lief, altijd positief en ze weet altijd het juiste te zeggen…zeg nou zelf, iedereen kan wel zo’n vriend gebruiken?! Een scherpe opmerking die je laat nadenken, de open deur net iets duidelijker zichtbaar maken en je eye-openers geven over wat jezelf aan het doen bent… dit alles brengt je verder in je eigen proces! Ik kan allerlei woorden verzinnen voor Kim, maar ik vind 1 woord erg toepasselijk.. “aanstekelijk” Kim is aanstekelijk.. en brengt je in Alignment door er voor je te zijn en door haar positiviteit aanstekelijk te brengen!

Joke de Jong, Voedingscoach bij Voedicijn

Ik had een groei van 55% begroot en met mijn groepstraject welke 3 sept start ben ik daar al overheen. Nog een keer zo'n groei (en meer) voor 2019 en ik ben ook tevreden. Alleen wil ik dan wrs nog meer !! ???

Anoniem

Ik ben eindelijk mezelf bij het opbouwen van mijn bedrijf! De enige ‘moet’ die ik nu nog ken is ‘ik moet mijn gevoel volgen.’ De trainingen en coaching van Kim geven me de kennis, het vertrouwen en de bevestiging die nodig heb om echt superette resultaten te manifesteren. Ik ben er nog niet, maar ik ben in beweging en ik zit in een hele fijne flow van geïnspireerde actie en zelfvertrouwen. Joy is my compass! En als Inner Circle ladies zijn we er ook voor elkaar, zowel zakelijk als persoonlijk. We lift each other up. Ik zou er zo weer in stappen!

Jenny Op den Camp | Jenny op den Camp Coaching

Wil je ook met Kim samenwerken? Kijk dan eens bij haar populairste online training Law of Attraction Mastery en schrijf je in voor de wachtlijst!

Let’s connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast

 

Let’s connect

Instagram

Facebook

Youtube

LinkedIn

Pinterest

Podcast