Manifesteren met de Wet van aantrekking

Manifesteren met de Wet van Aantrekking: hoe manifesteer je nu wat je wilt? Ik krijg heel vaak vragen over manifesteren en dat het niet lukt zoals men wilt, dus ik dacht ik ga wat met je delen waar je 100% iets aan hebt!

Manifesteren met de Wet van Aantrekking

Hoe weet je of je op dit moment, vibrationeel, een match bent met jouw verlangen? Heel duidelijk: als je 100% een match bent, dan weet je het want dan heb je gekregen wat je wilt. Voel jij je goed, dan is het onderweg. Dan zit het eraan te komen! En dan voel je niet de behoefte om op te merken dat het er nog niet is. Wanneer je in een tekort zit, dan merk je wel op dat het er nog niet is. Dus dan voel je je niet goed, en zit je niet in vertrouwen.

Heel vaak heb je dus niet in de gaten wat je doet. Als je opmerkt dat je er nog niet bent, of dat het zicht nog niet heeft gemanifesteerd, dat het je nog niet is gelukt, dat je gefrustreerd bent over iets of twijfelt… dan moet je eerlijk naar jezelf zijn en toegeven dat je vibratie verre van een match is met je verlangen. Dat is niet slecht en daar hoef je niet boos over te worden, dat is wat het is.

Het is alleen wel superbelangrijk dat je dat van jezelf ziet en het vervolgens accepteert. Dat is namelijk de start van alles! Maar, wat dan? Hoe ga je het veranderen?

Ik wil je een advies meegeven wat voor mij heel goed werkt. Er zijn twee dingen die je kunt doen, en die Abraham Hicks teacht:

1. Ga algemener denken over het onderwerp waar jij op focust

Bijvoorbeeld: ik wil heel graag een huis aan het water manifesteren. Ik kan heel specifiek focussen op het huis aan het water en hoe het eruit moet komen te zien, en soms zijn er dan momenten dat ik ga twijfelen. Maar als ik merk dat ik me zo voel, dan is het voor mij tijd om algemener te gaan denken. Dan ga ik plaatjes kijken op Pinterest van supermooie huizen aan het water en dan ga ik naar een plek waar ik me wél goed voel, en waarvan ik 100% kan geloven dat wij een vet huis aan het water gaan krijgen. Dan heb ik die details niet nodig. Juist het gevoel wat ik krijg bij die plaatjes van dat huis aan het water, dat is voldoende. Daar gaat het om!

Trek dit eens door naar jouw eigen situatie: maak ‘m algemeen en kijk waar jij een goed gevoel bij krijgt.

2. Haal je aandacht van het onderwerp af

Op momenten dat ik merk dat ik ergens op focus en ik in twijfel kom, me onzeker ga voelen of welke negatieve emotie dan ook, dan haal ik mijn aandacht compleet van het onderwerp af. Dat werkt voor mij supergoed! Ik stap er dan als het ware ‘uit’. Ik ga me op iets heel anders focussen.

Wat hierbij heel erg belangrijk is, is dat je jezelf toestemming geeft om goed te worden in je goed voelen, zónder dat er zich een omstandigheid heeft voorgedaan waaróver je je goed kan voelen. En ik wil dat je dit nog een keer leest: jij mag jezelf toestaan om goed te worden in je goed te voelen, zónder dat er zich een omstandigheid heeft voorgedaan waaróver je je goed kan voelen. Jij voelt je goed, ongeacht wat en dat kún je trainen! Als jij de Wet van Aantrekking mastert kun je dit súpergoed.

Dit vind je misschien ook interessant: Doe dit élke dag en word een master in manifesteren!

Onvoorwaardelijke alignment

Dit is een interne keuze die je kunt maken, die niet afhangt van uiterlijke omstandigheden. Het is makkelijker als er zich een situatie voordoet waardoor je je goed voelt, natuurlijk. Als jij bijvoorbeeld als ondernemer een lancering hebt die supergoed loopt, en waarin jij heel veel verkoopt, dan is het fantastisch als je je on top of the world voelt. Maar, laat dat niet de reden zijn waarom jij je goed voelt. The magic happens wanneer jij je goed voelt, wat er ook gebeurt. Dát is onvoorwaardelijke alignment.

Dát is waar het om gaat. Onvoorwaaardelijke alignment. Dus, sta jezelf toe om je goed te voelen, zónder dat je een reden hebt om je goed te voelen. Op het moment dat jij goed wordt in je goed voelen, zul je zien dat dát je dominante vibratie is. En dat wat jij wilt zich continu voor gaat doen. Net als de dingen die er nog niet zijn, daar voel je je dan ook goed over want je zit in het vertrouwen dat je het kan manifesteren met de Wet van Aantrekking.

En ja, je wordt af en toe ervan af gegooid, en er zullen zich misschien dingen voordoen die vervelend zijn. Dan word je iedere keer weer uitgedaagd om te oefenen met je goed voelen zónder dat daar een reden voor is. Het is wat het is. Je kan balen, je kan boos zijn, maar heel eerlijk: maak er voor jezelf het beste van!

Een master worden in manifesteren? Download nu de GRATIS driedelige videotraining!

Manifesteren met de Wet van Aantrekking

Dit is niet een trucje, het is echt een way of life. En als je dit kan, dan maak je je eigen leven een stuk mooier. En daarmee inspireer je meteen anderen om je heen! En als je het dan hebt over ‘je hebt verd*mme wat te doen hier op aarde‘, dan is dit wat jij mag doen. Dat mag je jezelf gunnen en er volledig voor gaan!

Dus als jij voelt dat je verre van een match bent met jouw verlangen, dan is dit wat je te doen staat!

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan geleerd hebt. Je kunt het me laten weten door me een berichtje te sturen op Instagram! Dat zou ik superleuk vinden. Hier kun je ook nog veel meer tips over business + Wet van Aantrekking vinden.

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie? Iedere week komen er 5 podcastafleveringen online die bomvol waarde zitten! Ik leer je hoe je ALLES kunt creëren in je leven door een master te worden in manifesteren. Klik hieronder om naar mijn podcast op Spotify te gaan!

Liefs,
Kim