Wet van Aantrekking: master in manifesteren

De boodschap die ik vandaag wil delen heeft álles te maken met de Wet van Aantrekking en een master worden in manifesteren. Zelf luister ik iedere dag graag naar Abraham Hicks, en dat doe ik al jaren omdat ik die materie tot een nóg dieper level wil masteren. En ook ik hoor nog elke dag nieuwe dingen!

Onlangs las ik een audioboek, en één ding hiervan is énorm bij me blijven hangen. Jij trek iets aan door middel van de vibratie die je uitzendt. Vibratie is emotie. Emotie komt voort uit een gedachte.

Wet van Aantrekking masteren

Op het moment dat jij (bijvoorbeeld) denkt: ik wil dat, maar het is te duur, ik kan het niet betalen. Dan is ‘Ik wil dat’ het uiten van een verlangen: stap één van het manifestatieproces van de Wet van Aantrekking. In deze is ‘ik wil dat’ het uitspreken en uitzenden van een verlangen. Dat gaat goed en is nodig.

Maar, stap nummer twee is: het wordt gegeven. Op een vibrationeel niveau bestaat acuut (letterlijk zónder vertraging) wat jij wil. Wáárom ervaar je het dan niet in jouw realiteit? Dat komt omdat je blijft hangen in stap drie: volledig in de ontvangmodus komen én volledig alle weerstand loslaten.

Iedereen blijft hangen bij stap drie op het moment dat hij/zij niet krijgt wat hij wil. Als jij zegt: ik wil dat, máár ik kan het niet betalen… wat doe je dan? Je spreekt dan meteen je verlangen tegen. Je komt totaal niet in de ontvangmodus. Je laat absoluut de weerstand niet los. Je komt op dit moment in de ontvangmodus van ‘het is te duur’. Dus wat brengt de Wet van Aantrekking je? Alleen maar meer tekenen van ‘het is te duur’ en dat je het niet zult kunnen betalen.

Hoe verander je dat nou?

Door te oefenen, oefenen, oefenen. Dit is een proces dat jij ondergaat en stap voor stap gaat masteren: je gaat andere overtuigingen creëren. Jij kunt namelijk bewust je gedachten kiezen. Dat voel je misschien niet altijd zo, maar dat is wél zo! En als je bewust je gedachten kunt kiezen, kun je dus ook ophouden met jouw verlangen tegen te spreken.

Want wat je doet wanneer je je verlangen tegenspreekt, is enkel kijken naar je huidige realiteit. Maar wat Wet van Aantrekking zó duidelijk zegt is: wil je iets manifesteren, wil je iets creëren? Dan zul jij meer aandacht moeten richten op hoe jij wíl dat de situatie is, in plaats van hoe hij nu is.

Jouw manifestatiekracht

Weet je waar jouw manifestatiekracht zit? In dagdromen! Op dat moment ben jij zonder weerstand bezig met creëren. Daar zit zóveel kracht! Wanneer je dit op continue basis doet, wanneer je continu gedachtes, emoties en visualisaties aanbiedt zónder weerstand… dan moet datgene wat jij wilt ín jouw realiteit komen.

Maar, je moet níét de tijd gaan afdwingen! Want op het moment dat jij zegt: na een week of na een paar weken/maanden, dan word je ongeduldig en zie je alleen maar dat je het ‘niet hebt’. En dan zul je het ook niet ontvangen. Want je gooit er weer weerstand op! Je bent gefocust hebt op het ‘niet hebben’ waardoor je daar weer meer tekenen van krijgt.

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

Heb dat pure vertrouwen

Kun je in vertrouwen blijven? Kun je in verwachting blijven? Positive expectations: dat is de plek waar je wilt en moet zijn als je een master wil worden in manifesteren. Ik heb al vaker gezegd: laat de ‘hoe’ los en sta open voor álle wegen die het Universum in petto heeft voor jou om dátgene naar jou toe te brengen. En geloof me, als je écht openstaat, dan komt het op een manier naar je toe waarvan je het niet had verwacht.

Laat het los wanneer je niet weet hoe je iets voor elkaar moet krijgen en vertrouw op het Universum. Het Universum heeft meer dan 100 manieren waarop jij hetgeen wat je wilt, tot je kunt laten komen. Het is namelijk écht zo, maar je moet er wel vertrouwen in hebben.

ALLES is voor jou weggelegd. Voel dat! Je kan ALLES.

Maak keuzes op basis van wat je wíl

Wat nog mooi is om mee te geven, wat Abraham Hicks teacht in het boek: Ik maak geen keuzes op basis van wat ik me kan veroorloven, maar ik maak keuzes op basis van wat ik wil. Deze manier van denken is zó’n stap in de richting van waar jij naartoe wilt.

Stap in die toekomstige zelf die jij wil zijn! Hoe denkt diegene? Hoe gedraagt hij/zij zich? Wat voor keuzes maakt hij/zij? Ik weet zeker dat jij mij gaat vertellen: dan ga ik keuzes maken én dan weet ik dat ik alles kan. Op basis van wat ik wíl.

Om in die persoon te stappen en om zó te gaan denken, dat doet zóveel met jou en jouw proces. Maar pas op dat je niet snel weer terugvalt naar de huidige realiteit, want de huidige realiteit die zegt dat je dat allemaal niet kan. Dan blijf je focussen op wat je niet meer wilt en wat krijg je? Wat je niet wilt. 😉

Oefenen, oefenen, oefenen!

En ik weet het, het is niet iets wat lukt door één keer te knippen in je vingers. Maar als jij je best wilt doen daarvoor én echt je mindset wilt gaan shiften, dan zul je elke dag moeten gaan dagdromen/visualiseren. Niet onderhandelbaar, je moet het echt iedere dag doen. Geef er prioriteit aan, omdat je het anders gaat missen. Het is jóúw moment.

Denk aan wat je wil en probeer hier een zo sterk mogelijke positieve emotie aan te koppelen, dán is je manifestatiekracht namelijk het sterkst! Dan ben je écht een magneet!

Laat de tijd los en laat de ‘hoe’ los. Vertrouw erop, dat wat jij wilt écht bestaat. Dat vertrouwen kun je trainen, maar je zult wel je best moeten doen. Je moet bereid zijn om het werk te doen.

Master in manifesteren

Dit wilde ik supergraag met je delen! Jij kán dit. Iedereen kan dit. Je hoeft geen uitzondering te zijn of superkrachten te bezitten. Je hoeft er enkel voor te kiezen dat je dit écht wilt. En er dan volledig voor gaan. Jij bepaalt!

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,
Kim