Meerdere dingen tegelijk manifesteren met de Wet van Aantrekking

Kun je meerdere dingen tegelijk manifesteren met de Wet van Aantrekking? Daar wil ik antwoord op geven in deze blogpost. Want ik krijg heel vaak de vraag of je je moet focussen op één ding, of dat het ook op meerdere dingen tegelijk kan, als je iets wilt manifesteren.

Meerdere dingen tegelijk manifesteren met de Wet van Aantrekking

Ik luisterde onlangs een podcast van Abraham Hicks en daarin werd verteld dat het Universum een ultieme multitasker is. Dus, ja: je kunt meerdere dingen tegelijk manifesteren! 100 procent zeker. Als jij in de ontvangmodus bent en je focus richt op meerdere vlakken (business, geld. relaties of gezondheid bijvoorbeeld), dan kán dit samengaan! Het maakt niet uit wát het precies is, alles kan samengaan.

Je kan zoveel dingen manifesteren met de Wet van Aantrekking als je zelf wilt. Maar, alleen als je dat verwacht. Als jij in die ontvangmodus zit, écht in de ontvangmodus: datje vóélt dat je meerdere dingen wílt, dat je gelooft voor jezelf dat het mogelijk is, dat je het kunt verwachten van jezelf. En dat je het doet vanuit fun and ease. Dat je geniet van de reis!

Ik verwacht iedere dag gezondheid. Ik verwacht iedere dag dat ik mij energiek voel. Ik verwacht groei op businessvlak en fijne klanten aantrekken. Ik verwacht dat ik elke dag content kan creëren en hier elke dag inspiratie voor ontvang. Ik verwacht dat ik een hele succesvolle business kan hebben én een enorm goede moeder kan zijn. Ik verwacht dat ik kan groeien met mijn bedrijf terwijl ik minder werk.

Ik verwacht al die dingen. Samen. Ik verwacht ook dat alles samen kan gaan.

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

De ultieme combinatie

Zorg dat je jezelf niet beperkt tot één onderwerp als je eigenlijk heel graag meerdere dingen wilt. Op het moment dat het voor jou even een chaos is en je niet écht kunt verwachten dat je meerdere dingen manifesteert met de Wet van Aantrekking, dan is dat ook oké! Focus je dan op één ding. En als je dat hebt gemanifesteert, pak dan het andere erbij!

Het Universum is een multitasker en kan álles creëren wat jij maar wilt en wat jij kan verwachten! De últieme combinatie om meerdere dingen te manifesteren met de Wet van Aantrekking is: verlangen, verwachten en onthechten (lees meer over wat de Wet van Aantrekking precies is).

Verwachten is het kernwoord

Jij kan álles wat je wilt, op het moment dat je het verwacht! Dat is echt wel het kernwoord van deze blogpost: verwachten. Wat verwacht je? Dat bepaalt namelijk álles. Het is eigenlijk zó simpel, en toch verwachten we te weinig voor onszelf. En dat is zó zonde! Het is een keuze die je zelf mag maken. En ik nodig je bij dezen gelijk uit: verwacht méér voor jezelf!

Ik heb elk jaar een thema voor mijzelf. Vorig jaar was dat: nog meer deepdiven in volledige onthechting. Dit jaar is dat: pure positieve verwachtingen. Nog groter worden met mijn bedrijf, nog meer buiten de lijntjes kleuren, nog meer verwachten dan dat de massa doet, nog meer verwachten dan wat ‘normaal’ is!

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,
Kim