10 regels voor succes

Vandaag wil ik gaan deepdiven in een onderwerp waarvan ik weet dat het superwaardevol is voor iedereen. Een klant vroeg een tijdje terug aan mij: ‘Kim, je hebt het weleens over jouw eigen 10 regels voor succes gehad, hoe zit dat?’ Dat is inderdaad echt zo! En ik ga je er meer over vertellen.

Ik ben van mening dat het voor iedereen superwaardevol is om je eigen regels voor succes te gaan stellen. En om je vervolgens ook echt aan die regels te gaan houden! Dat worden non negotiables. Dingen waarvan jij níét met jezelf in onderhandeling gaat. Het is niet ter discussie te stellen, die dingen doe jij gewoon want jij hebt ze nodig om succes te creëren.

Jouw regels voor succes

Maar, dit zijn wel regels die jij zelf creëert, passend bij wie jij bent. Dus ga vooral niet mijn regels, of die van een ander overnemen omdat je ziet dat diegene het succes heeft. Hoe meer je het bij jezelf houdt, hoe meer het bij jezelf past en hoe makkelijker het is om uit te voeren. En hoe succesvoller het gaat zijn! 😉 Iedereen is anders en het is superbelangrijk om bij jezelf na te gaan: wie ben ik en wat past bij mij? Wat wil ik en waar ga ik van AAN staan? Waarvan ga ik op mijn allerhoogste niveau presteren, en optimaal aantrekken wat ik wil aantrekken?

Wil jij nu weten wat de Wet van Aantrekking is? Lees dan dit artikel!

Ik ga dus mijn huidige 10 regels voor succes met je delen. En wat ik NIET wil, is dat je deze regels gaat overnemen. Ik wil je ermee inspireren zodat je bij jezelf nagaat in welke jij jezelf kunt vinden, en waar jij jouw eigen versie van kunt maken!

Oké, wat ik er nog even bij wil benoemen is dat je gaat zien dat 50/50 prestatiegericht is (werkgerelateerde), maar vooral ook balans! Heel goed voor mijzelf zorgen. En misschien is dit ook wel iets voor jou wat je veel meer op mag gaan zoeken voor jezelf! Want juist dan kom je meer in die ontvangmodus terecht. Want dáár komt die inspiratie en de inspired action. En díé actie die je dan onderneemt, die levert ook resultaten op. 

Ik zwéér echt bij balans! Er is niets zo fijn als een succesvol bedrijf runnen vanuit innerlijke rust, een diepvertrouwen en heel helder weten waar je heen wilt.

Mijn regels voor succes op dit moment: 

1. De dag beginnen met inspiratie

Elke dag heb ik ergens anders zin in. De ene keer luister ik naar een luisterboek; soms business gerelateerd en soms Arbraham Hicks of boeken over persoonlijke ontwikkeling. Het varieert enorm: ik kijk echt naar waar ik zin in heb op dat moment!

Nog voor de dag start en m’n gezin wakker wordt heb ik al even me-time gehad en heb ik m’n inspiratie gevoed. Ik voel me daar heel goed bij! Hierdoor gaat mijn brein aanstaan en de focus op het positieve.

2. Goed slapen

Slaap is superbelangrijk! Voorheen kon ik tot laat in de avond werken, maar dat heb ik (mede door mijn relatie) veranderd. Ik moet minimaal 7 uur slaap per nacht en dat gun ik mijzelf. Daarnaast zet ik nooit een wekken en laat ik mijn lichaam ontwaken wanneer dat het wil ontwaken waardoor ik altijd uitgerust wakker ben. 

3. Mezelf voeden met goede, gezonde voeding en heel veel water

Water drinken is écht een basisregel, wat superbelangrijk is voor mijn succes. Je krijgt er een zuivere huid van, je zuivert je lichaam en het doet wat met je energielevel! Het werkt ook erg verhelderend voor je geest, daar is onderzoek naar gedaan en dat ervaar ik ook echt zo. Je kunt enorm gefocust werken. Daarnaast ook heel veel groenten en fruit! Ik krijg ontzettend veel vitaminen binnen. Mijn energielevel is ontzettend hoog en ik ben heel sterk van mening dat het daardoor komt.

Als ik goed voor mijzelf zorg, qua voeding, ben ik echt de beste versie van mijzelf. En als ik dat ben, verschijn ik ook optimaal in deze wereld. Zo kan ik ook vanuit rust en vertrouwen anderen helpen en die voelen dat!

4. Elke dag minimaal een uur wandelen/bewegen

Een non negotiable voor mij. Iedere dag plan ik een uur voor mijzelf in om te bewegen. Meestal ga ik ’s avonds een uur wandelen, maar het kan ook op andere tijdstippen. Het is altijd mogelijk. Niet denken: ik heb het te druk. Nee, het kan altijd! Dit is nodig voor mijn succes.

5. Elke dag zichtbaar zijn op Instagram stories

Dat voelt voor mij énorm als een voorwaarde voor succes. Ik heb mijn bedrijf met heel veel plezier en succes opgebouwd op basis van Instagram en podcasts. Dat zijn mijn twee kanalen waar ik het meest zichtbaar ben en wat ik het allerleukste vind om te doen. Die zorgen voor mij dat ik iets heel makkelijk kan lanceren, want het pást ook heel erg goed bij me! 

En daardoor is er geen discussie mogelijk: iedere dag zichtbaar. Iedere dag mijn ‘m’n kop op de camera’, of ten minste 5 dagen in de week. Dit kun je jezelf aanleren! Hoe minder je in je hoofd gaat zitten en erover nadenkt, hoe meer het kan stromen en de inspiratie er komt! Maak je niet te druk om dat je denkt dat je niets waardevols te delen hebt. Dat is onzin! Ga eens intunen op de beste versie van jezelf en inspireer daar een ander mee!

6. Drie keer per week een podcast live laten gaan

Drie keer per week content online zetten met waarde. En het is nooit een probleem dat ik niet weet wat ik te vertellen heb, want ik heb altijd wat te vertellen. En dat geldt voor jou ook! Je hebt altijd wat te vertellen want je maakt continu dingen mee. 

Het is zó belangrijk als ondernemer om in het hoofd te kruipen van jouw potentiële ideale klant. En vaak ben jij dat zelf. 😉 Waar denkt die klant aan? Waar zit die klant mee? Wat heeft die klant nu nodig om te horen zodat hij/zij verder kan? Dat zijn dingen die je kunt treachen en waarde die je kunt geven!

7. Dankbaarheid

Misschien héél cliché maar zó waar! En zo belangrijk! Stil staan bij wat er allemaal goed gaat. Blij zijn met alles wat gebeurt. Ik geloof er heel sterk in dat je kunt kiezen hoe je met situaties omgaat! Ook al gaat niet alles zoals je graag had gewild: jij kunt ervoor kiezen om te focussen op de dingen waar je wél dankbaar voor bent en die zijn er altijd als je ervoor kiest om die ook te zien. Er is zoveel om dankbaar voor te zijn!

8. Investeren in mijzelf

Elke dag leren van anderen die verder zijn dan ik. En ik heb het al vaker benoemd maar ik koop continu trainingen van anderen. Ik koop continu boeken. Ik ga AAN van groei! Ik word er zó enthousiast van als ik nieuwe dingen leer. Hierdoor heb ik continu het gevoel dat ik groei.

Op het moment dat je groeit zit je continu in een voorwaartse beweging en dan kan het ook alleen maar beter gaan! En dan zit je in die positieve flow. Dus gun jezelf om hierin te investeren!

9. Mezelf pushen om uit m’n comfortzone te gaan

En dit heb ik mijzelf ook aan moeten leren! Waar ik eerder altijd voor veilig ging en niks durfde, heb ik er nu de gewoonte van gemaakt om nergens meer bang voor te zijn. Wanneer ik ‘bang’ ben voor dingen, wil ik het aanpakken! Als ik het eng vind, maar wel heel graag wil, dan doe ik het toch. En soms duurt het wat langer voordat ik eindelijk die stap zet – dan is het verlangen er al wel even maar duurt het even voordat ik doorpak, maar ik doe het wél.

Maak er een gewoonte van dat jij een persoon wordt die zichzelf pusht. Want hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het wordt om nieuwe stappen te zetten en dingen te doen die eng zijn. Omdat je dan weet dat je het kan! Ondanks dat het misschien nog oncomfortabel voelt dan. Het wordt wel makkelijker omdat je dan weet wat het je oplevert. Schrijf eens voor jezelf op: wat is iets wat ik supergraag wil, maar heel eng vind? Dan is dát hetgeen wat je nu gaat doen. 😉 Je gaat heel veel hebben aan deze regel!

10. Niet werken in de avonden en weekenden

Waar ik eerder een workaholic was, zijn de avonden en weekenden nu heilig voor me. Lekker relaxen met het gezin, wandelen in de avonden, tennissen. Wat ik maar wil! En natuurlijk maak ik weleens iets af voor werk, dat is geen probleem. Maar over het algemeen is de balans zo lekker nu. Doordeweeks sta ik AAN! En in de avonden en het weekend stap ik eruit. Dan kan de inspiratie ook weer lekker stromen, en loop je veel minder snel vast!

10 gouden regels voor succes

Dat waren ze! Mijn 10 regels. En je ziet het: een aantal werkgerelateerd, gekoppeld aan ACTIE! Maar ook een heleboel zijn balans, me-time, self care. Dit zorgt er bij mij voor dat ik mijn bedrijf kan runnen vanuit FUN! En véél succesvoller ben. 😉 

Luisteren naar mezelf, inspiratie ontvangen, dingen doen die goed voelen, die dicht bij mijzelf zijn en bij mij passen. Dát is mijn ideale manier van een bedrijf runnen! Dat gun ik jou ook. De eigenschappen van AAN staan, gecombineerd met heel diep intunen bij jezelf, Wet van Aantrekking masteren. Openstaan voor inspired action en léren ontvangen. Leren om te onthechten. Dan gaat het zó enorm stromen! 

Ik ben heel erg benieuwd hoe jij hierover denkt. Ga jouw eigen 10 regels opstellen en ga ze creëren op een manier die bij jou past! En… ga je er ook aan houden. 😉

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,

Kim