Je hebt wat te doen hier op aarde

Je hebt verd*mme wat te doen hier op aarde! Iets wat ik vaak zeg, maar waar ik nu ook zeker even op terug wil komt. Om jou te motiveren, en het vuurtje weer bij je aan te wakkeren.

Je hebt verd*mme wat te doen hier op aarde!

Weet je nog, in podcast ‘Doe dit elke dag en je bent over 1 jaar financieel vrij’ ging ik een enorm commitment met mijzelf aan. Een jaar lang 5 dagen in de week een podcastaflevering online zetten. Een jaar lang! Enorm veel mensen hebben hier destijds op gereageerd, en zo ontzettend veel mensen zijn die commitment met zichzelf aangegaan.

Maar heel eerlijk, ik zie ook bij een groot deel van deze mensen en niets meer van terecht komt. En ik schrijf deze blog niet om je op de vingers te tikken, maar ik wil het vuurtje in je gaan laten branden! Ik wil je verlangen aanwakkeren en jouw focus (terug)brengen. Maar ook die intrinsieke motivatie bij je triggeren, want díé gaat ervoor zorgen dat je doorzet!

Weet je nog, wat jouw verlangen is? Weet je nog, wat je wil bereiken? Weet je nog, wat je voelde toen je die commitment met jezelf aanging de vorige keer? Weet je nog, waarom je all in ging?

Dan ben ik hier vandaag om je nóg een keer te vertellen dat je verd*mme iets te doen hebt hier op aarde.

We zijn te bescheiden

Ik luisterde naar een podcast en daar kwam een quote naar voren: people care too much about being humble, and not enough about being helpful. Dus, mensen (over het algemeen) vinden het belangrijker om bescheiden te zijn, dan dat ze mensen willen helpen. En dan denk je misschien: wat een b*llshit, ik bén hier juist om te helpen! – Maar, is dat ook zo?

Want op het moment dat jij voelt dat jij verd*mme wat te doen hebt hier op aarde, dat je weet wat je passie is en wat je moet doen. Waarom ga je dan niet all in? Waarom ga je dan niet uit je comfortzone? Waarom zet je dan niet veel meer stappen, dan je nu doet? Waarom hou je jezelf klein?

Op het moment dat jij héél sterk voelt dat je verd*mme iets te doen hebt hier op aarde, dan ben je niet bang om het van de daken te schreeuwen, om er overal en elke dag te zijn. Dan ben je niet bang om er te veel te zijn, want je doet het vanuit liefde. Als het vanuit liefde is, dan ben je er nooit te veel. Voor jouw ideale klant ben je er nóóit te veel.

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

Niet voelen, maar ernaar handelen

Als jij héél sterk voelt dat jij echt iets te doen hebt hier op aarde, dan moet het niet zo zijn dat je het ene voelt, maar het andere doet. Het moet in lijn zijn met elkaar. Dus, voel het heel sterk maar dóé het ook! Handel ernaar! Wat het ook betekent voor jou. Dus als je een commitment hebt gemaakt, hou dan op met jezelf te saboteren. Waarom ben je ermee gestopt?

Ik zie zoveel mensen een tijdje superactief en superzichtbaar zijn, om vervolgens een hele lange tijd weg te zijn. Op die manier inspireer je een ander niet! Op die manier gaan mensen niet jouw content delen want jouw consistentie is niet goed. En op het moment dat jij je business wil laten groeien, dan moet je iets hebben om consistent te delen en het moet retegoed zijn! Zorg ervoor dat jij dan een voorbeeld bent en leef het leven wat een ander wil leven. Op het moment dat je dat niet doet, dan inspireer je een ander niet.

En natuurlijk moet je als je begint ook iets opbouwen. Je moet je stem opbouwen. Maar wanneer er dan op een gegeven moment nog steeds reacties uitblijven, dan moet je je afvragen of je content wel sterk genoeg is. Heel eerlijk: als ik kijk op Instagram etc.: bijna iedereen doet hetzelfde en er zijn er maar weinig die erbovenuit springen, en écht durven zeggen wat ze vinden. Zorg dat je niet saai bent en één van de zovelen wordt. Heb een boodschap die het waard is om te delen!

Wees een voorbeeld van wat je uidraagt

Wees een voorbeeld van wat je teacht, dat is zó belangrijk! Je zult dan namelijk merken dat het allemaal ook veel meer gaat resoneren. Dat voel je automatisch op basis van wat je bijvoorbeeld hebt meegemaakt. De doorbraken die je zelf hebt meegemaakt, gun je een ander ook. Wat jij kan, kan een ander ook! Daar ontstaat een passie uit die jij wil uitdragen en daardoor ‘klopt’ alles en is het vrij van weerstand (stap 3 van de Wet van Aantrekking) en je dus gaat manifesteren! Het is niet vanuit tekort, het klopt en het kan niet anders dan dat het dan flink gaat stromen.

Maar waar ben je? Als je het écht voelt, zorg er dan voor dat je het niet alleen zegt maar ook doet! En ja, het mag altijd gebeuren dat je het even niet voelt of wat onzeker bent, dat hoort er ook bij. Maar herpak jezelf dan! Zie deze blogpost als een wake up call! Vóél weer dat je echt iets te doen hebt hier op aarde, en dat je eigenlijk een afspraak met jezelf had. Niet voor een paar maanden, maar een jaar, of nog langer!

Je hebt verd*mme wat te doen hier op aarde!

Stop met fluisteren en start met schreeuwen. Als jij verd*mme wat te doen hebt hier op aarde, betekent dat dat jij het van de daken moet schreeuwen. Je moet openstaan voor welke manier dan ook om jouw boodschap naar buiten te brengen (een manier die bij jou past!), maar dóé het wel! Neem stappen. Stop met saboteren en jezelf klein houden.

Maak die deal (weer) met jezelf! Je doet dit voor jouw toekomst en jouw grote droom. En niet alleen jouw droom, maar ook de droom van alle mensen die jij kunt helpen maar die nu niet geholpen worden omdat jij (weer eens) ondergedoken bent.

People care too much about being humble, but not enough about being helpful.

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,
Kim