Succes met de wet van aantrekking

Vandaag wil ik 4 regels voor succes met de Wet van Aantrekking met je bespreken. En deze regels zijn van toepassing op allerlei situaties: wanneer je succesvol wilt zijn als ondernemer, wanneer je meer klanten wilt aantrekken, wanneer je wilt afvallen, wanneer je een relatie wilt creëren. Praktisch bij élk doel in je leven. Ik geloof namelijk echt dat dit de 4 basisregels zijn voor succes.

Hoe bereik je nu al je doelen? Wat ik je ga vertellen is mijn eigen ervaringen. Als ik kijk naar de doelen die ik heb behaald, kom ik altijd terug op deze 4 regels!

1 Geloven dat jij het kán bereiken

Ik weet dat veel mensen dit wel ‘weten’ maar toch, diep, diep, diep van binnen, bijna nooit doen. Het écht geloven dat je iets kúnt bereiken. Het creëren van een diépe succesmindset. Echt geloven in je eigen potentieel dat voor jou is weggelegd.

Weet je hóé vaak ik mensen heb gesproken die steeds pogingen deden tot afvallen, maar ook steeds hebben ‘gefaald’? Die geloven niet meer in hun eigen afvalsucces. Ze geloven niet meer dat zij kunnen afvallen.

Hetzelfde geldt voor ondernemers: voor sommigen duurt het (voor hun gevoel) véél te lang om klanten aan te trekken, ze gaan zichzelf daardoor heel erg vergelijken met een ander en zich minder voelen. Diep van binnen, geloven zij niet in hun eigen succes en voelen zij níét dat ze kunnen bereiken wat ze willen…

Wees eens eerlijk tegen jezelf: geloof jij diep van binnen écht dat je het kunt bereiken?

Ik geloof namelijk zó in deze fundering. Dat je in jezelf gelooft! Want alleen zó gaat de Wet van Aantrekking pas voor je werken. Dit vertrouwen en geloof ís nodig. Je kunt er niet omheen, dit is écht de basis van al het succes en daar geloof ik zó sterk in.

2 Verander je gedrag en gewoontes

Verander je gedrag en gewoontes naar hetgeen wat je resultaat gaat opleveren. Nu denk je misschien: duh. Ja, het klinkt logisch, maar waarom doen we het dan niet? Heel veel mensen saboteren zichzelf hierin. Als het even moeilijk wordt, dan vallen ze terug in oud gedrag.

En het is juist zo belangrijk om niet terug te vallen in oud gedrag! Daarom moet je het zó aanpakken, dat je het doet op een manier die bij jóú past. En dat geldt voor elke transformatie die jij ondergaat: of het nu om afvallen gaat, om ondernemen of om de liefde.

Doe het op een manier dat het voor jou goed voelt. Dat je het kan vóélen en – wederom – kan geloven! Dat het bij jou past, bij jouw leven en bij jou als persoon. Iedereen is anders, dus iedereen heeft ook iets anders nodig. Ik zie het zo veel gebeuren: we kijken naar wat een ander doet, en die boekt succes door een bepaalde aanpak. Dus denken we: dát is dé manier van aanpakken. Maar dat is niet zo, het is één manier. Een manier die past bij diegene, maar die misschien niet bij jou past en dan werkt het niet.

Durf dichtbij jezelf te blijven, en te kijken naar wie jij bent. JOUW manier dúrven doen… daar zit zó enorm veel kracht in! Daar zit namelijk het goud, en jouw blijvende veranderingen. Daarmee ga je zoveel succes bereiken met de Wet van Aantrekking.

Durf je eigen pad te volgen.

3 Wees rete-consistent

Wees consistent én consequent in jouw nieuwe gedrag! Niet alleen wanneer het jou uitkomt, niet wanneer jij je goed voelt. Veranderingen zijn in het begin vaak onprettig: jouw brein wil jou beschermen en wil dat je teruggaat naar oud gedrag. Zo werkt het nu eenmaal. Maar dan moet jíj sterk genoeg zijn om jezelf weer terug te fluiten en het anders te doen.

In het begin is dat moeilijk. Het voelt héél erg als ‘uit je comfort zone gaan’, ook al pak je het aan op een manier die bij jou past.

Bijvoorbeeld: je wilt gezonder gaan eten, máár je voelt je vandaag niet lekker. Wat gebeurt er dan? Je valt terug in oud gedrag. Je gaat misschien weer veel snoepen, of je gaat misschien juist weer heel weinig eten… wat het dan ook kan zijn wat jou op dat moment eigenlijk helemaal niet dient in jouw proces.

Ongeacht de situatie: je kunt altijd keuzes maken die jou dienen. Maar je moet die keuzes wel wíllen maken. Je moet ze prioriteit geven en dát bedoel ik met consistent en consequent. Niet alleen wanneer je je goed voelt, ALTIJD!

Hoeveel ondernemers kiezen er niet voor om niet zichtbaar te zijn terwijl ze zich niet lekker voelen? Dan zitten ze laag in zelfvertrouwen en kruipen ze weer in hun schulpje. Dát is niet hoe jij een empire opbouwt, een leider wordt, succes aantrekt met de Wet van Aantrekking! Showing up, no matter what. Niet alleen wanneer je hoog in je energie zit. Zo werkt het niet! Je kunt dan niet verwachten dat je continu succes aantrekt.

4 Heb geduld

Vaak willen we meteen verandering zien, alleen werkt dit niet zo. Geef je lichaam, je publiek en je potentiële klanten de tijd om te wennen!

Als jij jezelf jarenlang tekort hebt gedaan met slechte voeding of te weinig eten, en je gaat ineens gezonder eten: dan verwachten we na een week resultaat, en het liefst nog sneller. Maar zo werkt het niet! Je hebt je lichaam jarenlang verwaarloosd.

Je kunt niet verwachten dat je ‘even’ wat doet en dat dat gigantische resultaten oplevert. Dat zie ik namelijk ook zó vaak gebeuren bij ondernemers: de verwachting dat binnen een korte termijn de duizenden euro’s en klanten om de oren vliegen. Maar zo werkt het niet! You’re in this for the long run. Het is een marathon, geen sprint.

Succes boeken met de Wet van Aantrekking werkt ook niet zo! Want je zit dan de tijd af te dwingen wat absoluut níét mag (lees hier meer in het artikel ‘Wat is de Wet van Aantrekking?’) in dit proces. Jouw focus mag zijn: de wat en waarom. Je moet de passie overal doorheen voelen! Het moet leuk en moeiteloos zijn! Je moet aan gaan staan van het groeiproces, en níét van het resultaat.

Dat resultaat gaat namelijk sowieso komen, maar dwing het niet af. Ook niet binnen een hele korte tijd want dat is niet realistisch! heb rust in de situatie en geniet van het proces! Als jij geniet van het proces komt het resultaat automatisch.

Succes gaat om het proces. Jouw leven draait om het proces! 90% van de tijd ga jij van doel naar doel, van verlangen naar verlangen. En als jij niet geniet van de reis, kan de uitkomst ook niet fijn zijn.

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

Succes met de Wet van Aantrekking

Ik geloof erin dat je met deze 4 elementen jouw doelen bereikt. Is het niet fijn om te zien dat je iedere dag groeit als je je bezig houdt met deze 4 ‘regels’? Dat je een beter, fijner persoon bent dan gisteren? Dat je iedere dag leert en een groei doormaakt. Dat je iedere dag succesvoller wordt!

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,
Kim