De Wet van Aantrekking en vibratie

Wet van aantrekking en vibratie, hoe zit dat nu precies? Hoe kun je met jouw vibratie meer manifesteren? Ik luisterde onlangs naar een video van Abraham Hicks en daar kwam zo’n mooie boodschap naar voren, die wil ik met jullie delen. En hierdoor zal het een stuk duidelijker voor je worden hoe dit allemaal werkt!

Wet van Aantrekking en vibratie

Ik luister vaak naar Abraham Hicks, en dus ook vanmorgen weer. Wat ik toen te horen kreeg wil ik echt heel graag met je delen. Er was namelijk iemand met de volgende vraag: ‘Ik snap het niet, ik verkoop schilderijen en mensen zijn er altijd héél enthousiast over. Ik doe wat ik doe (met liefde!) maar niemand koopt wat ik heb…’ En wat Abraham Hicks vervolgens zegt heb ik al héél vaak gedeeld, maar ik hoop dat hij vandaag – binnen deze context – bij je binnenkomt: ‘Waarom heb je de obsessie om continu te benadrukken en te zeggen waar je nu bent, hoe het nu is en wat je huidige realiteit is. Want door dát te doen, hou je jezelf in deze vibratie. Je houdt continu dit punt van aantrekking actief! En dit is er één die je niet dient.

De waarheid die deze meneer nu dus had was: mensen kopen niet. En dat kom doordat hij alleen maar bezig was met waar hij nu stond en wat hij nog niet had. Heel eerlijk, zo zijn wij deels ook opgevoed, en dat is echt hoe de maatschappij hier werkt. We zijn opgevoed met de gedachte om de huidige situatie onder ogen te zien. En daar is niets mis mee, behalve als je merkt dat die realiteit je op dit moment niet dient.

Wanneer dit zo is dan is het zaak om gedurende de dag meer focus te leggen op hetgeen wat je wél wil. En hoe meer focus en aandacht je kan geven naar waar je naartoe wilt, hoe sneller dat je realiteit wordt.

Jouw gecreëerde waarheid

Het had bij hem dus níks te maken met de kwaliteit van zijn producten of wat zijn branche is. Het zijn puur de overtuigingen die hem niet meer dienden en een waarheid die hij zelf creëerde.

En misschien is dit wel herkenbaar voor jou: je betrapt jezelf continu op dingen die je doet, die je denkt of die je voelt en die je niet dienen. Waarheden die je hebt gecreëerd op basis van ervaringen die je hebt gehad waardoor je de situatie continu in stand houdt. En dat is niet alleen business-wise, dat geldt voor alles: relaties, gezondheid, gewicht, met alles.

Waarheden zijn enkel waarheden omdat jíj ze aandacht hebt gegeven. Ze zijn enkel in jouw realiteit omdat jij ze continu aandacht blijft geven. En als je dat niet shift, ga je niet verder komen. Dat maakt dus dat die bewustwording key is. Op het moment dat je ergens bewust van bent, kun je ook iets veranderen.

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

Shift met je vibratie, niet met je woorden

Shift jouw waarheid met je vibratie, en niet met je woorden. Dus als jij nú tegen mij zegt: ja maar ik verwácht ook echt wel dat mensen iets van me kopen (bijvoorbeeld), dat je in jezelf gelooft etc. Dan zeggen die woorden niks als jouw vibratie niet op dat level zit. Dan is dit nog steeds niet jouw waarheid! Op het moment dat je dát echt kunt doen zul jij een shift in je realiteit gaan ervaren. 100%, gegarandeerd. Dat is hoe vibratie werkt met de Wet van Aantrekking.

Haal je focus van het hier in nu, de stukken die je niet meer dienen. En focus meer op wat je wél wilt! We zijn 99% van de tijd alleen maar bezig met reageren op wat nu is, in plaats van manifesteren. En door díé shift te maken, shift je automatisch je realiteit. Door continu alleen maar hetzelfde punt van aantrekking te behouden, ga je ook alleen maar hetzelfde ervaren en dezelfde resultaten krijgen!

De Wet van Aantrekking en vibratie

Er is intern werk nodig om extern verandering te zien. En dat doe je dus door deze shifts te maken! Hoe weet je dat je die shift écht gemaakt hebt? Door het niet meer met je woorden te zeggen, maar door je vibratie. Let your vibration do the talking. Je kunt veel dingen zeggen, maar als jij het niet écht voelt (emoties zijn vibraties), dan verandert er niks. Dat is écht hoe het werkt met vibraties en de Wet van Aantrekking.

Je gaat dus anders denken, anders voelen en vervolgens… andere resultaten zien! En dan weet je dat je die shift écht hebt gemaakt.

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,
Kim