Het Universum matcht altijd met wat je uitzendt

Het Universum matcht altijd met wat je uitzendt, zonder uitzonderingen. In deze blogpost wil ik je laten zien wat jij kunt bereiken wanneer jij super-authentiek en volledig oké bent met jezelf!

Het Universum matcht altijd met wat je uitzendt

Ik was onlangs een podcast aan het luisteren van Rusell Brunson. Hij had een interview met iemand die een superinspirerend verhaal heeft: een jongen van 24 jaar, geboren zonder benen en met één arm. Hij heeft zijn leven zo omgedraaid dat hij dit in zijn voordeel gebruikt. Hij inspireert anderen door middel van de situatie waar hij in zit. Wat hij in die podcast zei: het beste wat je voor jezelf kunt doen, is jezelf zijn. Er is niks zo bevrijdend dan volledig jezelf zijn!

Hoe hij dat verwoordde vond ik supermooi. Zeker door zijn context. Want wij – de gemiddelde mens – zouden hem al snel betitelen als ‘oh, wat zielig’ of ‘wat heeft hij veel moeten missen in het leven’… Dat is wat wij al snel doen als we mensen zien die anders zijn dan de rest. Maar niets is minder waar; wat hij verder nog zei was: ‘Mijn situatie maakt het voor mij heel makkelijk om te zien wie van mij houdt om wie ik ben, en wie niet voor mij is. Het is voor mij heel makkelijk om authentiek te zijn: what you see is what you get en ik omarm volledig de situatie. Het is voor het Universum matcht me daarom met degene die van me houden.’

Volledig jezelf zijn

Ik deel dit omdat ik weet hoezeer sommigen struggelen met écht volledig zichzelf te zijn. Of écht volledig all in te gaan als ondernemer, volledig transparant zijn! Echt jezelf durven te zijn: hoe jij eruit ziet, hoe jij praat, wat jouw waarheid is. Dit is wat jij namelijk als basiswaarheid aan mag nemen: juist door volledig mijzelf te zijn doe ik mijzelf een dienst, want daardoor wordt het heel makkelijk voor het Universum om te laten zien wie een match is met mij en wie niet.

Als je namelijk niet volledig jezelf bent of all in gaat, ga jij mensen aantrekken die het niet 100% zijn voor jou. Dat geldt voor relaties, vriendschappen, liefdesrelaties, klantrelaties, alles. En dan vraag jij je al hoe je dat hebt aangetrokken? Omdat jij niet 100% jezelf bent! Als jij volledig leeft vanuit jouw kernwaarden, moet het Universum jou matchen met mensen die daarmee resoneren.

Dit is hoe de Wet van Aantrekking werkt.

Allemaal hetzelfde

De meeste mensen die dit lezen zijn ondernemers. We begeven ons in de online-wereld waar zichtbaarheid en stappen zetten belangrijk is. Maar zóveel mensen doen allemaal hetzelfde! We kijken allemaal naar elkaar: maken dezelfde stories, maken dezelfde soort teksten, zijn vooral héél bang om onszelf te zijn want ‘wat nou als iemand daar iets van vindt’. Ik weet hoe dit voelt, want ik kom hier ook vandaan!

Maar op het moment dat jij gaat zien dat superauthentiek zijn en volledig oké zijn met jezelf ook kan, dan verandert alles. Je gaat andere klanten aantrekken, andere vrienden aantrekken – daarmee wil ik niet zeggen dat alles wat je nu in je leven hebt, verdwijnt. Daar kun je natuurlijk zelf voor kiezen! Maar wat er wel gaat gebeuren is dat de relaties die je hebt, gaan veranderen. Als jij verandert, verandert de buitenwereld met je mee. En dan wordt het meer en meer zoals jij wilt. Omdat jij verschijnt zoals je wilt verschijnen.

Trek aan wie er bij jou past

Als iemand kritiek op jou heeft, het niet eens is met jouw visie of wat vindt van hoe jij je uit of zichtbaar bent, dan is die persoon niet goed voor jou. Die wil je toch niet in je leven? Die wil je toch niet als klant of vriend? En dit is misschien heel zwart/wit maar hier komt het wel op neer. Dat is niet een match met jou! Waarom zou je die dan heel krampachtig in je leven willen houden? Dat is helemaal niet goed voor je.

Als jij een fijner leven voor jezelf wilt creëren op jouw voorwaarden, volledig op een manier die bij jóú past en wat met jou resoneert; dan begint het bij jou. Je krijgt áltijd terug wat je uitzendt. Zonder uitzonderingen. Het Universum matcht altijd met wat je uitzendt.

Als jij die interne shift kan maken ga je automatisch een andere vibe uitzenden, en dat is wat je naar het Universum uitzendt. Dus wat gebeurt er? Je trekt automatisch je mensen aan. Dit is écht hoe de Wet van Aantrekking werkt. Je innerlijke wereld veranderen, om je uiterlijke wereld te veranderen. Dit gaat niet over keiharde actie, maar vibrationele actie en heb daar vertrouwen in!

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

Het Universum matcht altijd wat je uitzendt

Het is een proces waar je ingaat. Maar omarm volledig dat je oké bent met wie je nu bent, en ook dat je dat durft te uiten en delen. Dat gaat zoveel verschil voor jezelf maken! Wees niet bang wat ze van je denken: dat is dan maar zo. Jij bent oké no matter what. Je hebt het niet nodig.

Het allermooiste cadeau wat jij jezelf kunt geven: als jij de beste versie van jezelf gaat worden: laten zien wie je bent, wat je wilt doen en wat je verd*mme hier te doen hebt op aarde! Het is zó bevrijdend! Het Universum matcht altijd wat je uitzendt.

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,
Kim