Manifesteer wat je wil door het niet meer te willen

Manifesteer wat je wil door het niet meer te willen. Vandaag ga jij een doorbraak krijgen. Vandaag gaat er iets bij jou klikken. Het is misschien té simpel en lachwekkend wat ik ga bespreken, maar dit gaat wel voor een doorbraak zorgen in het manifesteren van jouw verlangens!

Manifesteer wat je wil door het niet meer te willen

Wat ik dus met je wil delen gaat over het manifesteren in het algemeen. Ga even zitten en hou je vast ;-):

Een key principe voor het manifesteren van datgene wat jij wil is het niet meer willen.

En nu denk je misschien: ja, maar als dingen niet goed gaan en je wil een andere realiteit, dan moet ik het toch willen? Ja, absoluut. Een verlangen hebben is goed. Maar, wat heel veel mensen doen is dat als je iets wil, je dat (onbewust) verlangt vanuit een huidig ‘niet oké zijn met waar je bent’.

Kom in de ontvangmodus

En voor een diep verlangen, in die ontvangmodus komen, in stap 3 komen van het proces van de Wet van Aantrekking, is het nodig dat je loslaat. Loslaten staat gelijk aan 100% vertrouwen dat jouw verlangen is gehoord en dat je krijgt waarom je hebt gevraagd.

Door iets héél graag te willen zit je meer in het ‘niet hebben’ (ook al denk je van niet) dan op het verlangen zelf. Dus je verlangt het, maar elk verlangen heeft twee uiteindes: één vanuit een puur vertrouwen en één vanuit tekort. Wanneer jij op dit moment ervaart dat je (bijvoorbeeld) geld tekort hebt en daar druk vanuit ervaart, wil jij een andere financiële realiteit. Maar door dat zó graag te willen bereik je het tegenovergestelde.

Jij krijgt wat jij wilt als je het niet meer wil. Door oké te zijn met élke uitkomst, laat je los. Door oké te zijn met alles, laat je los.

Het verlangen staat

Dat is iets wat ik héél sterk zelf heb mogen ervaren: op het moment dat ik losliet, dat ik mijn focus ervanaf haalde en dat ik dus niet meer bezig was met iets wat ik heel graag wilde (vanuit tekort!), gebeurt het ineens! Het is niet dat wanneer je loslaat, je verlangen dan ineens weg is. Dat is absoluut niet zo, al denken sommige mensen dat. Als jij een verlangen hebt dan komt dat altijd in jouw vortex. En wat in jouw vortex zit manifesteert zich in real life op het moment dat jij in de ontvangmodus zit.

Hoe kom jij in de ontvangmodus? Door wat je wil niet meer te willen. En niet dat je het dan niet meer mag verlangen, maar je mag het niet meer verlangen vanuit een tekort! Die shift kan jij maken, en het klinkt misschien niet logisch voor je, maar dit is wel wat het is: jij manifesteert wat je wilt door het niet meer te willen.

Oké met wat nu is

Een voorbeeld: mensen trekken meer geld aan door er niet op te focussen. Degene die minder focussen op meer willen, krijgen automatisch meer. En niet dat ze er helemaal niet op focussen, maar ze zijn volledig oké met wat nu is. Dat is het écht! Je moet het niet te graag willen vanuit tekorten, maar vanuit een puur vertrouwen en oké zijn met waar je nu bent.

Als jij – ongeacht je huidige situatie – nu al kunt zeggen dat je hetgeen wat je wilt niet nodig hebt, en die neediness gaat ervanaf, krijg je het. Je verlangen blijft je verlangen, maar de weerstand gaat weg. Dat is puur vertrouwen met de Wet van Aantrekking. En dan moet zich wat jij wil, zich manifesteren. Dan zie je acuut een verandering in de situatie.

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

Manifesteer wat je wil door het niet meer te willen

Oefen hiermee! Durf hiermee te spelen en maak hiervan een nieuwe dagelijkse uitdaging bij alles wat je graag wil. ‘Ik ben volledig oké met waar ik nu ben, ik weet dat grootsheid voor mij is weggelegd en dat ik op mijn pad ben. Ik word elke dag bewust beter in het toepassen van de Wet van Aantrekking en manifesteren. Mijn mind is mijn enige limiet, ik kan alles!’

Dit is jouw uitnodiging om te shiften! Pas toe wat jij kunt voelen. Jij krijgt wat je wil als je loslaat. Jij krijgt wat je wil als je het niet meer wil

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,
Kim