Money mindset: 3 levels van 'willen'

Money mindset en de 3 levels van ‘willen’. Wat ik je mee wil geven in deze blogpost gaat over iets wat ik mijn klanten ook leer in de Money mindset mastery, iets wat jou enorm kan inspireren en verder brengen!

Money mindset: 3 levels van ‘willen’

Als het om ‘willen’ gaat van iets, en die kun je breed trekken, maar ik ga het in deze blogpost over business en money mindset hebben, dan bestaan er 3 levels:

Level 1 van ‘willen’ is: willen

Heel veel mensen willen rijk worden, heel veel mensen willen afvallen en heel veel mensen willen een succesvol bedrijf. Als alleen ‘willen’ voldoende was, zou iedereen het hebben. Maar héél weinig mensen hebben het financiële succes aangetrokken dat ze willen, heel weinig mensen vallen succesvol af en ook héél weinig mensen hebben daadwerkelijk een succesvol bedrijf. Dat betekent dus: willen is niet voldoende.

Level 2 van ‘willen’ is: kiezen

Ik kíés ervoor om rijk te worden, ik kíés ervoor om af te vallen en ik kíés ervoor om een vet succesvol bedrijf te hebben! Kiezen is sterker dan enkel willen. Maar dan nog is kiezen niet sterk genoeg.

Dit deel ik omdat ik graag wil dat jij even reflecteert waar jij zelf zit. Op welk level je nu zit. Ik ga nu namelijk naar level 3… en miljonairs, of mensen die supersuccesvol zijn die zitten op level 3. Ook wel het level van al je verlangens manifesteren.

Level 3 van ‘willen’ is: committen

100% het commitment maken: dít is wat ik wil! En dít is wat ik voor elkaar ga krijgen.

Voor mijzelf gebruik ik heel vaak de hashtag #nietlukkenisgeenoptie en die voel ik héél sterk! Dan bedoel ik niet: ik werk me helemaal kapot tot een burn-out, nee. Dit is een mindset. Op het moment dat jij ‘dit wil ik’ uitspreekt naar het Universum en je gaat vervolgens volle bak inspired action ondernemen zónder dat je je laat tegenhouden door het minste of geringste… Je bent creatief, denkt in oplossingen, onder welke omstandigheid dan ook, dán ben je committed. Dus vooral denken in: wat kun je wél?

De succes mindset

Je wilt iets, dus je gaat er alles aan doen om het voor elkaar te krijgen. Je weet misschien nog niet hóé, maar het gaat je wel lukken. Dít is de succes mindset! En dat is écht het verschil tussen succesvolle mensen en minder succesvolle mensen. Mensen die hun doelen bereiken en mensen die blijven hangen. Dus ook het verschil in persoonlijk leiderschap pakken en in de slachtofferrol blijven hangen.

Als je jezelf betere vragen gaat stellen, ga je betere antwoorden krijgen. Dus, wat kan ik wél? En op welk level zit ik? Ik wil heel graag iets, maar wil ik het? Kies ik het? Of commit ik mijzelf?

Op het moment dat het level 3 is kan ik je 100% garanderen dat het gaat lukken! Waarom? Omdat jij een persoon bent die het voor elkaar krijgt. Punt.

Niet lukken is geen optie

Wie moet ik zíjn om mijn doelen te bereiken en mijn verlangens te realiseren? Niet lukken is geen optie. Op het moment dat dát hetgeen is waar je je op focust, is dát wat je terug gaat krijgen. Je gaat continu kansen terugkrijgen. Je gaat continu tekenen terugkrijgen van mogelijkheden. Dit is écht hoe de Wet van Aantrekking werkt.

Ga focussen op het positieve, in plaats van in de slachtofferrol gaan zitten. Zie het als een uitdaging en uitnodiging om anders te denken; om creatiever te worden en jezelf vragen te stellen. Het gaat je zo ontzettend veel moois brengen! Alles lukt, omdat jij een persoon bent die het voor elkaar krijgt. Daar geloof ik echt in.

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

Money mindset: 3 levels van ‘willen’

Willen, kiezen of commiten. Op het moment dat je 100% die commitment maakt mag je van mij aannemen dat er geen optie is dat het niet gaat lukken. Want jij gaat net zo lang door, totdat het lukt. Lukt plan A niet? Dan lukt plan B wel. En zo ga je door. Dit is cruciaal voor je money mindset: 3 levels van ‘willen’.

Waar ga jij voor?

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,
Kim