Wet van Aantrekking en manifesteren

Wet van Aantrekking toepassen en altijd maar een master zijn in manifesteren? Was het maar zo! Je kunt soms flink uit alignment zijn. Maar weet je, dat is helemaal niet erg! Wat daarna wel weer belangrijk is, is dat je het gaat shiften. En ik vertel je hoe je dat kunt doen.

Af en toe krijg ik wel eens een bericht van mijn klanten dat ze er even helemaal doorheen zitten. Ze twijfelen dan aan alles en zitten er zelfs over na te denken of ze niet moeten stoppen met wat ze doen. Dít is een teken dat je hartstikke uit alignment bent. Wat ik dan zeg? Je moet een feestje vieren, je moet trots zijn! Dit hóórt erbij. Dit hoort bij het proces én is onderdeel van ‘die reis’ waar ik het zóvaak over heb. Dit hoort bij het ondernemerschap, persoonlijke groei en het leven…

Maar jíj kiest ervoor om dit vervolgens positief of negatief te zien. Dat is allesbepalend. En dát is het punt waar velen afhaken of terugvallen. Maar eigenlijk is dit júist het punt waarop je moet doorpakken en shiften. Dat moment gaat namelijk álles voor je veranderen.

Afwijzingen

We hebben allemaal weleens te maken met afwijzingen. Of nou ja, we zien het zelf als afwijzing. Wat gebeurt er dan? Je schiet in angst, onzekerheid en je gaat twijfelen aan jezelf, je communicatie, je capaciteiten, je prijs… noem het maar op! Ik denk dat je dit wel herkent. Maar ook ik maak dit nog steeds mee. Het hoort namelijk écht bij het ondernemerschap.

Naar mijn mening definieert het een succesvolle ondernemer wanneer iemand ondanks afwijzing en uit alignment zijn, er toch voor kiest om bij zichzelf te blijven. Om het hart te volgen en te wéten: ik ga mij niet van mijn pad laten brengen door een afmelding/afwijzing.

Wet van Aantrekking en manifesteren

Als je het dan hebt over de Wet van Aantrekking en manifesteren, zie ik het zo: op het moment dat dit gebeurt heb je twee keuzes. Je kiest voor vertrouwen, positiviteit, doorgaan. Of je kiest voor angst, twijfel, onzekerheid en tekorten.

Het eerste zorgt ervoor dat jij, in plaats van die afmeldingen, misschien wel vier supertoffe nieuwe aanmeldingen krijgt. En dat méén ik echt! Op het moment dat jij die stap kunt zetten om in het pure vertrouwen te blijven – no matter what – en kunt zíén dat je blij mag zijn met die afmeldingen omdat het allemaal onderdeel is van jouw reis, dat is goud waard! Hierdoor ga je alleen maar méér manifesteren van wat jij wil!

Kies je ervoor om in angst, onzekerheid of twijfel te schieten? Wat denk je dan dat je dan gaat aantrekken? De kans is héél groot dat je méér afmeldingen krijgt en nóg meer aan jezelf gaat twijfelen. Je komt in een vicieuze cirkel te zitten en je doet het helemaal zelf!

Het dus kunnen zien én het omdraaien, dát gaat al het verschil uitmaken. Dat gaat het grote verschil uitmaken tussen wie jij was, en wie jij besluit om te gaan zijn. Dat is het verschil tussen een succesvolle ondernemer, en een ondernemer die niet zijn doelen behaalt.

Wat besluit jij te doen?

Hoe besluit jij om een situatie te interpreteren? Dat is zó’n belangrijke factor! En dat is met alles zo. Niet alleen maar met het ondernemerschap, maar met alles in het leven. Hoe vaak pakt iets anders uit dan je had gewild? Door daar een drama van te maken, zorgt ervoor dat je alleen maar meer drama gaat aantrekken. 

Maar het zien als ‘everything is always working out for me’, en het volle vertrouwen te hebben dat het er allemaal bij hoort, en dat het altijd op zijn plek valt en op de juiste plek bent op het juist moment, en dat je altijd krijgt waar jij klaar voor bent, dán ga je het positieve aantrekken.

En natuurlijk mag angst er wel zijn, je mág die emoties voelen, want die horen er ook bij. Alleen maak dan de keuze om erin te blijven hangen of te denken: oké, ik heb de emotie gevoelt. Dit is wat het is. Wat kan ik hier van leren en hoe kan ik het positief zien?

Master in manifesteren

Wanneer jij kunt shiften op deze manier, dan word jij een master in manifesteren. That’s it. Moeilijker is het niet, je kunt het zelfs zelf zo makkelijk maken als je zelf wilt.

Hoe wij besluiten om iets te zien bepaalt onze ervaring. En als je dát zo kan zien en meteen zo kan voelen: ik ga die persoon zijn die die shift gaat maken, Wet van Aantrekking gaat vóór mij werken. Mijn emoties mogen er zijn, maar vervolgens kan ik een keuze maken. Ik blijf niet hangen in tekorten en twijfel, ik pak door! Ik stap in het volle vertrouwen en ga focussen op wat ik wél wil.

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

Dit gaat alles veranderen

Weet dat je altijd krijgt waar je klaar voor bent. En dus is het áltijd goed. Maak de keuze om het ook zó te zien! Ga het ook zo zien. Dit gaat letterlijk alles voor je veranderen. In je onderneming, in je leven. Hoe jij besluit om iets te zien bepaalt jouw ervaring van álles!

Laat deze blogpost voor jou een inspiratiebron zijn om dingen anders te gaan zien. Om dingen anders te gaan ervaren. Om anders te manifesteren met de Wet van Aantrekking! En weet dat jij daardoor jouw complete ervaring van álles gaat veranderen! 

Het is slechts een keuze. Het hoeft écht niet zo moeilijk te zijn. 😉 Ik wil ook juist dat je het niet zo moeilijk maakt! We maken het onszelf altijd veel te moeilijk. Dat is namelijk een bepaalde visie die bestaat; dat je eerst door heel veel moeilijke dingen heen moet om een vervullender gevoel te krijgen als je je doel bereikt. Bullshit! Maar geloof mij: als de weg ernaartoe lekker makkelijk is en helemaal bij je past, dan is het resultaat uiteindelijk nog 1000x lekkerder!

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,
Kim