Meer geld manifesteren

Meer geld manifesteren, kan dat? Deze vraag krijg ik supervaak, voornamelijk van ondernemers. Dus ik wil in deze blogpost drie stappen met je delen die ervoor gaan zorgen dat je direct meer geld gaat manifesteren. Kan dat? Ja, dat kan.

Meer geld manifesteren

Manifesteren is niet per se een kwestie van tijd, het is een kwestie van in de ontvangmodus komen, van volledig onthecht zijn. Maar als het om geld gaat, dan gaat dat meestal wat lastiger. Dat is zo’n beladen onderwerp. We hebben veel meegekregen van onze ouders, er is een bepaald beeld vanuit de maatschappij. Er zit zoveel lading en overtuigingen (zowel positief als negatief) op geld, dus er zit al zoveel in jouw vibratie over dit onderwerp! En daardoor gaat en lukt het vaak niet heel snel.

Ik ga drie dingen met je delen die voor mij echt enorm werken en voor shifts hebben gezorgd. Je kunt ze meteen toepassen én ze kunnen meteen voor resultaten zorgen. Het is geen wonder, het is letterlijk de puurste vorm van in de ontvangmodus komen!

1. Haal de negatieve lading van geld af

Jij moet de lading groot, zwaar, veel, moeilijk, of wat dan ook, van geld afhalen! Zoals Abraham Hicks mooi zegt: je kunt net zo makkelijk een knoop manifesteren als een kasteel. Maar het feit dat wij op dat kasteel een ‘groot’ label hangen, wordt het een ding. Ook een kasteel is slechts vibratie!

En ik weet het, dat is heel makkelijk gezegd. Ik ben zelf ook opgegroeid met enorm veel belemmerende overtuigingen over geld, dus ik weet hoe het is. Maar ik heb het enorm kunnen shiften! En dat blijft zo. Ieder niveau waar je naartoe wilt zorgt weer dat je moet gaan shiften. Het wordt wat makkelijker, maar je moet er iedere keer mee aan de slag gaan. Je moet iedere keer je verhaal herschrijven.

Het gaat dus om vibratie. Niet om moeilijkheid of zwaar. Het is dat wij zijn opgevoed met die overtuigingen die onze waarheid zijn geworden. Daardoor voel het verder weg en moeilijker. De bewustwording is daarom heel erg belangrijk! En daarna kun je het gaan shiften. Je hebt te allen tijde de controle over waar jij voor kiest om op te focussen.

2. Wat wil ik met dat geld?

Deze stap heeft mij persoonlijk heel veel geholpen. Stel jezelf de vraag: wat wil ik met dat geld? Stel je hebt 100.000 euro omzet gegenereerd. Wat wil je daar eigenlijk mee? Wat is het doel achter het doel? Wat is het verlangen achter het verlangen? Geld an sich geeft geen gevoel. Dat is papier of een cijfertje. Maar het gevoel dat eraan gekoppeld zit, dat is belangrijk!

Als jij nu al kan voelen wat je wilt voelen als je meer geld zou hebben, dan ben je er al. Als je nu al kan stappen in je toekomstige zelf en echt dat gevoel kan opwekken, dan is geld een natuurlijk gevolg. Dit is zo’n belangrijke stap! Dit gaat voor zoveel shiften zorgen!

Ga het eens opschrijven en voelen: wat is het wat jij wil bereiken met geld en hoe voelt dat? En wat kun je nu al doen om dat gevoel op te wekken?

3. Loslaten, loslaten en nog eens loslaten!

Loslaten, ultiem vertrouwen, volledige onthechting, let it gooo! Niet zo gespannen en krampachtig zijn. Niet willen afdwingen, niet de tijd willen controleren, niet de hóé willen controleren. Káp met al dat verstikkende gedrag! Het brengt je niet dichterbij je doel, het houdt je er juist verder vanaf!

Ik kan het niet genoeg herhalen. Dit is zo belangrijk! Vertrouwen, volledig onthechten… Niet alleen maar zeggen, niet alleen maar zeggen maar ook écht voelen. Wees oké met alles. Geniet van de reis en zie ook echt: waar ik nu sta, is wat ik nu nodig heb.

Dit vind je misschien ook interessant: Doe dit élke dag en word een master in manifesteren!

En opmerken dat je niet hebt gekregen wat je wilde, of dat je ontevreden bent met het resultaat, zegt dat je niet volledig onthecht was! Je dacht het misschien wel, maar het voelde niet zo. Hoe je dan volledig onthecht moet zijn? Oefenen, oefenen, oefenen, oefenen!

Onthechting is echt the key! Het verlangen is er al lang, en is dat verlangen er vanuit tekort of vertrouwen? Focus op je verlangen vanuit vertrouwen en laat het dan los. Het kan niet stromen als jij niet oké bent met wat nu is en dat pure vertrouwen hebt! Durf los te laten en niet met je ego de zaken willen controleren. Het is moeilijk, dat weet ik. Maar ik weet ook dat het anders kan.

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

3 stappen om meer geld te manifesteren!

Het gaat niet over tijd, het gaat over alignment. Het gaat over in de ontvangmodus komen! Het is voor iedereen weggelegd, en ik hoop dat jij dat ook voelt. Ik hoop dat ik hierin een inspiratie ben met wat mogelijk is en wat kan. Maar het kan jou ook lukken!

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,
Kim