Have a mind that is open to everything and attached to nothing

Have a mind that is open to everything and attached to nothing. Deze quote wil ik echt supergraag met je delen, omdat hij me keer op keer raakt. Een quote die je op alle vlakken kunt toepassen: als ondernemer en als niet-ondernemer.

Have a mind that is open to everything and attached to nothing

Deze quote hielp mij enorm tijden mijn eerste lancering, jaren terug. Ik zal je vertellen wat er gebeurde: tijdens mijn ondernemersreis heb ik verschillende keren vastgezeten en gestruggeld. De laatste keer dat ik écht vast zat was na mijn eerste reis alleen naar Bali in 2017. Toen ik terugkwam viel ik echt in een zwart gat en twijfelde ik aan alles. Ik twijfelde over mijn relatie, wilde het liefst emigreren naar een lekker warm land en ik wist het allemaal niet meer.

Ik ben toen echt een zoektocht naar mijzelf begonnen. En weet je wat er gebeurde? Ik werd geleid naar het pakken van het boek van van Abraham Hicks De Wet van Aantrekking. Ik had dat boek al 10 jaar staan en het nooit echt gelezen. Op dat moment voelde ik zo’n urge om dat boek te lezen. Dus dat deed ik, en het resoneerde zó enorm met wat ik leerde. De shift die ik toen maakte was zó nodig. De shift van wéten dat geluk in mij zit, naar echt vóélen dat al het geluk en succes wat ik wil, in míj zit. En niet in Bali, niet in een relatie, niet in alleen zijn. Alles wat ik zoek zit in mij.

Dit vind je misschien ook interessant: kun je een nieuwe liefde manifesteren?

Dat is een mooie uitspraak, die je misschien wel kent: er zit zo’n groot verschil in weten en kennen, of het daadwerkelijk voelen. Een enorme transformatie die dat bij mij toen heeft gebracht. Daarna ben ik letterlijk álles gaan lezen en kijken over de Wet van Aantrekking van Abraham!

All about the mind

Ik deelde mijn reis (wat ik leerde over de Wet van Aantrekking) op social media en heel veel mensen haakte hier op aan! En ik voelde toen gewoon: de persoon die ik nu ben als businesscoach die past niet bij mij, ik ben geen traditionele businesscoach. Bij mij was het altijd ‘all about the mind’. Als je die mind kunt transformeren, volgt het succes vanzelf. En destijds kon ik daar geen labeltje aan plakken, maar door deze transformatie wist ik het zeker: dit is wie ik ben.

Niet lang daarna heb ik de ‘Inner circle’ gelanceerd, dat was online een groepstraject van een jaar waarin ik elke week ging coachen. Mijn doel was om de groep van 30 mensen vol te krijgen, dan voelde het voor mij als een succes. Toen ik midden in die lancering zat kwam ik in aanraking met de quote ‘Have a mind that is open to everything and attached to nothing’ (Wayne Dyer). Ik zat op dat moment op 25 aanmeldingen en ik maakte me zorgen of ik de 30 wel zou halen.

Maar die quote kwam zó binnen bij mij, dat ik meteen kon shiften: dit ís het. Dit ís succes en where the magic happens. Ik mag loslaten en voelen dat het een succes is. Ik mag openstaan voor alles wat nog gaat komen, en niet gehecht te zijn aan dat nummer. Ik ben niet alleen succesvol door dat nummer. Maar door er zo op te blijven focussen blijf ik juist vastzitten.

Stop met focussen vanuit een tekort

Have a mind that is open to everything: het Universum kan je vanuit zoveel hoeken geven wat jij wil als jij STOPT met focussen uit tekort. Dus die quote kwam precies op het juiste manier en was alles wat ik op dat moment nodig had. Succes wordt niet bepaald door het aantal mensen dat ‘ja’ zegt. Je bent nu al succesvol en je krijgt altijd waar je klaar voor bent! Hier mag je van gaan genieten en dit is nu al een succes. Dan boeit het niet wat er verder nog gebeurd.

En guess what happened. 😉 Op de dag van sluiting had ik exact 30 aanmeldingen.

Dát is de formule van compleet loslaten. Dat is écht being attached to nothing: volledige onthechting. En dat betekent niet dat je er niet meer op mag focussen. Maar niet meer vanuit een tekort! Het is juist de kracht om het te shiften. Makkelijker gezegd dan gedaan misschien, maar toch kan het.

Wat is het alternatief? Doorgaan zoals je nu bezig bent zet ook geen zoden aan de dijk. Dus je kunt doorgaan, of dit implementeren. Los van dat het het resultaat gaat opleveren wat je wilt. Het gaat erom dat je nú al mag voelen dat het een succes is.

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

Have a mind that is open to everything and attached to nothing

Dit is de magische formule van manifesteren. Dit is de magische formule van loslaten. Dit is de magische formule van de Wet van Aantrekking vóór je laten werken. Dit is de magische formule voor je nú al succesvol te voelen!

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,
Kim