Beter worden met de Wet van Aantrekking

In deze blogpost wil ik het graag hebben over ‘ik ben goed in beter worden’ met de Wet van Aantrekking. Naar aanleiding van twee dingen kom ik op dit onderwerp en dit wil ik echt supergraag met je delen.

Ik ben goed in beter worden met de Wet van Aantrekking

Ik luisterde een clip van Abraham Hicks en hierin werd gesproken over het helen van jezelf, letterlijk het fysieke helen. Daarin werd een zin uitgesproken waardoor ik gelijk aan ging staan en waarvan ik dacht: dit kun je letterlijk toepassen op álles.

Abraham Hicks zei namelijk: ik ben goed in beter worden. En dat kun je interpreteren als in: ik ben goed in béter worden omdat ik fysiek onwel ben. Maar ook: beter worden als persoon en iedere dag groeien!

Fysieke gezondheid

Eerst zal ik nog even letterlijk de situatie schetsen die zich afspeelde in die ene clip: er kwam een man op het podium bij Abraham en die zei het volgende: ‘Ik voel me supergoed sinds ik de Wet van Aantrekking heb ontdekt, m’n leven is positief veranderd. Er is alleen één ding: ik wil ook fysieke gezondheid manifesteren.’ Abraham vroeg hierop wat er dan precies aan de hand was, waarop diegene zei: ‘Ik heb een pacemaker, maar ik voel me goed. Alleen wil ik niet meer afhankelijk zijn van dat apparaat in mijn lichaam, van de technologie’.

Abraham antwoordde daarop, en dat was meteen spot on. Ik wil dan ook dat je dit antwoord direct toepast op jezelf, en dat hoeft niks te maken te hebben met fysiek onwel zijn, maar dat je ‘m breed trekt. Dus léés echt even wat er gezegd wordt: ‘Je bent ook afhankelijk van voeding om in leven te blijven, en als jij niet afhankelijk zou zijn van apparaten zou je nu met twee stenen vuur zitten te maken in je keuken.’ Waardoor die man zich realiseerde dat een pacemaker eigenlijk niet zo erg hoefde te zijn. En dát kwam binnen bij mij. Ik hoop ook bij jou.

We willen allemaal maar één ding

Want uiteindelijk wil je maar één ding: je gelukkig voelen. Super happy zijn! En dat is voor iedereen anders. Maar in de kern willen we gelukkig zijn en zoveel mogelijk in alignment met de Wet van Aantrekking. Want dat is letterlijk waarin je je het beste voelt, en ‘where the magic happens’.

Dit vind je misschien ook interessant: hoe blijf je in alignment met de Wet van Aantrekking als anderen negatief zijn?

Op het moment dat dát je hoogste doel is, en dat je daarnaar streeft, dan maakt het niet uit wat de weg van de minste weerstand is. En als dat, zoals bij dit voorbeeld, een pacemaker is en jij wél het vertrouwen hebt dat je gezond bent en je je goed voelt, dus dat het positief is voor je gezondheid, dan maakt het echt niet uit dat je dat apparaat hebt!

Dit is niet slecht. Het is maar net hoe jij besluit om ernaar te kijken!

Accepteer het pad van de minste weerstand

Ik vond dit zelf zó’n eye-opener! Het is wat het is. Je kan het accepteren dat dit het pad van de minste weerstand is. ‘Ik ben goed in beter worden’! En de grootste verlossing hierin is: accepteer de situatie zoals hij is. Dit is een cruciale stap naar verbetering!

Het maakt niet uit in welke situatie je je nu bevindt, maar acceptatie van dat de situatie is zoals hij is op dit moment, dat gaat álles voor je veranderen. Want je haalt letterlijk de weerstand eraf. En op het moment dat je de weerstand weghaalt, ontstaat er ruimte voor de Wet van Aantrekking om jou te geven wat je nodig hebt!

En onthoud heel goed: je krijgt altijd de essentie van je verlangen. Soms is de situatie die jij ziet als ‘negatief’, helemaal niet negatief! Maar de essentie van jouw verlangen. En dat is dus helemaal oké.

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

Ik ben goed in beter worden

Ik accepteer de situatie zoals hij is, en tevens ben ik goed in beter worden! Ik vind die zó lekker. Ik ben goed in beter worden met de Wet van Aantrekking! Kun je ‘m voelen?

  • Ik ben goed in beter worden fysiek
  • Ik ben goed in beter worden met nieuwe dingen leren
  • Ik ben goed in beter worden als ondernemer
  • Ik ben goed in beter worden als moeder
  • Ik ben goed in beter worden op het gebied van zelfliefde
  • Ik ben goed in beter worden met het ontwikkelen van mijn money mindset
  • Ik ben goed in beter worden in het masteren van de Wet van Aantrekking!

Als dit jouw mantra wordt, dan gaat dat zóveel voor je veranderen! Dan zeg je letterlijk dat je jezelf de tijd en ruimte gunt, en dat het niet van vandaag op morgen hoeft. Je staat jezelf toe om te groeien! Deze affirmatie is zó spot on!

Als het even niet loopt zoals je wilt, als je even vaststaat of je voelt jezelf even ‘mehhh’: IK BEN GOED IN BETER WORDEN!

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,
Kim