Weerstand loslaten met de Wet van Aantrekking

Weerstand loslaten met de Wet van Aantrekking, hoe doe je dat? Vandaag wil ik iets belangrijks met je delen. Iets wat ervoor kan zorgen dat je metéén los kunt laten en dat je shift. Dat je in de ontvangmodus komt en volledig onthecht bent (stap 3 van de Wet van Aantrekking!). Want that’s where the magic happens!

Weerstand loslaten met de Wet van Aantrekking

Ik weet dat iedereen verlangt naar onvoorwaardelijke alignment, onvoorwaardelijke zelfliefde. Dat betekent dat jij de stroom van well being, overvloed, rijdom en gezondheid kunt toelaten. Jij hebt de keuze om deze toe te laten of te blokkeren. Zo simpel is het! Weerstand loslaten met de Wet van Aantrekking. En toch maken wij het onszelf vreselijk moeilijk zo nu en dan.

Onlangs was ik aanwezig in een room op Clubhouse van een aantal miljonairs en daar werd deze vraag gesteld: what do you want vs. what do you need? En dit vond ik écht een hele mooie vraag! Hij resoneerde ook direct met mij, want deze vraag heb ik mijzelf lang geleden eens gesteld en ik herhaal ‘m nog vaak genoeg. Voor mij heeft deze vraag namelijk voor een enorme innerlijke rust gezorgd. Ik weet dat het kan en dáárom wil ik ‘m met je delen!

Wat wil je vs. wat heb je écht nodig?

Dus stel jezelf deze vraag en laat ‘m écht binnenkomen, want dit kan voor zó’n enorme shift zorgen in hoe jij je voelt, en dus ook meteen wat je resultaten zijn.

Wat wil je en wat heb je nu écht nodig?

Wat bedoel ik hier nu mee? Die miljonairs vertelden: wij willen allemaal toewerken naar een bepaald level van succes. Een miljoen, een miljard, een ton… het kan van alles zijn! Wanneer je dat haalt, zul je je waarschijnlijk supersuccesvol voelen (want je doet enorm je best om ernaartoe te werken)! En natuurlijk, af en toe baal je wel door allerlei omstandigheden: je ziet anderen harder groeien of je vindt dat je niet genoeg aanmeldingen hebt bijvoorbeeld.

Dit vind je misschien ook interessant: Have a mind that is open to everything and attached to nothing

Ik heb alles al

Even een voorbeeld: ik wilde een aantal jaar geleden een ton verdienen. Maar toen stelde ik mijzelf de vraag: wat heb ik nou eigenlijk écht nodig? Waarom doe ik dit eigenlijk? En toen kwam ik tot de conclusie: ik heb alles al wat ik wil, en ik kán alles al wat ik wil. Wat in mij opkwam, van wat ik nódig heb, was: ik wil kunnen reizen wanneer ik daar zin in heb, ik wil kunnen werken waar en wanneer ik wil. En weet je, dat lukte toen eigenlijk ook wel. Ondanks dat ik een hele andere financiële situatie had! Maar ik vóélde gewoon dat het wel zou lukken.

Het verlangen was namelijk zó sterk, en ik had geen idee wanneer of waar het zou zijn, maar het zou goed komen. Maar wat ik vooral ook voelde was: alles is er al. Als in: in het hier en nu. Ik was ook oké in dit huis, ik was ook oké met hoe mijn leven toen was. En dan realiseer je je ineens dat je zó weinig nodig hebt om het leven te krijgen wat je wilt.

Er verandert niks

En ik weet niet of het voor jou ook zo geldt hè. Misschien voel je je wel zwaar onvervuld en voel je dat je niks kan… dat weet ik natuurlijk niet! Maar ik geloof er zó in wanneer je kleine dingetjes zoals het mooie weer, de spullen die je al hebt en ga zo maar door, al kunt waarderen, jij tot de conclusie komt dat alles waar jij naar streeft en waarvan je dénkt dat je het nodig hebt jou gelukkig gaat maken… alleen maar gaat tegenvallen! Er verandert namelijk niks.

Er verandert niets. Je voelt je geen greintje succesvoller met heel veel geld. Je bent nog steeds hetzelfde, je doet nog steeds wat je het allerliefste doet.

Volledig oké zijn!

Dus wat wil je? En wat heb je eigenlijk nodig? Het is zó’n bevrijding dat je tot de conclusie komt dat je eigenlijk helemaal niet veel nodig hebt. Dat je eigenlijk nu al precies bent waar je wilt zijn. En even voor de duidelijkheid, ik zeg nu niet: stop met streven naar meer! Nee, maar weet je wat er gebeurt als jij je realiseert én díép voelt: ik ben precies waar ik wil zijn, ik héb alles al en ik bén gelukkig!? De weerstand gaat er dan vanaf.

De weerstand van het tekort en van het ‘er nog niet zijn’ die gaat er dan vanaf. Dat is wat ik bedoel met als je de weerstand kan loslaten, dan werkt de Wet van Aantrekking vóór je, in je voordeel. Als je de weerstand blokkeert door tekorten ‘dat je er nog niet bent’, dan blokkeer je ook de stroom.

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

Weerstand loslaten met de Wet van Aantrekking, zo doe je dat!

Als je dat loslaat omdat je zó sterk voelt dat je alles hebt, dan gaat het stromen. Dan gaat de Wet van Aantrekking écht vóór jou werken. Ben oké met waar je nu bent. Geniet van hoe het nu is en zoek het geluk in jezelf.

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,
Kim