Twee voorwaarden voor succes

De twee voorwaarden voor succes op alle vlakken! Ik schreef hier een tijdje terug een Instagrampost over en ik kreeg er zóveel reacties op dat ik hier wel een blogpost over moet maken.

Dé twee voorwaarden voor succes op alle vlakken

Ik ga je nu mijn twee voorwaarden voor succes delen, en dit is ook echt hoe ík het zie. Dit ga ik doen aan de hand van een specifiek voorbeeld, maar dit kun je toepassen op allerlei situaties!

Ik kreeg een vraag van iemand in de Law of Attraction academy: ‘Kim, ik kan álles manifesteren wat ik wil, maar één ding lukt me niet om onder controle te krijgen en dat is mijn gewicht.’

En toen stelde ik haar twee cruciale vragen:

  1. Doe jij wat bij jou past?
  2. Geloof jij erin dat hoe jij het aanpakt, voor resultaat gaat zorgen?

Ik vroeg haar: ‘geloof jij erin dat het afvallen – hoe jij het nu aanpakt – voor resultaat gaat zorgen?’ En toen zei ze: ‘nee, ik moet eerlijk zijn dat ik pas geloof dat ik ga afvallen wanneer ik veel minder ga eten’.

Wat is jouw waarheid?

Op het moment dat dít jou waarheid is, denk je dan dat jouw lichaam gaat afvallen wanneer je dit niet doet? Nee! Want jouw mind is geprogrammeerd en de Wet van Aantrekking zal alles in z’n werk stellen om dat jou te geven. Jouw gedachten zijn dan geprogrammeerd op: ik ga pas resultaten behalen wanneer ik mezelf ‘uithonger’ en van alles ontzeg. En als dát jouw waarheid is, dan zul jij dus nooit resultaten behalen op een manier die niet bij jou past. Je gaat dan pas resultaten behalen als je jezelf gaat uithongeren…

En zó kunnen dus – en daar geloof ik écht heel sterk in – twee mensen precies hetzelfde eten, en de één valt af en de ander niet. Op basis van mindset. Ja, en ook op basis van je stofwisseling, maar daar geloof ik ook van alles in (mentaal, komt nog wel een keer terug in een podcast).

In de basis komt het hierop neer: om succes te bereiken, op welk vlak dan ook, zul je moeten voldoen aan twee voorwaarden: doe je wat bij jou past? Pak jij het aan op een manier die bij jou past? En: geloof jij erin dat hoe jij het aanpakt, voor resultaat gaat zorgen?

Het moet allebei kloppen

En als één van de twee niet klopt, ga jij geen resultaten behalen. Dan gaat het niet vervullend zijn, dan gaat het niet fijn voelen en niet lukken! Het klopt niet. Dit is de Wet van Aantrekking!

Je hoeft niet boos te zijn als je erachter komt dat dít jouw waarheid is. Je mag juist gaan werken aan jouw waarheid, en jouw verhaal herschrijven! Stapje voor stapje, steeds een beetje verder. Steeds een stapje dichterbij iets wat positiever is voor jou en wat jij wel kunt geloven. En al die stapjes dragen bij aan een groter resultaat!

Zoek het nooit extern, het werk zit juist intern! Op het moment dat jij het in jezelf gaat zoeken en je steeds beter wordt met het shiften, dan gaat er 100% gegarandeerd een grote shift komen! En weet je wat: dit hoeft niet lang te duren. Het is géén zwaar proces. Het is jezelf toestaan om hiermee te experimenteren en hierin te groeien!

De twee voorwaarden voor succes

Dus, loop je vast: vraag jezelf af of je voldoet aan deze twee voorwaarden. Doe ik het op een manier die bij mij past? En geloof ik erin dat hoe ik het doe, dat dat voor resultaat gaat zorgen?

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,

Kim