Kun je een nieuwe liefde manifesteren

Kun je een nieuwe liefde manifesteren via een dating app? Dat is een vraag die ik een tijdje geleden kreeg en ik vond het een goed idee om dit antwoord eens uitgebreid te bespreken via deze blogpost. Ik krijg namelijk veel vragen over de Wet van Aantrekking en de liefde, dus hopelijk help ik je hier een beetje mee op weg!

Kun je een nieuwe liefde manifesteren via een dating app?

De vraag die ik kreeg was letterlijk: kun je via online daten je droompartner manifesteren, of verstik je dan het universum? En ik weet dat ik het niet heel erg vaak heb over de Wet van Aantrekking en de liefde, mede doordat ik de liefde zelf al gevonden heb, dus het is bij mij niet echt meer een hot topic.

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

Wat mijn antwoord hierop gaat zijn is 100% JA! Is het dé manier waarop je het moet doen? Nee. En hoe weet je nu of jij op het goede pad bent richting het manifesteren van jouw droomliefde? Waar je dat aan kunt meten is:

1. Hoe voelt het?

Wat ben jij aan het doen en hoe voelt dat? Dus of je nu wel of niet concrete actie onderneemt, dat maakt niet uit. Het gaat erom hoe dat voor jou voelt! Als jij namelijk niks doet maar wel op vibrationeel niveau bezig bent met jouw ‘droomman’, dan is dat ook voldoende, want dan zal er iets op jouw pad komen wat maakt dat jij wilt handelen. Maar het kan ook andersom.

Ik heb een mooie voorbeeld van mijzelf: jarenlang heb ik datingapps gebruikt, en de eerste tijd was dat heel erg vanuit een tekort. Dus heel graag een relatie willen vanuit neediness. Wat doe je dan? Je wil het té graag, en dán verstik je het Universum. Je bent dan vooral bezig met actie ondernemen vanuit ‘ik heb het nog niet en ik baal daarvan’, dat is dus manifesteren vanuit tekort. Het resultaat is dan: drama, drama, drama. En pakt het niet uit zoals je zou willen.

Je zendt in principe naar het Universum uit dat je niet oké bent zonder liefde, maar dat is een teken van voorwaardelijke alignment. Op het moment dat de liefde er is, is het goed. En als de liefde er niet is, dan is het niet goed.

De plek waar je wilt zijn is onvoorwaardelijk alignment. Toen ik die shift maakte, en de neediness wegviel, ik oké werd met mezelf en het alleen zijn, had ik die man niet meer nodig. Wil je de rest van mijn liefdesverhaal luisteren? Dat kan via deze podcastaflevering:

Zelfliefde

Wanneer zelfliefde zo aanwezig is, dan maakt het niet uit wat er gebeurt, dan ben je gewoon oké met jezelf. En dát is de plek van waaruit jij een liefde wil en zal aantrekken. Het maakt niet uit welke actie je onderneemt, het gaat erom vanuit welk gevoel je dat doet.

Dus ja, je kunt die liefde aantrekken die jij wilt, en ook op de manier die jij wilt. Maar wel alleen als het écht goed voelt. Dat is iets wat je écht heel goed binnen moet laten komen wanneer je dit leest, en waarvan je echt even goed naar jezelf moet kijken.

2. Wat manifesteert er zich om je heen?

Op het moment dat jij steeds de verkeerde mannen aantrekt, of dat je in een relatie zit die niet fijn is, betekent het dat jij intern mag shiften. IN jou mag er wat veranderen waardoor je anders gaat uitzenden je wat anders gaat krijgen.

En maak dat voor jou prioriteit nummer één: ga zó oké worden met jezelf, dat je ook oké bent zonder relatie (en wanneer je in een relatie zit wordt de relatie meestal alleen maar beter wanneer je aan jezelf werkt!). Het is een intern proces, en dat maakt je des te aantrekkelijker.

De Wet van Aantrekking matcht jou met wat je uitzendt. Betekent dus ook dat je dán pas die partner aantrekt die jij wilt! En niet een partner die óók needy is en die z’n leven niet op orde heeft. Je wil dat dat juist allemaal goed zit, dat diegene ook oké is met zichzelf en alles op orde heeft. Dát is een fijne relatie.

Dit vind je misschien ook interessant: maak deze shifts en word een master in manifesteren!

Kun je een nieuwe liefde manifesteren?

Je krijgt wat je uitzendt, dus word een voorbeeld van díé vibe en de Wet van Aantrekking zal je ermee matchen.

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,
Kim