Geld aantrekken met de Wet van Aantrekking

Wil jij geld aantrekken met de Wet van Aantrekking? STOP dan met dit zeggen! Wat ik bedoel met ‘dit’ ga ik je in deze blogpost vertellen, en waarschijnlijk gaat dit voor een énorme shift bij je zorgen.

Wil jij geld aantrekken met de Wet van Aantrekking? STOP dan met dit zeggen!

Een tijdje terug had ik een vip-dag met een van mijn klanten waar ook dit onderwerp naar voren kwam. Wat voor haar álles heeft geshift, is dat er twee woorden zijn die écht een NO GO zijn als het gaat om geld manifesteren.

Op het moment dat jij geld wil aantrekken met de Wet van Aantrekking, op het moment dat jij rijkdom wil aantrekken, welvaart, abundance… dan zijn er twee woorden die je létterlijk uit je vocabulaire moet schrappen:

OOIT en HOOP.

Ooit

Wat er namelijk gebeurt wanneer jij het woord ooit gebruikt: ‘ooit wil ik dit’ en ‘ooit ga ik dat’, dan maak je het niet concreet voor jezelf. Als je je doelen en dromen concreet maakt en vervolgens écht gaat kijken wat daar financieel voor nodig is, dan maakt dat zó’n verschil! Het valt me op dat heel veel ondernemers totaal geen inzicht hebben in wat zij financieel nodig hebben om hun dromen en doelen te realiseren.

Op het moment dat jij het niet concreet helder hebt hoe je situatie nu is, ga je het van je afhouden. Helemaal wanneer je het woordje ‘ooit’ gebruikt! Je vertrouwt er waarschijnlijk wel op dat het gaat gebeuren, maar je duwt het van je af want je kunt het letterlijk niet in het nu manifesteren. Door het inzichtelijk te maken ga jij zíén dat er veel minder voor nodig is dan jij denkt!

Wat er vervolgens gebeurt is dat je geïnspireerd raakt om bepaalde stappen te nemen omdat je ziet hoe haalbaar iets eigenlijk is op korte termijn. En omdat je écht gelooft dat dit haalbaar is in een bepaalde periode, en niet ‘ooit’!

Wat is jouw droom?

Dus: wat is een grote droom die je hebt en waarvan je kunt geloven dat je ‘m ooit kunt bereiken? Maak het inzichtelijk voor jezelf en maak een plan hoe je dat gaat bereiken!

Je gaat écht zien dat er veel minder voor nodig is dan je van tevoren denkt, en dat het veel sneller te realiseren valt! Je mag dat jezelf gunnen en geloven dat je in staat bent om dat voor jezelf te doen.

Neem vervolgens concrete acties op basis van jouw financiële situatie en jouw toekomstdroom, op een manier die bij jou past. Wanneer dat het even niet lekker gaat (financieel), mag je dus wat anders gaan doen. Want wanneer je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. En dat is echt zo!

Het hoeft geen hogere wiskunde te zijn. Zet al je financiën op een rijtje! Je zult écht zien dat er zoveel meer mogelijk is dan je denkt. Je bent veel meer gedreven om stappen te zetten wanneer je ziet dat iets kan lukken.

Dus stop met ‘ooit’ zeggen en ga het inzichtelijk maken! Dat is heel erg belangrijk om te beseffen.

Dit vind je misschien ook wel interessant: 3 stappen om meer geld te manifesteren

Hoop

Als jij je leven in eigen handen wil nemen en controle wil krijgen op jouw punt van Aantrekking, dan is ‘hoop’ écht een no go.

Jij creeert en manifesteert jouw droomleven en jouw droombusiness op het moment dat jij in staat bent om écht 100% verantwoordelijkheid te nemen voor jouw huidige leven. ALLES! Op het gebied van financiën, relaties, gezondheid, werk, ondernemen. Wanneer je dit niet doet ga je namelijk jouw situatie – hoe het nu is – buiten jezelf zoeken. Je geeft dan iemand of iets anders de schuld, en maakt het de reden waarom jij niet bent waar je wil zijn.

Dat is nooit, nooit, nooit hoe het écht is. Het moment dat jij jouw huidige leven en realiteit buiten jezelf blijft zoeken, dan kun je jouw situatie ook nooit veranderen. Dan is er blijkbaar iets buiten jou om nodig om dit te kunnen veranderen en dat is écht dikke vette bullshit. Dit is mijn waarheid, doe ermee wat je wil. Maar op het moment dat je dit doet dan gaat er écht niets veranderen, dan blijf je in de slachtofferrol hangen. En ja, er kunnen dingen in je leven gebeuren die niet fijn zijn, maar jij hebt te allen tijde de kracht om te kiezen. De controle om te kiezen hoe jij daarmee omgaat!

Neem 100% verantwoording

Ik weet echt dat sommige dingen heel moeilijk en heftig zijn. Daarom wil ik ook absoluut niet voorbij gaan aan dit gevoel, je gevoel mag er echt wel zijn. Maar de Wet van Aantrekking leert wel: niets komt ‘zomaar’ in jouw leven.

Je hebt er geen schuld aan, maar je bent er wel verantwoordelijk voor. En dat zijn twee hele verschillende dingen, dat wil ik graag even duidelijk maken! Als jij verantwoordelijkheid 100% kan nemen voor het positieve en negatieve in je leven, dán ben je pas écht in staat om alles te veranderen in je leven. Je gaat dan zó’n enorme kracht in jezelf voelen om iets te veranderen. Dat je áltijd de keuze hebt om het anders te doen.

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

Geld aantrekken met de Wet van Aantrekken? STOP met ooit en hoop!

Op het moment dat jij jouw situatie wilt veranderen is het écht cruciaal dat jij de woorden ooit en hoop uit je woordenboek schrapt! Hopen zegt: iets ‘buiten mij’ is verantwoordelijk voor… en daardoor geef je meteen al je krachten weg. Ooit kan dichterbij komen wanneer jij dingen concreet maakt!

Neem het heft in eigen handen. Wanneer jij het kunt geloven, kun je het voelen en kun je het manifesteren met de Wet van Aantrekking!

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,
Kim