Manifesteer je ideale gewicht met de Wet van Aantrekking

Manifesteer je ideale gewicht met de Wet van Aantrekking: kan dat? Dat is wat heel veel van mijn (potentiële) klanten zich afvragen, en dat snap ik! Vandaag heb ik weer een prachtig verhaal waarin ik bespreek hoe jij jouw ideale gewicht kunt manifesteren met de Wet van Aantrekking!

Manifesteer je ideale gewicht met de Wet van Aantrekking

Een tijdje terug zat ik de podcast van Wayne Dyer te luisteren (what’s new? Haha), en daarin kwam een vraag voorbij van een vrouw. Zij is na 30 jaar huwelijk gescheiden… het was een heel naar verhaal. Door alle stress is ze enorm veel afgevallen en vervolgens is ze door medicatie van de huisarts weer aangekomen. Inmiddels bestond haar kledingkast uit maten die uiteenlopen van maat 32 tot 42. Ze zei: ik weet niet wat ik moet doen en waar het naartoe gaat, waar gaat het gewicht eindigen? Waarop Wayne zei: Gooi al je kleren weg! Dat is namelijk het probleem. Want jij hebt je omstandigheden verantwoordelijk gemaakt voor jouw fluctuerende gewicht. Maar eigenlijk mag je gaan zien dat jouw ex-man je een grote dienst heeft bewezen, omdat je enorm ongelukkig was in je huwelijk.

En dat klopte. Dus hij vroeg om haar dankbaar te zijn voor wat er gebeurd is, en de negatieve lading eraf te halen. Vervolgens stelde hij haar de vraag wat haar ideale gewicht is, wanneer ze zichzelf het gezondst, gelukkigst en mooist voelt. Daar gaf ze antwoord op, waarop hij zei: dan is dit nu het gewicht dat bij jou past en wat jij krijgt. Doe alles weg, behalve de kleding in die maat. Zet vanaf nu intenties, en maak visueel hoe jij eruit ziet in die maat. Voel hoe dat voelt, en zie voor je hoe dat eruit ziet. Ga daar iedere dag mee bezig zijn! Want iedere dag wanneer jij daarmee bezig bent zeg jij elke dag in jouw gedachten: dat was toen, en dit is nu. Ik kan elk gewicht bereiken dat ik maar wil.

Affirmaties

Zo heb ik enorm veel aanvullende affirmaties die hierop aansluiten en jou misschien ook helpen:

  • Mijn lichaam is gezond
  • Mijn lichaam weet precies hoe het zichzelf in balans moet brengen
  • Ik eet waar ik behoefte aan heb
  • Mijn lichaam is in staat om er dat uit te halen wat het nodig heeft en de rest af te voeren
  • Wanneer ik in balans ben, is mijn lichaam in balans
  • Wanneer ik in balans ben betekent dat een gewicht dat bij mij past en waar ik me goed bij voel
  • Ik ben dankbaar voor alle ervaringen die ik heb mogen hebben in mijn leven
  • Alles heeft me gebracht tot waar ik nu ben
  • Geen enkele externe factor zorgt voor hoe ik me voel
  • Niemand is verantwoordelijk voor mijn gewicht, en het enige wat ik doe is het verwachten en voelen

Hoe mooi is dat? Dat je zo’n transformatie kan maken? Ik was het zo met Wayne eens! Op het moment dat jij je vasthoudt aan iets wat je niet meer dient: dus allemaal kleding met allemaal maten die je eigenlijk niet wilt zijn, dan houd je energetisch iets in stand wat je niet meer wil. Vervolgens is het aan jou om te gaan verwachten, voelen en zien dat hetgeen wat jij wilt en waar jij dankbaar voor bent, zal lukken.

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

Zo goed mogelijk voor jezelf zorgen

Dan transformeer je álles! Wat jij dan gaat zien is dat je in een hele korte tijd terug gaan naar waar jij wilt zijn. Dus je lichaam gaat terug in balans, en dat hoeft niet veel tijd te kosten. Dat is letterlijk wat ik zelf ook heb meegemaakt!

Dit kun je doortrekken en toepassen op allerlei andere situaties in je leven. Alles kan veranderen! Change happens in an instant (Tony Robbins!) en dat is letterlijk wat kan gebeuren. Laat alle overtuigingen en negativiteit los, en focus op het terug in balans brengen van jouw lichaam. Shift naar het zo goed mogelijk voor jezelf zorgen! Voelen wat je lichaam nodig heeft, en geven wat het nodig heeft!

Dit vind je misschien ook interessant: Afvallen met de Wet van Aantrekking

Niet ‘moeten’ maar ‘willen’

Geloof dat je de Wet van Aantrekking kunt toepassen op alle vlakken in je leven, dus ook op gewicht. De Wet van Aantrekking teacht dat jouw lichaam te allen tijde in staat is om datgene uit jouw voeding te pakken wat het nodig heeft, en de rest los te laten. En als jij dát kan aannemen als waarheid, en alle negatieve gedachten loslaat, dan gaat je lichaam op een natuurlijke manier ‘snakken’ naar gezond voedsel! Dan is het niet meer vanuit ‘moeten’ maar ‘willen’.

Je kunt letterlijk je ideale gewicht manifesteren met de Wet van Aantrekking. Het bestaat! Ik heb niet voor niets Weightloss Mastery ontwikkelt. Ik geloof hier echt zó enorm sterk in! En ik hoop heel veel mensen met mij, dat zij ervoor openstaan om het te leren. Gun het jezelf om dit te ervaren en die eeuwige strijd los te laten!

Manifesteer je ideale gewicht met de Wet van Aantrekking

Wat Wayne vertelde in zijn podcast resoneerde zó met mij, dat ik dit jou heel graag wilde vertellen. Ik heb meer dan duizenden mensen mogen helpen om het te bereiken: het bestaat! Alsjeblieft, gun jezelf deze mindset. Sta ervoor open en zet die stap. Pas toe wat ik je in deze blogpost leer, het maakt niet uit waar je nu staat. Geloof dat jij jouw ideale gewicht kunt manifesteren met de Wet van Aantrekking! Ga het verwachten, ga het zien en voelen. Laat niets of niemand jou tegenhouden! En laat los van alles wat je niet meer dient.

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,
Kim